Kreativní doupě dekorací do bytu

Zobraz úvodní příspěvek
Toto téma je pro všechny nadšenkyně a nadšence, kteří rádi tvoří a zútulňují svá hnízdečka. Také zvu všechny holky z beremese z Vánočních dekorací ;-)
Odpovědět
Autobusácká kultura? Kde to? Chci si to přečíst :-D
Odpovědět
Holky, sháním takové ty repliky starých plechových cedul, nevíte, kde se to dá sehnat?
Odpovědět
Rezetko, ty cedule jsem videla v Brne ve Vankovce, nazev obchodu si nevzpominam, bylo to nekde v prizemi a meli dost velky vyber ;-)
Odpovědět
Jj, kuji ;-)
Odpovědět
rezet: já ti vyrobím, ale bude to drahý, započítám si honorář za psychickou újmu :-D
Odpovědět
Psychickou jo? :-D Holky, nemáte nějakou inspiration na věšák na klíče?
Odpovědět
zoo: my dvě jenom směňujeme, ne? pepinu a panenku za jedny náušnice a obal na mobil za druhý náušnice, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
jo jo Suik, my jen menime:o).....presne tak. Zrovna ti to balim .o)
Odpovědět
Profilova fotka
ja budu taky klidne jenom menit, ale mam v tom hokej, co od koho chci :) a co chce kdo ode mne, i kdyz to uz jste mi osvetlily. rozhodopadne nechci delat nejaky velky business, jen ze uz toho je dost...jinak v pohode :) a ted jeste neco musim dodelat v praci,at jdu taky nekdy domu a taky vam to nekdy treba i nachystam ... :-|
Odpovědět
Tak jsem prdla do alba obývák...jsem z něj docela nešťastná, musí zůtat jak je, tzn. nábytek, jen sedací souprava půjde vyměnit, nevím co s tím ]-(
Odpovědět
jani já s tebou měním jen panenku - brož za něco, a zbytek platím ;-)
Odpovědět
Rezetko, stejny nabytek mam u nasich v pokojicku :-) A ten obrazek s tim starym nabytkem a okny se mi moc libi. Bydlime ted ve starem dome, jenze k laminatove podlaze nemuzeme mit moc stare veci. :-|
Odpovědět
No vidíš...jenže já to musím zachovat a nějak zútulnit :-|. Já myslím, že když to citlivě zkomponuješ, může být i na laminátové....
Odpovědět
Byt neni nas a podlaha je snad ten nejlevnejsi nejobycejnejsi lamino (s vysokym oterem) a videla jsem u zname takovy ten echt beyerisch nabytek na stejnem laminu a je to hnus 8-(
Odpovědět
rezetko ty mas naprosto uchvatny klice v albu.. a ja nevim kde je sehnat ! tak moc bych udelala tchyni radost x-) .. sbira je.. netusis, kam na ne? Pudu zadnou nemam...
Odpovědět
jofiel: co zkusit nějaké bazary a starožitnictví. Já tam viděla prodávat kliky, tak proč ne klíče?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
rezet me se taky oc libi klice,taky byc se mi ted aspon jeden hodil,kacka vi na co ;-) :-D jinak proc musite vsechen ten nabytek zachovat?
Odpovědět
Ahoj holky, já opět nesíhám (a tímto zdravím Janu :-D ). Já mám na sraz jen MC pro Zoo =-) Jinak kolem 20.00 budu muset vypadnout :-S ale přijdu ;-) :-) Karkul: krásný chatky! Těšim se na fotodokumentaci. My máme chatu, která by se ti líbila:). Není sice středomořská, je straaašně malinká, ale je takzvaně milená x-) Naši jí chtěli prodat kvůli baráku, ale nakonec jsem je přehlasovala. Akorát si ten barák postavili na ten pozemek s tou chatou :-| Ale naštěstí to vypadá docela dobře :-D Když naši chatu kupovali, bylo to jako najít poklad! Kupovali to od jednoho staršího pána, byl architekt a malíř. Nechal tam spoustu věcí, krásný hrnky, konvice, starý váhy, nádherný věšáky, atd. A hlavně hand made nábytek....včetně kuchyně. No, asi nejlepší jsou jeho křesla, který vyrobil z malířských rámů. Jedno máme ještě nesložený na půdě, chtěla bych ho dát vyplést a sestavit. Až bude hezky, nafotim a vyvěsim :-)
Odpovědět
Rezet: ty hrábě jsou super!!!!! Jak to přidělali na zeď? =-) Kdybych už neměla ty věšáky, asi bych šla pro hrábě ;-)
Odpovědět
Teda Efi, to musel být vážně poklad. Taky bych takový chtěla někde najít :-p Já teď marně všude pátrám po tom žebřiňáku na zahradu, ale u nás v dědině, už ho nikdo nemá, všichni to polámali, spálili, vyhodili...pochopíte to?! :-S Jinak si, ženy, užijte ten dnešní srázek! Závist veliká :-D :-p Já pádím zase do školních lavic ]-( Tak čus ;-)
Odpovědět
A abych nezapomněla: hrábě jsou geniální nápad!!!!!!!!
Odpovědět
Chtěla bych ten velký, mám obrovskou zahradu, takže by tam vyloženě pasoval. Víš o něčem?
Odpovědět
Profilova fotka
hrabe jsou skvely!
Odpovědět
Vážně? Tak to bys byla mooooc hodná! A hranice už přece padly, ne? Jestli je k dispozici a je aspoň v trochu slušném stavu, tak jej beru! Jinak se prosím poptej u těch kamarádů koňáků, byla bych ti šíleně vděčná! ;-) Děkuju!
Odpovědět
Profilova fotka
eulalie-žebřiňák se občas objeví na Aukru v chalupářství ;-)
Odpovědět
Já vím, už jsem tam jeden krásný viděla. Ale ta cena nebyla dvakrát sympatická :-( A taky ti často ta aukce o nějakou vteřinu uteče :-| Ale taky to tam sleduju ;-)
Odpovědět
Tak jestli můžeš, tak rozhoď sítě, prosím. A babičku s takovýma pokladama ti teda závidím! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, občas se něco nestihne a to jsem pak nepříčetná ;-) Ale včera to vyšlo a mám za 68 Káčé starou žehličku a k tomu lampu :-D
Odpovědět
ty brďo, tak to gratuluji! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ha, Evlyn ma nove foto§ peknucke:o)......tak nas Suik naladila a vsechny se "menime"... ;-) ...ja pak akorat mam desne dlouho hokej, co je od koho, pac jsem si uz zvykla na ty stary :o)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?