O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Spolehlivá stavební firma v Třebíči a okolí - poraďte
Dobrý den, koupili jsme hrubou stavbu a teď jsme ve fázi hledání kvalitní a spolehlivé stavební fi…
vikven
Před 13 lety
1
Závěsy velkých rozměrů, kde je seženu?
Ahoj, potřebuju poradit..sháním látku nebo závěsy/záclony do dětského pokoje....rozměry jsou ale př…
xvitk101
Před 13 lety
3
Heluz, Porotherm nebo Keratherm? Máte zkušenost?
Dobrý den, na podzim začínáme stavět RD a právě vybíráme vhodný materiál. Stavět chceme z broušenýc…
sari01
Před 13 lety
2
Kolik je prachu při přikládání a čištění krbu?
Ahojky, chceme do obyváku krb který bude jako hlavní zdroj tepla. Chceme krb z výměníkem a řešíme j…
hanik.s
Před 13 lety
13
Vana vhodná do podkroví - rohová?
Dobrý den, prosím o radu marně shanim rohovou vanu která by měla objem do 200l (jako bezna vana) ne…
baxi
Před 13 lety
3
Dodavatel na zateplení rovné střechy, poraďte
Poraďte nám, prosím, nějakou dobrou firmu, která se specializuje na zateplení rovné střechy. Ideáln…
ynes
Před 13 lety
1
Dodavatel na rovnou střechu, poraďte firmu
Poraďte nám, prosím, nějakou dobrou firmu, která se specializuje na rovné střechy. Ideálně ze západ…
ynes
Před 13 lety
1
Projekt domečku - můj návrh podle Feng Shui
Měla bych dotaz na všechny, kdo se o feng shui zajímají......máme možnost stavět domek s podkrovím,…
renattta
Před 12 lety
1
2
52
sponzor fóra
Máte zkušenost s firmou Domy pro každého?
Zdravím, chtěla bych tento dům http://www.domyprokazdeho.cz/nemo . Chtěla jsem ji od firmy dřevost…
kucinkaa
Před 13 lety
13
Hranaté umyvadlo, poraďte s výběrem
Prosím poraďte s výběrem hranatého umývadla, vhodného k zapuštění do vyzděné desky ;-)
david02
Před 3 lety
1
2
41
Vstup na půdní prostor v dřevostavbě se prý pak vyřízne
Staví se nám domek na klíč.V současné době ve vnitř dělají zateplení stropu čedičovou vatou, a přip…
yvonahk
Před 13 lety
7
Tepelné čerpadlo voda/vzduch, máte praktickou zkušenost?
Zdravím, prošla jsem si tady na střeše spoustu diskuzí, které se byť okrajově týkají tepelných čerp…
wbc
Před 11 lety
9
Elektrické vytápění s kombinací s krbovou vložkou
řešíme vytápění menšího RD(přízemí , podkrovi) a mame představu o elektrickém vytápěním.. možna i …
lucijeje
Před 13 lety
10
Kolikátý dům už stavíte?
Ahoj všem, překvapilo mě, kolik z vás už staví několikátý dům. Zajímalo by mě, zda to je už nějaká …
lucie777
Před 13 lety
15
Kuchyňské spotřebiče 2012, nerez. Poraďte značku
Ahoj spolu"zařizovači", toto forum jsem založila, protože tu jsou o tomto tématu jen historické dis…
reny.p
Před 13 lety
6
Jsem tady nová - lenycka87
Ahoj, jsem ráda, že jsem narazila na tyto stánky, jsou mi obrovskou inspirací. Koukám sem už dlouho…
niccky.z
Před 13 lety
4
Kuchyňská deska ze dřeva, lamina nebo umělého kamene?
Klady, zápory a kontakty-Praha. Díky moc všem. ;-) PS. Máte někdo Ikea dřevěnou desku? Jak se t…
pajdousek
Před 13 lety
2
Stavební materiál s nižší sazbou DPH, kdy ho můžu mít?
Může mi dát obchodník na stavební materiál (např. cihly) 14 % DPH, když se jedná o rodinný dům pro …
varo
Před 13 lety
3
Jste spokojeni se spotřebiči Baumatic?
PROSÍM PORADTE A NAPIŠTE VAŠE ZKUŠENOSTI A SPOKOJENOST S MYČKOU ,TROUBOU A INDUKČNÍ DESKOU OD BAUM…
stavimestavime
Před 13 lety
3
Pračka se sušičkou a horním plněním, existuje?
Sháním pračku a sušičku v jednom s horním plněním. Existuje nějaká malá? Nemáte někdo zkušenost? "N…
hadriena
Před 11 lety
22
Teplovzdušné rozvody z krbu do dalších místností
Plánujeme krbová kamna a řešíme, jestli rozvedeme teplo i do ostatních pokojů. Jaké s tím máte zkuš…
dyrup
Před 4 lety
25
Zkušenosti s chladničkama
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo dlouhodobější zkušenosti s ledničkama s nofrost systéme…
niccky.z
Před 13 lety
2
Půjčka na směnku u ČS, než se postaví dům a zastaví u ČS
Dobrý den, jelikož nemáme nemovitost, kterou bychom zastavěli, nabídla nám Česká spořitelna podeps…
1hruskova
Před 13 lety
3
Stavba domu 100m2, jak vše co nejrychleji vyřídit?
Ahoj, předem se omlouvám za svoje neznalosti, ale budeme stavět poprvé, právě jsme ve fázi, kdy p…
sonik05
Před 13 lety
8
Zástava nemovitosti u hypotéky po celou dobu splácení
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na jednu otázku. Žádáme teď u HB o hypotéku na stavbu domu a máme d…
batbedy
Před 13 lety
5
Geopatogenní zóny, jsou až tak závažné?
Co říkáte na geopatogenní zóny? Myslíte že jsou až tak závažné? Projektantka nám chce šoupnout dome…
andrejka_the_bride
Před 9 lety
11
Nejlepší prášek na praní, máte zkušenost?
Ahoj, s jakým pracím práškem máte nejlepší zkušenosti? Je nějaký, který vypere opravdu vše?
militu
Před 13 lety
8
Jižní zahrada - co zvolit, aby byla krásná celý rok?
Prosím zkušené pěstitele :-) o rady, jaké rostliny zvolit do jížní zahrady, aby byla krásná po celý…
nicolete83
Před 10 lety
12
Venkovní košík na květiny - jak ho ošetřit?
Moc se mi líbí proutěné košíky na bylinky apod., ráda bych také pár "vyhnala " příští sezonu ven …
roman_
Před 2 lety
12
Štěrková zahrada, dají se tam pěstovat všechny rostliny?
Nadchla jsem se pro štěrkovou zahradu - místo hlíny v záhonu kolem rostlin kamínky. Prosím poradí …
martule20
Před 13 lety
1
1
2
…
1114
1115
1116
1117
1118
…