Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Holky už spí...to je klídeček :-) x-) 8-) Taky nesnáším vážení..čehokoliv /odměrku mám klasickou umělohmotnou :-| /vaření celkem jo, teda až poslední dobou, což bude asi tím, že oběma strávníkům chutná a všechno sní i maso, což jsem ráda, protože mít takového rypáčka jako jsem byla já tak mě mrdne :-S
Závidím manžela pečechtivce :-D ;-)
já jsem teda rýpavka maximální ( jím dokola asi deset surovin, takže sranda :-D :-D ) a pečichtivec zatím umí pořádně jen bávovku ( peče ji x krát týdně :-D ale už umí i zapečené těstoviny a brambory :)
Obla, tak mas v albu ten detail sedaku. Nebylo moc svetla, ale pro srovnani podlaha je dubova a fakt to ladi. Vypada to na nejaky tmavy dub nebo co =-) Nejlepsi by bylo se tam zajet podivat po telefonicke domluve, treba maji nejaky vzorniky. Udelaji to s tim totiz podle me co budes chtit, natrou ti je terba naruzovo ;-) :-D
Jof, omlouvam se za neostre fotky ;-) , ja jich mam plny album :-D Jinak ted v sobotu jsem fotila u znamych na navsteve a mam to skoro vsechno rozmazany, jsem z toho docela nastvana. Mam teda obyc automat Panasonic, ale stejne me to namichlo, kdyz neni jooo svetlo tak jsou ty fotky fakt hnusny. Takze ja muzu fotit jen venku :-D
no album máš moc pěknýh fotek a povedených, to joo! židle jsou paráda.. fakt k zamilování.. škoda na to dávat nějakej sedák, když to bude studený sezení :-D
asi schovám foťák a začnu fotit zase na jaro, jak to s tím světlem vydím,.. fakt :/
na Slovácku skončil vypitý víkend, a já jsem zcela zmožena, i když jsem nevypila ani kapku burčáku :-p Doufám, že od pondělí pojede zase všechno v již zajetých kolejích....i tady ;-)
Jofi, jsem ráda, žes využila i jedno z mých ramínkových prvotin :-D ;-)
Uzila jsem si opravdicky viiiikend x-) Anezka byla v sobotu poprve u rodicu na cely den (no asi od desiti do peti :) a my jeli na nakup do Liberce - jenom hadry, hadry a boty :-D x-) Sami ve dvou, manza chodil za mnou, delal mi vesak s donaskou do kabinky a odborneho konzultanta :-D a pokladnicku :-N Mam zase co nosit na podzim, no spis v zime - od zitrka ma byt max. 10st., koukala jsem na tu predpoved spravne?? :-o
Pak jsme si privezli z Liberce kamarady a ted je jel manza odvezt zase domu :) Pomalu me boli prsty z karet :-D Anezka se naucila rikat karetni terminologii a na balik hazi karty jak profik :-N
ja mit to kam dat nebo vedet kam to uskladnit nez to mit kam dat.. jdu do toho hned .. vidim na tom sedy potah a na tom na operadle tisk kralovske koruny.. ach ach.. |-|