O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jakou podlahu dát do garáže?
Co máte za podlahu v garáži? jaké jsou plusy, minusy, ceny? Máme betonový základ,.... a co na to?…
mariacek
Před 5 lety
1
2
...
...
6
7
188
Poraďte podlahu do obýváku a kuchyně?
Poradíte nějakou teplou a dobře udržovatelnou podlahu do obývacího pokoje a kuchyňského koutu? Máme…
kasha
Před 12 lety
13
Jsem tady nová - raffaelo
Zdravím zdejší "spolubydlící". Snad jsem se neunáhlila se založením profilu :-) Budeme kupovat byt…
raffaelo
Před 14 lety
9
Jakou omítku doporučujete na dřevostavbu?
Jaký způsob kladení vrstev omítky doporučujete na dřevostavbu s venkovnim pláštěm z OSB desek???
elko11
Před 12 lety
3
Jak se dohodnout o zaplacení při koupi domu?
Ahojky, mám takový dotaz. Vlastníme s manželem byt v hodnotě asi 1,3 mil. Kč. Nic víc. Rozhodli jsm…
moudivlacek
Před 14 lety
2
Jsem tady nová - petule33
ahoj jsem tady nová jsem z vysočiny koupili jsme dům a pomalu si ho zařizujem chtěla bych nejak čer…
niccky.z
Před 14 lety
3
Police s boxy, žlté, oranžové. Kde ich zoženem?
Páči sa nám systém TROFAST,ale farby,ktoré IKEA ponúka nám nevyhovuju.Porebovali by sme žltu alebo …
listicka77
Před 14 lety
5
Nekeramická soklová lišta k dlažbě. Poraďte
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo řešíte podobný problém - budeme mít v celém přízemí RD podlahu …
fifina86
Před 14 lety
23
sponzor fóra
Bral jste si někdo hypotéku kolem 1.400 000 Kč?
Chceme si brát hypo na 1.400.000,-Kč na byt v Kladně, já jsem na mateřské a manža má 22 čistého. …
neslusanka
Před 14 lety
7
Čím natřít starou kovovou váhu?
Našla jsem kuchyňskou váhu asi 50 let starou. Je z kovu a i odělávací miska je kovová, ale místy re…
ski555
Před 14 lety
3
Jsem tady nová - mila3
ahoj,zdědila jsem půlku pozemek ve svahu:Takové dědictví na truc :-( je to nudla ve svahu bez vody,…
niccky.z
Před 14 lety
2
Chci prodat svou polovinu pozemku. Jak postupovat?
Vlastním polovinu pozemku kterou bych chtěla prodat.Bez svolení druhého vlastníka to asi nepůjde,že…
wawy
Před 14 lety
2
Znáte ceny pozemků v Brně Bystrci?
Ahoj nevíte někdo jaké jsou ceny pozemků v lokalitě Brno-Bystrc?Jde o pozemek na kterém se nachází …
flakac
Před 13 lety
5
Jak vše dohromady správně vyladit? Jsou pravidla?
Hezký večer, moc by mne zajímalo podle čeho jste vybírali nábytek,podlahy,dveře...aby vám to ladi…
duckie
Před 14 lety
8
Je lepší zastřešený či nezastřešený bazén?
ráda bych se zeptala všech co již mají bazén... máte ho zastřešený ? jaká je v realitě opravdu koup…
bazeny_relax
Před 1 rokem
1
2
41
Šedivá plovoucí podlaha. Máte zkušenost?
Ahojky, nemáte někdo šedivou plovoučku??? Celkem se mi líbí, ale mám strach, jak se k ní dolabí zár…
kirik
Před 14 lety
10
Jaké stavební povolení potřebuju na přestavbu bytu?
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jaká povolení potřebuji na přestavbu panelákového bytu 1+1 na 2+kk. …
jkl05
Před 14 lety
3
Ocenil vám odhadce kupovaný byt na 100% hypotéky?
AHojte, chci se jen optat, chceme si brát 100% hypo od KB na byt v Kladně, v podmínkách je samozřej…
arzi
Před 7 lety
26
Družstevní byt v novostavbě, cena 25% z ceny
Ahoj nabízejí teď byt 2kk za 500tis. Možnost koupě jako družstevní , cena 25% z ceny. Nemáte někd…
fangi
Před 14 lety
3
Jak sladit barvy? Hodí se k sobě antracit s hnědou?
Hodi se k sobe kombinace antracitove (az tmave modre) s hnedym nabytkem ? Nebude to az moc tmave? J…
shepard
Před 14 lety
2
Máte návrhy kuchyní, dispozice?
nemáte někdo tip kde hledat návrhy kuchyní ,či 3D ,nějak nemohu na nic narazit a potřebuji si už vy…
veronika.deskova
Před 14 lety
2
Legenda vs lion 3 plus od gservis
Hezký den,nepřemýšlel někdo nad stavbou těchto rodinných domečků nebo nestaví někdo?? ;-) http://…
martuli
Před 14 lety
2
Dřevěný překládaný strop. Jakou k němu vybrat kuchyň?
Máte někdo dřevěné stropy? Můj manžel je chtěl, mě se to také líbí, ale teď řešíme kuchyň a vůbec s…
alex01
Před 14 lety
2
Jsem tady nová - katuchka
Ahoj, kupujeme s přítelem byt, který byl ve velmi špatném stavu, takže celý rekonstruujeme. Už dřív…
niccky.z
Před 14 lety
13
Cena za nové rozvody, štuky, podlahy, radiátory, dveře
Ahojky,chystáme se na rekonstrukci bytu a chtěla bych poprosit všechny, co si tím už prošli, jestli…
spimira
Před 14 lety
2
Stavba sauny. Aké musia byť dodržané minimálne rozmery?
Zdravim všetkých nadšencov sauny. Viete mi poradiť ohľadom stavby sauny ake musia byť dodržané mini…
kristi
Před 14 lety
4
Podlaha Expona Aged Indian Apple
Zdravím, potřebovali bychom poradit....strávili jsme už cca 10 hodin u podlaháře a nepočítaně x hod…
nurmisur
Před 14 lety
8
Projekt RD od projektanta nebo typový? Jaký máte vy?
Zdravím všechny... :-) Nechali jste si zpracovat projekt od projektanta, nebo jste koupili typový p…
ozzy77
Před 9 lety
1
2
...
3
69
Ceny zeminy a dovozu. Poraďte
Máte někdo zkušenost s cenou za zeminu a dovoz? Potřebovali bychom srovnat pozemek nějakou normální…
wolfikus
Před 3 lety
27
Jaké lícové zdivo máte na svém domku?
Chtěla jsem se zeptat, jaké lícové zdivo jste použili při stavbě - dolaďování vašeho RD? Asi nejčas…
angie.shy
Před 12 lety
24
1
2
…
1182
1183
1184
1185
1186
…