O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Chodník okolo RD. Je lepší pár cm nad úrovní trávy a nebo na stejné úrovni?
Přemýšlím, co je praktičtější a lepší... Když je na stejné úrovni, tak je ten přechod takový přiroz…
jarin1
Před 3 lety
6
Měření a regulace
Zdravím, rád bych dostal doporučení na nějakého MaRáka, který by mi byl schopný zapojit a rozchodit…
petrkunc132
Před 3 lety
1
IVT Air X
Zdravím, vzhledem k nedostupnosti venkovní jednotky Air x90 mi byla nabídnuta nová alternativa air …
iamondras
Před 3 lety
1
Plechový okap - hluk z tekoucí vody
Zdravím. Na RD máme plechové okapy. V rohu domu, kde je zvenčí svod okapu, má dcera pokoj. Všimli …
janstekly
Před 2 týdny
21
Okna...
Dobrý den, máte někdo okna od firmy,, Ryzí domov "?Pokud ano, nějaké zkušenosti.Děkuji
josefx
Před 3 lety
4
Hromosvod
Dobrý večer, mám dotaz. Instalovali jste si někdo sami hromosvod?
petros4
Před 3 lety
15
Nový dům na starém
Dobrý den, Dostalo se mi nabídky na výhodnou koupi starého domu. Dům je ve velmi špatném stavu a j…
puhelin
Před 3 lety
8
Rekonstrukce - potřebujeme stavbyvedoucího (či dozora) ?
Už ty různé paragrafy pročítám hodiny a jde mi z toho hlava kolem, tak bych chtěla zkusit poprosit …
milanq
Před 3 lety
2
sponzor fóra
Zahradní domek podlaha
Dobry den Doporucil by nekdo co udelat za podlahu do zahradniho domku do 1cm? Pouzit nivelacku? Neb…
michaelvyb
Před 3 lety
3
Rekonstrukce chalupy
Dobrý den, chystáme se na větší rekonstrukci chaty a hledáme projektanta, odborníka na rekonstrukce…
smidak93
Před 3 lety
2
Stavební bytové družstvo na co mám nárok?
Koupili jsme starý byt, jsme pod vedením bytového družstva, na co mám nárok se ptát v družstvu a p…
tynuska1990
Před 3 lety
1
Vlhkost v bytě, ochrana oken proti plisni
Nevíte někdo proč je okolo oken ta barva? Je to něco proti plísní? Jde o to že je to na bytovce oko…
kofejn
Před 3 lety
6
Teplota zpatecky u kotle
Dobry den, jeste se optam, mam takovy problem u kotle Dakon dor N5 a jeho teplotou ve zpatecce. Bud…
edison101
Před 3 lety
7
Vysychani novostavby
Dobry den, chci se optat chytrejsich. Jak nejlepe nechat vnitrni stavbu vyschnout ted v zime. Dum p…
jarin1
Před 3 lety
6
Benátský štuk
Všechny vás tu zdravím, měl bych na vás dotaz. Manželka chtěla udělat Benátský štuk. Nikdy před tí…
kovma
Před 3 lety
5
Světlo GLOBO
Ahoj, nemá někdo toto světlo doma - Globo - LED Lustr na lanku 9xG9/3W/230V? Byla bych ráda za něja…
artep1987
Před 3 lety
1
Inspirace kuchyně Ikea
Hezký den, Uvažujeme, že do novostavby koupíme kuchyni z Ikea. Líbí se nám krémová Bodbyn. Poku…
baru88
Před 3 lety
1
Okna,novostavba
Dobrý den,můžete prosím poradit firmy na okna do novostavby? Vybíráme mezi Vekrou.... Oknotherm....…
lipsak
Před 3 lety
2
Překlad 30tka zeď
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, jak řešit u 30tky zdi překlad nad okny, plánujeme-li v budo…
franti_p
Před 3 lety
9
Patrový dům 4 + kk (1 pokoj dole, 2 nahoře)
Ahoj, má prosím někdo zkušnosti s patrovým domem 4 + kk, kdy jsou v patře pouze 2 pokoje? Jsme 4 čl…
maanna
Před 3 lety
5
Tinex domy s pozemkem
Dobrý den, prosím jakou máte zkušenost s firmou Tinex? Nebo jinou podobnou firmou, která staví domy…
michaela753
Před 2 lety
2
Přisazené bodovky nad kuchyňskou linku
Dobrý den, Vy co NEmáte zapuštěné bodovky v sádrokartonu, ale přisazená jednotlivá svítidla nad kuc…
martii1
Před 3 lety
10
Spotřeba energie do budoucna
Zdravím! Rekonstruujeme část domu, která sloužila jako garáž. V budoucnu tam možná bude bydlet moje…
petrfrenk
Před 2 lety
1
2
...
3
74
Vaše spotřeba při topení EE?
Zdravím zde přítomné. Chtěl bych jen porovnat spotřebu u Vás a našeho domu, co se týče elektřiny. …
cbr600rr
Před 3 lety
11
Rekonstrukce prodejny
Dobrý den, já mám možná takový netradiční dotaz. Nevíte, jak přibližně odhadnout rekonstrukci prode…
puhelin
Před 3 lety
4
KONDENZACE OTVORU DIGESTEŘ
Zdravím Jak máte vyřešený otvor od digestoře? Vyboural jsem ve stropě díru na půdu, obalil vatou, …
ventilatory
Před 3 lety
8
Hluk mezi místnostmi. Jak řešit?
Mezi obývákem a ložnicí je 150mm Ytong stěna, bez dveří. Výška stropu je 270cm. Ve stěně je 10 zásu…
travas
Před 3 lety
5
Tepelné čerpadlo nedrží teplotu výstupní vody
Vím, že bych se měl zeptat realizační firmy, ale dle té to mám zatím nechat tak. Mám systém vzduch …
zubr487
Před 3 lety
10
Kamenivo 16/32
Zdravím, Zajímalo by mě, jestli má kamenivo 16/32 (makadam) nějaké izolační vlastnosti podobné běžn…
edison101
Před 3 lety
4
Závěrečná kontrolní prohlídka (kolaudace)
Dobrý den, mám dotaz ohledně závěrečné prohlídky u rodinného domu. Dělaly jste nějaké pohoštění kd…
s_he
Před 3 lety
1
2
43
1
2
…
107
108
109
110