O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jsem tady nová - happyhelen
S přítelem jsem se rozhodli nechat si postavit naše hnízdečko lásky :-D Budeme mít dřevostavbu, kt…
happyhelen
Před 14 lety
5
Jak zabudovat konvektor na okno?
Chystáme se na domečku zabudovat konvektor, který bude na okně za kuchyňskou linkou. Rozhodujeme s…
ajika
Před 14 lety
3
Vysavač. Doporučte dobrý
Ahoj, můžete mi doporučit nějaký dobrý vysavač? Potřebuji kvalitní, který vysaje i zvířecí chlupy …
barter
Před 9 lety
22
Fotografická soutěž - bydlení
Ahojky, co si zkusit zasoutěžit... Tahle soutěž má několik kol. V hlavní soutěži můžete vyhrát i…
sarka123
Před 14 lety
1
Přestavba garáže na dílnu. Co do ní pořídit?
Dobrý den, potřeboval bych trošku poradit. Provádíme přestavbu bývalé garáže na malou dílnu. Rád…
jumpmans
Před 8 lety
10
Vybledne časem fasáda? Máme vybrat tmavší odstín?
Ahoj, řešíme barvu fasády na náš nový RD. Máme vybranou fasádní barvu Stomix 054-1, což je celkem s…
alanos
Před 11 lety
10
Kde lze na internetu koupit levně vestavné spotřebiče?
Ahoj, chtěla bych doporučit internetový obchod, kde koupit levně a dobře vestavné spotřebiče do kuc…
radekpospisil
Před 6 lety
16
Rodinný dům Nero od G Servisu
Ahoj, najde se někdo, kdo staví, postavil nebo se chystá stavět domek Nero od Gservisu? Děkuji! :…
fredy1989
Před 9 lety
23
sponzor fóra
Jakou značku závěsného WC máte?
Dobrý den, zajímalo by mne jakou značku závěsného WC máte vy.Vůbec se v tom nevyznám,takže jediné…
breberka
Před 9 lety
1
2
35
Škvorec. Jak jste tu spokojení?
Ahoj, stavíme domeček ve Škvorci a jelikož jsem koukala jak se to tam pěkně rozrůstá, ráda bych s…
cisloone
Před 14 lety
1
Jaký krb zvolit v dřevostavbě s rekuperací?
máme dřevostavbu s rekuperací se zpětným získáváním tepla. Stojíme před otázkou,zda pořizovat krbov…
akimek
Před 5 lety
9
Máte zkušenost se zasouvacími dveřmi?
jsme už starší, ale chystáme se na přestavbu bytu v paneláku. docela bychom uvítali posuvné dveře, …
granda
Před 14 lety
4
Jsem tady nová - 80mazy
Ahoj, jsem z Prachaticka. Trošku organizuji půdní vestavbu u rodičů a trošku pokukuji po menším sta…
niccky.z
Před 14 lety
2
Kodex Reality a Woodsytem. Máte zkušenosti?
Ahoj, právě vybíráme firmy pro postavení dřevostavby. Docela se nám líbí firma KODEX-REALITY a WOOD…
wicaceyawin
Před 7 lety
20
Dům Nova 77 RD Rýmařov. Stavíte, plánujete, bydlíte?
Dobry den, chtela bych zalozit tuto novou diskuzi o dome Nova 77. Prosim diskuzi nezamykejte :-( , …
valeri10
Před 4 lety
1
2
...
...
55
56
1670
Jakou máte zkušenost s meteo stanicemi?
Ahojky, vybírám meteo stanici pro rodiče, potřebuju, aby byla přehledná a měla alespoň dvě venko…
unka7
Před 14 lety
1
Matná versus lesklá střešní krytina. Je rozdíl?
Zajímali by nás vaše skušenosti se střešní krytinou matnou i lesklou.Je nějaký rozdíl mimo vizuální…
gabikr
Před 14 lety
6
Sádrokartonář, Liberecko a okolí. Jak se pohybují ceny?
Ahoj, poprosil bych tipy na dobrého sádrokartonáře. Eventuelně bych poprosil na kolik Vás vyšlo obl…
trada
Před 14 lety
1
Užitečné rady, jak se nenechat oškubat
http://bydleni.idnes.cz/nenechte-se-oskubat-aneb-oblibene-triky-rozpoctaru-stavebnich-firem-1ic-/st…
pajiji
Před 14 lety
1
Jídelní židle z koženky. Máte zkušenost?
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s jídelními židlemi z ekokůže nebo z textilní k…
ivaa32
Před 6 lety
17
Beton v koupelně. Máte tip na nátěr?
Zdravím :) doufám, že tu najdu někoho kdo to má podobné..rekonstruujeme domek a letos nám bohužel n…
jirinapezl
Před 14 lety
2
Realitní kancelář Russegger. Máte zkušenost?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s RK Russegger, hlavně s prodejem do…
vendulka
Před 13 lety
4
Dřevostavba, Zlínský kraj. Doporučte firmu
Dobrý den. Můžete mi prosím doporučit nějakou seriózní firmu stavící dřevostavby působící ve Zlínsk…
mirisek81
Před 14 lety
9
Čím schovat kabel u lustru?
Nemáte někdo nějaký tip, čím schovat kabel u lustru? Při stavbě jsme neodhadli přesné místo stolu a…
martih
Před 14 lety
3
Poznáte firmu Dom snov?
Chcem sa spýtať, či má niekto skúsenosť s firmou http://www.domsnov.net/
kawa114
Před 5 lety
1
2
40
Hypotéka na dům. Co vše je potřeba?
Přeji hezký den. Příští rok by jsme si rádi zažádali o hypotéku na koupi staršího rodinného domu, …
jajina.c
Před 13 lety
1
2
37
Jsem tady nová - kucirlib
Ahoj, po naší květnové svatbě jsem se s manželem rozhodli pro koupi bytu. Byt kupujeme v Jihlavě, a…
jennyska
Před 14 lety
3
Bydlení v orientálním stylu. Jak vyřešit kuchyni?
Ahoj jsem tu nová, právě řešíme rekonstrukci bytu. Chci se zeptat, zda je tu někdo, kdo má řešené b…
repos
Před 14 lety
4
Červená dlažba. Máte tip?
Už nějakou dobu marně sháním červenou dlažbu do kuchyně. Představuji si tmavě červenou sytou barvu,…
maviska
Před 14 lety
12
Jak nejlépe vyměřit a vykružovat otvory do obkladů?
Poprvé a sami se budeme pouštět do obkládání koupelny... Hledám nějaké návody, jak se nejšikovněji …
kacab
Před 14 lety
1
1
2
…
1169
1170
1171
1172
1173
…