Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
je to fajn fajn fajn, je to fajn fajnovy :-D
En, kdy bude stehovacka? Ja byla na masazi x-) x-) x-) pani se ted vratila z kurzu z Thajska a prej se ji sem ale vubec nechtelo :-D
Tak jsem vytazana, protazena, namasirovana 8-)
Jeeejda, masaz zavidim! My chodili k jedne super pani domu, masirovala poctivou hodinku za hubicku, ale mela mrtvici :-( :-(
Stehocka snad uz pristi tyden! Jsme to hned ze zacatku nasponovali na idealni termin do konce mesice, ale porad se na neco cekalo, hlavne na sepsani smlouvy. V pondeli to mela dat realitka na katastr, ale prisli jim penize az vecer, takze to pujde teprve zitra a pak az to zapisou, budeme jednat dal..
taky chodim k jedny pani domu...je super...takova aktivni pani kolem 60tky, ale dusi mladice, cestuje, sportuje, chodi na anglictinu...zajima se o takovy to ruzny duchovno, sily, energie, cakry, byliny, bachovy esence atd..a musim rict, ze NECO v sobe ma..dokaze povzbudit a dodat silu...A paradne masiruje. Dela i lavovy kameny a tak ruzne..parada no :-)
ene to je stejný jako aukro ;-)
Je to prostě zlatíčko (ale potichu ať to neslyší :-D ), fakt brečí jen když má hlad, budí se jen jednou za noc a spinká minimálně do osmi :-N , takže jsem fakt vyspalá a prostě si to 100% užívám..... A co vy, jak se připravujete na Ježíška??? x-) Už to budete mít krásně veselé s Anežkou x-)
Byl to takovej fofr, ze jsem o tom nestacila premyslet, ale ted jak se to protahuje, tak se mi styska uz ted :-N Vubec si to neumim predstavit... Hlavne jdeme nejdriv bydlet k mym rodicum, toz tak :-N
No tak to přežijete, však tam nebudete dlouho ne???? My byli asi před měsícem v našem bývalém bytečku a úplně se mi vrátili vzpomínky x-) |-| ale samozřejmě, že větší je lepší...
Poridim, dik :) Dneska to slo na katastr - uz opravdu :-D Mame jednaci cislo, tak muzeme sledovat, jak to postupuje x-) Ty stejne myslis ujasneno jako ujasneno.. :-D No priznam tedy, ze jsou jasne parkety :-D
jojojooo...koukala jsem onehda,jak jsi davala link diskuzi o podlahach na parkety a byly bozi...a ani ne tak drahy, kdyz si to teda clovek udela sam... nejak kolem 500-600 m2. taky bych je klidne do budoucna brala..mame je ted renovovany a dobry..pak das avizo jak to slo..budete delat sami nebo zadate?
Jo a kuchyn zustava???? :-D