Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
saru gratuluju x-) parada..na nejakou tehotenskou demenci se uz docela zacinam tesit :-D :-D :-D Ale doufam ze me nebude tak nevolno ze bude opravdu ta svickova na polstari :-D ..jinak ja jsem taky v nejaky kapku depce..ale snad se to srovna, jako vzdy no :-| ...
jinak me taky napadlo ze bysme mohly do volne diskuze, tudiz nam to vubec neva :-D
ahojte holky, vy tez se mnou uz vubec nekomunikuje ted nevim cim to je ze bud jsem furt fuc nebo ze uz nekutim ani nic nevytvarim a ani tehotna nejsem :) Sari gratulace obrovska to je nadhera ne? x-) x-)
právě jsem dostala hýkavý záchvat :-D ...Jurin mi od slovenského kolegy přivezl obří truhlu po jeho babičce...chtěl ji spálit!!!, (až uspím malou, tak ji nafotím) to je ten impuls co jsem potřebovala :-D x-)
berry, to se snad nemusíš ani ptát, ne?! ;-) A děkuji za pochvalu, kdyby se nezmínil o mé úchylce, tak mám prd...prostě líná huba... :-D mám fakt radost, vypadá sice jako komoda, ale otvírá se jen horním víkem, mám s ní fakt radost :-D x-)
Počkat, počkat... kdopažeto je to těhotný? Jsem poslední dobou nějak mimo... x-)
Obli, krásný stolek pod PC a Máji moc hezká komoda, s tou se vyblbneš co?
JInak mi furt nepřišel můj skleněný poklop a toho mám zaplacený už skoro měsíc, prý nebyl na skladě. Snad dojde.
Simčo, já taky nic moc nevytvářím, nepředělávám, ani péct asi nebudu... prostě nestíhám. Tak jsme dvě
:-( x-) x-)
..... áááá ted to zpětně čtu. Saru čeká mimí? No gratuluju moc! Tak se hlavně opatruj!!!!
nene, já na koníkovi žádné fotky nemám... zkusím pak dát něco na střechu. Pak pošlu odkaz :-)
Jak já bych blbla ... ted blbnu tak s plenkama a dudlíkem :-D
Sáru a Máji, děkuju! Je to mazlik :)
Jinak trapas, vyhrála jsem na aukru tuhle skřínku a mezitím co aukce proběhla jsme odjeli rodit a ted ji pani už prodává znova a já na to mezitím samozřejmě zapomněla a ted mám status nespolehlivého kupujícího :-( 8-(
http://im.aukro.cz/item809449908_drev... - měla jsem s ní své plány...
.... tak zase běžííííííííím... mějte se... budu vás sledovat ;-)