O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak vyměnit, či zateplit schody na půdu?
ahoj, rada bych dostala od nekoho radu. S manzelem kupujeme novy domek je to starsi dum ale je pek…
fipilfipil
Před 13 lety
4
Zahradní solární sprcha: máte zkušenosti i tipy?
Nechci bazén. Mým snem je "sprchovací kout" v trávě. Podělíte se o zkušenosti se samotnou sprchou (…
hhranolka
Před 12 lety
4
Poraďte tapetu / barvu, nábytek třešeň, krémová sedačka
Ahoj po dlouhém přemýšlení a hledání se na vás obracím o radu, názor jakou barvou nebo tapetou nebo…
aneri53
Před 13 lety
11
Kolik by stál přízemní domek 9x12m, 4+kk?
dobrý den zvažujeme s manželem stavbu domu zatím je to ve fázi rozhodování a proto o tom ještě nemá…
redenka55
Před 13 lety
4
Byli jste po nastěhování do nového domu rozčarováni?
Stalo se vám to, že po nastěhování do nového domu jste byli, z jakýchkoli důvodů, rozčarováni? Mně …
altoja
Před 13 lety
4
Jakou barevnou podlahu k bílé lince?
Potřebuji poradit. Mám kuchyňskou linku bílou ve vysokém lesku, pracovní desku a desku místo obklad…
mulisi
Před 13 lety
2
Jakou podlahu k bílé kuchyni?
Potřebuji poradit. Mám kuchyňskou linku bílou ve vysokém lesku, pracovní desku a desku místo obklad…
veronika.deskova
Před 13 lety
7
Plotová clona-břečťan/vavřín-máte zkušenosti?
Našla jsem na netu něco takového : http://neuvedeno.zahrada-naradi.cz/proteco-clona-plotova-1-5-x-3…
richard24
Před 10 lety
9
sponzor fóra
Jakou fasádu k černé střeše a oknům v barvě oregon?
Začínáme řešit fasádu na dům a ted nevíme jakou barvu. Máme černou střechu a okna v barvě Oregon. V…
petapokorna
Před 12 lety
4
Jak se jmenuje tato rostlina?
Holky zahradnice, nevíte náhodou jak se tato rostlinka jmenuje? :-)
garam_g
Před 11 lety
7
Jsem tady nová - fanfaan
Ahojky, náhodou jsem narazila na modrou střechu:) a moc se mi tu líbí:) Hledám inspiraci do našeho …
niccky.z
Před 13 lety
3
Mám novou úchylku - výběr kuchyně
Zjistila jsem, že mám novou úchylku a tou je výběr kuchyně do našeho rozestavěného RD. Spousta časo…
lutta
Před 13 lety
9
Je na netu červená kuchyně s černobílou dlažbou?
ahoj nevite nekdo kde jsou vzory kuchyni chci červenou kuchyň a na zem černobílou šachovnici chtěla…
callipa
Před 13 lety
2
Plovoucí podlaha - odstín dub do 400 Kč/m2. Máte tip?
Máte někdo tip na plovoucí podlahu - nějaký pěkný, teplý odstín dubu max do 400 kč/m2. Předem díky
linee
Před 13 lety
12
Chystáme se stavět, můžete nám poradit?
Zdravím všechny stavitele ;-) , s přítelem se pomalu, ale jistě chystáme udělat velice důležité ro…
werroona
Před 13 lety
3
Firma CLReality eu - máte prosím zkušenosti?
Zdravím, máte někdo zkušenost s touto firmou, prosím? Zatím váháme, cena dobrá, ale nikdo nezná....…
buml
Před 12 lety
6
Jak vytvořit zahradní jezírko?
Postupně upravuji zahrady u domu a pořád toužím po zahradním jezírku.. Co je však k jeho realizaci …
rastlinky_sk
Před 13 lety
3
Krbová kamna s výměníkem, jste spokojení?
Zdravím všechny, prosím kdo máte krbová kamna s výměníkem! Dost o nich uvažujeme, ale nevíme jaká, …
ivasz
Před 12 lety
22
Máte tip na statika? Brno nebo Vyškov
Ahoj holky. Koupili jsme byt v Rousínově a budeme rekonstruovat umakartový jádro. Na stavebním úřad…
aurinko
Před 13 lety
4
Trouba s výsuvem, ano či ne?
prosím zkušenější.... Máte někdo zkušenosti s teleskop. výsuvem v troubě???Jak se osvědčili a šli b…
1hruskova
Před 13 lety
20
Máte zkušenosti s firmou Grimax - interiérové dveře?
Plánujeme pořídit si dveře Braga (ořech morgama) od firmy Grimax. Dveře budou 3x klasické + 3x posu…
taury
Před 13 lety
1
Jak nasázet rostliny, aby vznikl hustý porost?
Ahoj, potrebuju radu, jake rostliny jsou na obrazku, jak daleko od sebe je nasazet, aby vznikl hust…
hhranolka
Před 13 lety
1
Co všechno se počítá do hypotéky?
Nevím, jak přesně vysvětlit dotaz, snad se mi to podaří. Chceme si vzít hypotéku na stavbu domu (10…
werroona
Před 13 lety
3
Jaký byste zvolily motiv do koupelny na grafosklo?
jaky byste zvolily motiv do koupelny? chci tam grafosklo na jednu stenu, ale nechci aby se mi motiv…
lucimia
Před 13 lety
2
Jaké barvy se dají na zdi přemalovat?
Jednak bych chtěla v dětském pokoji udělat na zeď nějaký obrázek a druhak, až bude prcek o trošinku…
romcovaklarka
Před 13 lety
12
Obklad a dlažba mramor. Vše bílé nebo žlutobílé?
Ahoj, budeme rekonstruovat koupelnu a zvažujeme dát obklad i dlažbu v dekoru imitace mramor, barvu …
lindaaax
Před 13 lety
1
Jsem tady nová - barakudam
ahojki!!! jsem tu nová! S přítelem jsme právě začali rekonstruovat nově koupený domeček, tak sháním…
niccky.z
Před 13 lety
3
Nákup v Polsku - obklady, dlažba, sanita, dveře
Zdravím všechny, prosím, máte někdo zkušenosti s nákupem ve stavebninách v Polsku?? :-) Doslechli …
katty.w
Před 13 lety
4
Dům Opus od GServisu: máte ho někdo?
Dobrý den, jsme na 99% rozhodnuti stavět rd Opus od G-servisu. Připadá mi jako nejlépe dispozičně ř…
amazing
Před 13 lety
1
Staví někdo s firmou Dům jedním tahem?
Na stránkách mají nové 3 RD,zaujali nás, ale nevíme ,zda se s touto firmou do stavby pustit.....nap…
niccky.z
Před 13 lety
5
1
2
…
1124
1125
1126
1127
1128
…