O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Povolení na betonový plot
Prosím o názor. Máme oplocený pozemek (betonové sloupky a pletivo), který na jedné straně sousedí s…
milanq
Před 3 lety
16
Barva na tašku
dobrý den musel jsem okolo okna řezat tašky a potřeboval bych poradit jestli se prodává něco abych …
petr_kopecky
Před 3 lety
1
Skrytá kamera
Zdravím, prosím vás, nevíte někdo jak funguje tato kamera s adaptérem? Děkuji
max2000
Před 2 lety
6
Sanační práce
Dobrý den. Máme dům ve tvaru L, jedná část je kamenná a druhá je novější (cca 40 let). V domě bydlí…
raziel628
Před 3 lety
3
Stavba plotu
Dobrý den, prosím o radu. Soused má pozemek o 1m výš než my. Má podezdívku 1m vysokou a ze své stra…
jozkakomosny
Před 3 lety
19
Tepelne cerpadlo
Zdravím asik to bude hloupá otázka je možné si k el. Kotli ktery je pripojen na vytapeni podlahy pr…
davyjones
Před 3 lety
2
Hypoteka versus vecne bremeno na sítě na pozemku
Ahoj všem, chci se zeptat na vaše zkušenosti zda jste měli někdo problém s ručením pozemkem pro hyp…
andyova
Před 3 lety
5
Egger po par letech v kuchyni
Dobry den, nemate nekdo zkusenosti po par letech s eggrem v kuchyni? Zajimaji me hlavne ty hrany po…
paulus33
Před 3 lety
10
sponzor fóra
Projektant/Architekt - Olomoucko
Ahojte, má někdo zkušenosti popř. doporučil by projektanta/architekta od Olomouce? Zatím si nejsme …
wazza
Před 3 lety
1
Jak na vyvýšenou pochozí půdu?
Po nějakých změnách ve skladbě stropu nám vyšlo, že na půdě budeme mít nad vazníky ještě 18cm vaty.…
robertpok
Před 3 lety
9
Starý dům bez vodoměru
Zdravím, koupili jsme dům, kde nikdo 30 let nebydlel a tudíž není namontován vodoměr. Voda je do d…
jirkafo
Před 3 lety
1
Přesah zateplení vůči XPS soklu
potřebova bych prosím radu a nikde jsem nenašel, je potřeba předsadit zateplení vůči soklu a osadit…
jarin1
Před 3 lety
4
Názor na projekt RD - bungalov
Poprosim znalé o zpětnou vazbu na tento projekt RD. Předem moc děkuji.
m_i_r_e_k
Před 3 lety
5
Zahradni domek
Zdravím, momentálně řešíme zděný domek. Za kolik se dá reálně při dnešních cenách pořídit "na klíč"…
petrkunc132
Před 3 lety
3
Spacek-plast.cz - Jaká je kvalita nádrží?
Máte ji od nich někdo? Uvažuji o 12m2, ale není na ně moc referencí... Poradíte?
robertpok
Před 3 lety
1
Druhy kastliků pro předokenní rolety
Ahoj, prosím o radu, neorientuji se v možných řešení montáže předokenních rolet. Máme navrhnute ře…
blooddrunk
Před 3 lety
11
Tepelné čerpadlo Acond - osazení teploměru v bojleru
Ahoj, máme tepelné čerpadlo Acond PRO R s bojlerem 300L. Bojler je značky Dražice a má celkem 3 mož…
rosta6
Před 3 lety
1
Cirkulace TUV v domě
Ahoj, mám dotaz ohledně provozu cirkulace TUV v domě. Máme jí nainstalovanou s čerpadlem Grundfos C…
kofejn
Před 3 lety
26
Master Design
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s touto firmou? Děkuji
valex
Před 3 lety
7
Bezpečnostní klika
Dobrý den, ráda bych znala vaše názory na bezpečnostní respektive chytrou kliku. Je tu někdo, kdo s…
karolinaka95
Před 3 lety
1
VELOX a PŘILNAVOST WEBER TMEL 700
Ahoj, Mam zateplenou fasadu bilym eps 70. A venec mam z VELOX desek. Chtel jsem se zeptat, jestli …
zateplovak
Před 3 lety
1
Šedý pisek do betonu pod obrubniky?
Zdravím všechny.. Firma mi dělala vyspadovanou podlahu v garazi a privezla si tento pisek(viz obraz…
pyramis
Před 3 lety
2
Vrtaná studna před stavbou domu
Dobrý den, potřeboval bych poradit. Aktuálně máme udělaný vrt na vrtanou studnu, dům se bude stavět…
franti_p
Před 3 lety
2
Povlak u obehoveho cerpadla-co to je?
Dobry den, Pri rekonstrukci domu jsme nechavali puvodni podlahove topeni 20 let stare. Po spusteni…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
3
Pochozí půda - vysvětlení pojmů? Co všechno vlastně unese?
V dokumentaci u střechy máme následovné: Stálé zatížení Střecha 800 N/m² Strop 500 N/m² Nechráněn…
jarin1
Před 3 lety
7
VELOX a Fischer TermoZ CS / CS II
Ahoj, Mám věnec udělaný z Veloxu. Velox má tloušťku 35 mm. Budu dělat na zateplené fasádě kamenný…
zateplovak
Před 3 lety
1
Rekonstrukce chaty na černo - legalizace
Chata zapsaná v katastru nemovitostí, nedávno vyhořela, jaký bude postup s legalizaci, když to nyní…
puhelin
Před 3 lety
21
Jaká výška parapetu u kuchyňského okna
Dobrý den, jakou máte prosím výšku parapetu u okna nad kuch. linkou? V projektu máme výšku parapetu…
matejt
Před 3 lety
10
Rosení oken zvenku
Ahojte, nevite cim muze byt roseni oken zvenku? Mivame to poranu skoro na vsech oknech o.O
dana_racko
Před 3 lety
8
Kuchyne od Sykory nebo od truhlare?
Dobry den, mate nekdo porovnani s lakovanymi dvirky od Sykory vs. Egger PerfectSense matt od truhla…
radim2015
Před 3 lety
4
1
2
…
111
112
113
114
115
…