O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak zabudovat konvektor na okno?
Chystáme se na domečku zabudovat konvektor, který bude na okně za kuchyňskou linkou. Rozhodujeme s…
ajika
Před 14 lety
3
Vysavač. Doporučte dobrý
Ahoj, můžete mi doporučit nějaký dobrý vysavač? Potřebuji kvalitní, který vysaje i zvířecí chlupy …
barter
Před 9 lety
22
Fotografická soutěž - bydlení
Ahojky, co si zkusit zasoutěžit... Tahle soutěž má několik kol. V hlavní soutěži můžete vyhrát i…
sarka123
Před 14 lety
1
Přestavba garáže na dílnu. Co do ní pořídit?
Dobrý den, potřeboval bych trošku poradit. Provádíme přestavbu bývalé garáže na malou dílnu. Rád…
jumpmans
Před 8 lety
10
Vybledne časem fasáda? Máme vybrat tmavší odstín?
Ahoj, řešíme barvu fasády na náš nový RD. Máme vybranou fasádní barvu Stomix 054-1, což je celkem s…
alanos
Před 11 lety
10
Kde lze na internetu koupit levně vestavné spotřebiče?
Ahoj, chtěla bych doporučit internetový obchod, kde koupit levně a dobře vestavné spotřebiče do kuc…
radekpospisil
Před 6 lety
16
Rodinný dům Nero od G Servisu
Ahoj, najde se někdo, kdo staví, postavil nebo se chystá stavět domek Nero od Gservisu? Děkuji! :…
fredy1989
Před 9 lety
23
Jakou značku závěsného WC máte?
Dobrý den, zajímalo by mne jakou značku závěsného WC máte vy.Vůbec se v tom nevyznám,takže jediné…
breberka
Před 9 lety
1
2
35
sponzor fóra
Škvorec. Jak jste tu spokojení?
Ahoj, stavíme domeček ve Škvorci a jelikož jsem koukala jak se to tam pěkně rozrůstá, ráda bych s…
cisloone
Před 14 lety
1
Jaký krb zvolit v dřevostavbě s rekuperací?
máme dřevostavbu s rekuperací se zpětným získáváním tepla. Stojíme před otázkou,zda pořizovat krbov…
akimek
Před 5 lety
9
Máte zkušenost se zasouvacími dveřmi?
jsme už starší, ale chystáme se na přestavbu bytu v paneláku. docela bychom uvítali posuvné dveře, …
granda
Před 14 lety
4
Jsem tady nová - 80mazy
Ahoj, jsem z Prachaticka. Trošku organizuji půdní vestavbu u rodičů a trošku pokukuji po menším sta…
niccky.z
Před 14 lety
2
Kodex Reality a Woodsytem. Máte zkušenosti?
Ahoj, právě vybíráme firmy pro postavení dřevostavby. Docela se nám líbí firma KODEX-REALITY a WOOD…
wicaceyawin
Před 7 lety
20
Dům Nova 77 RD Rýmařov. Stavíte, plánujete, bydlíte?
Dobry den, chtela bych zalozit tuto novou diskuzi o dome Nova 77. Prosim diskuzi nezamykejte :-( , …
valeri10
Před 4 lety
1
2
...
...
55
56
1670
Jakou máte zkušenost s meteo stanicemi?
Ahojky, vybírám meteo stanici pro rodiče, potřebuju, aby byla přehledná a měla alespoň dvě venko…
unka7
Před 14 lety
1
Matná versus lesklá střešní krytina. Je rozdíl?
Zajímali by nás vaše skušenosti se střešní krytinou matnou i lesklou.Je nějaký rozdíl mimo vizuální…
gabikr
Před 14 lety
6
Sádrokartonář, Liberecko a okolí. Jak se pohybují ceny?
Ahoj, poprosil bych tipy na dobrého sádrokartonáře. Eventuelně bych poprosil na kolik Vás vyšlo obl…
trada
Před 14 lety
1
Užitečné rady, jak se nenechat oškubat
http://bydleni.idnes.cz/nenechte-se-oskubat-aneb-oblibene-triky-rozpoctaru-stavebnich-firem-1ic-/st…
pajiji
Před 14 lety
1
Jídelní židle z koženky. Máte zkušenost?
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s jídelními židlemi z ekokůže nebo z textilní k…
ivaa32
Před 6 lety
17
Beton v koupelně. Máte tip na nátěr?
Zdravím :) doufám, že tu najdu někoho kdo to má podobné..rekonstruujeme domek a letos nám bohužel n…
jirinapezl
Před 14 lety
2
Realitní kancelář Russegger. Máte zkušenost?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s RK Russegger, hlavně s prodejem do…
vendulka
Před 13 lety
4
Dřevostavba, Zlínský kraj. Doporučte firmu
Dobrý den. Můžete mi prosím doporučit nějakou seriózní firmu stavící dřevostavby působící ve Zlínsk…
mirisek81
Před 14 lety
9
Čím schovat kabel u lustru?
Nemáte někdo nějaký tip, čím schovat kabel u lustru? Při stavbě jsme neodhadli přesné místo stolu a…
martih
Před 14 lety
3
Poznáte firmu Dom snov?
Chcem sa spýtať, či má niekto skúsenosť s firmou http://www.domsnov.net/
kawa114
Před 5 lety
1
2
40
Hypotéka na dům. Co vše je potřeba?
Přeji hezký den. Příští rok by jsme si rádi zažádali o hypotéku na koupi staršího rodinného domu, …
jajina.c
Před 13 lety
1
2
37
Jsem tady nová - kucirlib
Ahoj, po naší květnové svatbě jsem se s manželem rozhodli pro koupi bytu. Byt kupujeme v Jihlavě, a…
jennyska
Před 14 lety
3
Bydlení v orientálním stylu. Jak vyřešit kuchyni?
Ahoj jsem tu nová, právě řešíme rekonstrukci bytu. Chci se zeptat, zda je tu někdo, kdo má řešené b…
repos
Před 14 lety
4
Červená dlažba. Máte tip?
Už nějakou dobu marně sháním červenou dlažbu do kuchyně. Představuji si tmavě červenou sytou barvu,…
maviska
Před 14 lety
12
Jak nejlépe vyměřit a vykružovat otvory do obkladů?
Poprvé a sami se budeme pouštět do obkládání koupelny... Hledám nějaké návody, jak se nejšikovněji …
kacab
Před 14 lety
1
Okna VPO Protivanov. Máte zkušenost?
Ahojky, chceme měnit ve starém domku okna a nevíme přesně jakou firmu vybrat. Docela se nám líbí na…
roman778
Před 7 lety
10
1
2
…
1169
1170
1171
1172
1173
…