O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kde sehnat peřinu pro malé dítě?
Dobrý den, hledám, kde koupit peřinu pro malé dítě, tedy ne délka dva metry, ale klasická postýlkov…
tomcat85
Před 3 lety
13
Krbová kamna s výměníkem netopí do radiátorů
Prosím o radu všechny ty, kteří se v této věci vyznají. Nechali jsme postavit fasádní komín a napoj…
anynkaaa
Před 3 lety
10
Topení v nosvostavbě 80m2
Zdravím, měl bych jeden takový dotaz, tento rok jsme dostavěli naši novostavbu, máme malý bungalov …
honzap13
Před 3 lety
16
Tepelný odpor zateplení šikmé střechy
Ahoj, Dokáže někdo vypočítat, jaký tepelný odpor bude dosahovat skladba zateplení šikmé střechy. 1…
vladimir_sacha
Před 2 lety
22
Servis kotle Cosmotherm E
Chtěl se po létě nastartovat elektrokotel, bohužel nenaběhl, po restatartu se mi to povedlo, jen se…
petrsv1000
Před 3 lety
1
Hloubka stavebního pouzdra
Dobrý den, máme příčky z cihel heluz 140 mm Potřebuji stavební pouzdro po průchod dveří 1000*1970. …
jenda3
Před 3 lety
5
Omítky, sádrokartony, izolace a podlahy v zimě.
Poradíte mi prosím jakým způsobem řešíte přes zimu strojní omítky a s tím spojené dodržení teplot? …
jarin1
Před 3 lety
5
Víkendové zázemí - zeleň soukromá
Dobrý den, prosím o radu...Pozemek v katastru Zahrada, ale v územním plánu Zeleň soukromá, změna v …
milanq
Před 3 lety
26
sponzor fóra
Výběr oken
Dobrý den, vybíráme okna do novostavby.Můžete prosím poradit od jaké firmy máte a jak jste spokojen…
panlorenc
Před 2 lety
15
Anhydrit na schodiste - kotvení zabradlí a další
Zdravím všechny a prosím, ty co vědí, jak se řeší kotvení zabradlí u schodiště do podlahy. Budeme…
zinzin
Před 3 lety
7
Electrolux nebo Siemens trouba s pyrolýzou?
Ahoj, jaké máte prosím zkušenosti s těmito značkami, je nějaká značka lepší? Nebo v dnešní době v c…
betelges
Před 3 lety
1
Strom+plot
Ještě před koupí pozemku,můj budoucí soused vysadil cca 4 smrčky aby mu nebylo vidět do vchodu chat…
rumcajk
Před 3 lety
12
Cena elektriny 2022/2023
Zdravim, Prisiel aj Vam mail od dodavatela elektriny (u nas YELLO), ze nakolko od 1.1.2023 budu pla…
cbr600rr
Před 3 lety
6
Ručně/Manuálně vrtaná studna 5-10m - jak dlouho to potrvá s tímto nářadím...?
Ručně/Manuálně vrtaná studna 5-10m - jak dlouho to potrvá s tímto nářadím...? Jak dlouho může zhru…
geodett
Před 3 lety
5
Vnitřní plastové parapety - povrchová úprava PVC nebo CPL laminát?
Řeším vnitřní parapety. Budeme je mít bílé, plastové (to už je rozhodnuto). Jen si nejsem jist povr…
robertpok
Před 3 lety
1
Dřez na kraji kuchyně
Je tu někdo, kdo má dřez bez odkapu na kraji kuchyně (na volném konci, ne u zdi)? Vychází mi to tak…
rs01
Před 3 lety
13
PODLAHOVÉ TOPENÍ ČÍM HO NAPUSTIT?
Ahoj, Potřebuju poradit, čím napustit podlahové topení. Nebo čím jste ho napouštěli vy? Obyčejnou …
pyramis
Před 3 lety
6
Spojovací element zásuvek
Dobrý den, chci se zeptat, nepoznáte někdo, jaký výrobce vyrábí tento spojovací element ke spojení …
dominika_frommelova
Před 3 lety
2
Kronospan kompaktni deska 0190 SL slate
Prosim, mate nekdo kompaktni desku Kronospan slim line 0190 SL black (dekor bridlice). Prikladam fo…
tera12
Před 3 lety
1
CN na zděnou stavbu RD na klíč
Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit, kdo aktuálně řeší výběr firmy na stavbu zděného domu na klíč, z…
ivo_eskymo
Před 3 lety
10
Podlahové topení posouzení trubek...
Ahoj, Mám podlahovku. Chci se jen zeptat jak kvalitní jsou tyto trubky viz foto... Neřešil jsem to…
jarin1
Před 3 lety
3
Laik chce byt zednikem!
Zdravim. Muz o tom nechce ani slyset, takze po rady musim sem (on ani nemuze vedet, co chci udelat …
raziel628
Před 3 lety
8
Tepelné čerpadlo Nibe
Dobrý den, najde se někdo kdo má tepelné čerpadlo voda-vzduch Nibe už 3 roky a víc? Uvažujeme jestl…
krimat13
Před 3 lety
2
Posuvné dveře s kováním - obložky ano či ne?
Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat: Nemáte někdo foto posuvných dveří na stěnu s přiznaným kov…
radim2015
Před 3 lety
5
Koupě staršího domu 2022-2023, strategie koupě, kolik si říct o slevu
Zdravím, měl bych takový dotaz pro Vás, kteří přemýšlíte nad koupí staršího domu v dnešní turbulent…
hu1
Před 3 lety
6
Napojení hydroizolačního pásu na rám dveří
Zdravím, chtěl bych se zeptat na zkušenosti. Podařilo se mi vytáhnout asfaltový hydroizolační pás n…
kofejn
Před 3 lety
4
Nastavení střešních oken
Zdravím stavebníci, mám takový dotaz ohledně nastavení střešních oken Kubeso (16 let staré dvojskla…
vladimir_sacha
Před 3 lety
1
Kamerový systém na dům
Ahoj, potřebovala bych poradit ohledně kamer. Budou 2, vzdálenost od bodu záběru cca 10m. Cena komp…
sikovnytata
Před 3 lety
2
Jak odstranit fleky od žlutého písku ze zámkové dlažby?
Ahojte, nemá někdo prosím zkušenost s odstraněním fleků od žlutého písku ze zámkové/terasové dlažby…
slamer
Před 3 lety
4
Jak dlouho trvá vyzdít m2 ?
Ahoj všem, měl bych dotaz na zkušené stavaře, jelikož s tím nemám žádnou praktickou zkušenost. Ře…
friss
Před 3 lety
23
1
2
…
109
110
111
112
113
…