Chalupa - cottage, vintage a stará patina

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Odpovědět
nam tu sviti slunicko, zadny plejskanice...plejskanice kde jste??? :-D tesim se na vas :-D
Odpovědět
Profilova fotka
prd sluníčko, zmrzlo to tu :-p
Odpovědět
Profilova fotka
To teda.. u nas snezilo, byla vanice, za dve minuty uz bylo jasno, nekecam, jenom dva mini bile mracky na obzoru.. a do ctvrt hodiny opet dest. April hadr.
Odpovědět
Profilova fotka
..hm a my nemáme zimní bundy :-S U nás je teda zatím jen šílený vítr.
Odpovědět
a já teď byla venku a umrzl mi málemi můj vegetariánský úplatek od ženských z práce :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To je naprd, kdyz neni co psat |-|
Odpovědět
ale je, tak se pochlub, co tvoříš
Odpovědět
Profilova fotka
Prave ze vubec nic :-( Jsem naprosto totalne bez elanu. To je v tomhle pocasi buddhazel u me normalni :( Pritom potrebuju udelat takove prace... a v prvni rade tady uklidit 8-(
Odpovědět
mně pomůže si všechno napsat na seznam a potom tlustou fixou odškrtávat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ze tobe, ty jsi jina! :-D :-D Ja jsem si udelala seznam (minuly tyden), co vsechno musim usit, zakazky, pro radost, Anezce... a pak se mi tu v tom bordelu ztratil :-N :-N :-N
Odpovědět
cau baby, jsem taky total bez elanu...nekdy to dosahuje az depkove nalady...vse je nejak blbe, chjo, no nebudu si tady stezovat,abych na vas neprenesla spatnou naladu..I kdyz si neustale opakuju ze musim byt pozitivne naladena, ze pak jde vsechno lip, ze jo!!!??? :-N (nebo ne :-S )
Odpovědět
ene, dej si seznam na ledničku, tam se neztratí ;-) kočule, nezoufej,.. mamčin přítel o víkendu z ničeho nic ztratil pamět ( nepamatuje si ani kolik má dětí, dělali mu už 7 vyšetření a pořád nic neví, krom toho že našli něco malého na ct a neví, co to je ) a pořád jedu dál... je to hrozné, ale zase jsem se díky tomu začala bavit s vlastní rodinou, takže nějaké pozitivum.. i když se mi nedaří, nestíhám a nadávám, tak můžu být ráda, že jsme s Lukym v pořádku |-| takže pozitivní náhled do života a nezoufej ;-) :-)
Odpovědět
to jsem si taky prave rikala..ze pokud nejde o zdravi jde v podstate o ho...Nejak bylo nejak bude no... Musim myslet pozitivne a v podstate vsechno se da nejakym zpusobem resit..Kdyz pak prijde opravdu nejaky vazny zdravotni problem je to hrozny. |-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky...v Praze nesněží...ale zima je tu taky pořádná......mám muže na služebce, takže jsem včera měla osamocený večer...ale pracovala jsem, takže to nevadilo! ;-) Máte nějaké nové úlovky?
Odpovědět
Profilova fotka
Tady snezi :) Jsem cetla, ze v Parizi nesnezi, jsem si rikala, co jsi nam to zatajila :-D No jo, potrebovala bych dovolenou, letos jsme nikde poradne nebyli |-|
Odpovědět
ene, taky bych potřebovala uklidit, ale včera jsem místo úklidu vytuhla s plným pupkem u televize :-D a v neděli letíme do budapešti, ještě minulý týden jsem si dělala naděje, že bude krásně... jako ono je krásně, ale zima :-D tak nevim. chtěli jsme toho hodně prochodit, takhle to vidím spíš tak, že poznáme hodně kaváren a galerií :-D což není zase tak špatný vlastně.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
jé...můj muž je teď v Budapešti na té služebce! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
teď jsme se vrátily od doktora - průjem, podrážděný zvukovod, rýma a stoličky se tlačííí... :-( , ale v podstatě vím, že to jsou prkotiny, v noci nás trápí důchové :-o =-), sháníme dj na charitativní akci pro ochrnulého kamaráda...ale za normální peníz žádný "ani nestane" :-| Takže na nějaké kutění mi jaksi nezbývá energie. Jof, všechno zlé je pro něco dobré ;-) i když cena je někdy vysoká :-(
Odpovědět
Májo, kde by měl být ten dj? Mohla bych se zeptat kamarádů ;-) přeju hodně enerige ke zdolání nemocí |-|
Odpovědět
Profilova fotka
já bych se taky mohla zeptat! ;-) Ale Moravou nedisponuji ! :(
Odpovědět
Profilova fotka
Kajo, zavidim! x-) My mely jit v patek na prvni hodinu do hudebky a spustila se ji ryma, sopli jak o zivot, ma takovou tu hustou, zlutozelenou, fuj :-p Tak se mezi lidi nejspis opet nedostanu...
Odpovědět
ene, já u pc obědvám a ty tu mluvíš o druhu soplů :-p :-p :-p :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My tu ruzne akce ozvucujeme, ale to je druhy konec republiky :-( Jof, super napad zavarovacka, vypada to efektne :)
Odpovědět
kujuu, ja teď pořád vymýšlím nějaké ,,osvětlení" když už není toho přirozeného světla z venku moc :-) :-D
Odpovědět
http://www.fler.cz/zbozi?id=471513 ano, přesně takové mají na švédských blogáách x-)
Odpovědět
Profilova fotka
nechtěla jsem si stěžovat, jen jsme si dnes konečně vysvětlily proč nemáme tolik elánu ani chuť psát, chápu všechny ;-) i když děvčata....přispěvkama tady alespoň trošku zapomeneme na ten "bordel" okolo nás :-D chceme uspořádat oldies v Židlochovicích, ale Jurin se v pátek zeptá na diskotéce kde pracuje, takže snad ze známosti se nějaká dobrá duše najde. =-)
Odpovědět
židlochovice jsou u Brna, ne? tak jsem dala do alba další ,,světýlko" ..
Odpovědět
Profilova fotka
jojo, buď židlochovice nebo hrušovany u brna, zatím je to ve fázi plánování, jak by mu šlo co nejvíce pomoci. krásný, svícínek, světluško :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ju, ten je moc hezkej :) V Tchibu maji opet prdlacku...
Odpovědět
Profilova fotka
Tahle svetylka me taky bavi, mam hafo cajovek, ale s Anezkou se bojim je zapalovat :-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?