O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Velikost koupelny
Dobrý den, myslíte že do koupelny o rozměrech 2,1x2,7m dám wc, umyvadlo, bidet a sprchu? Případně b…
jarin1
Před 3 lety
9
Světlovody Solatube x Velux
Dobrý den, mám dotaz na výše uvedené světlovody. Vím, že těch diskuzí tu již pár bylo, ale zjišťuji…
leni10
Před 3 lety
3
Přívod vzduchu ke krbové vložce
Zdravím, dělal jsem přívod vzduchu k místu kde bude základ pro krb ve finální skladbě podlahy, v mí…
dawin
Před 3 lety
5
Jaka skladba podlahy
Dobrý den, jakou skladbu podlahy by jste navrhovali do patra? Momentalne zakladni betonova deska, …
zubr487
Před 3 lety
4
Šatna rozměry
Dobrý den, plánuji šatnu v tomto rozložení a zajímalo by mě jak široké by měly být uličky mezi skří…
bayt
Před 3 lety
8
Střecha na pergolu
Zdravím, už si nevíme rady, tak to zkusím zde. Máme zahradní domek s pergolou, cca 7*3 m a nevíme, …
kopca89
Před 3 lety
3
Doporučte prosím projektanta - MS kraj
Dobrý den a ahoj všem :slight_smile: Dostali jsme se aktuálně do fáze, kdy jsme konečně vyřešili p…
phillos
Před 3 lety
3
Věncovky z profixu vs příčkovka
zdravím,stavím garáž z porfixu a chci se zeptat. Nemohu nikde sehnat věncovky ( U profily) .Mohu na…
brosban
Před 3 lety
8
sponzor fóra
Cena krovu pro sedlovou střechu
Dobrý den na kolik by vyšla cca cena krovu pro sedlovou střechu 140m2. bez vikýřů a střešních latí …
josefx
Před 3 lety
3
Klimatizace nebo žaluzie?
Jako chytrá horákyně děláme přípravu nakonec na žaluzie i klimatizaci. Nemyslím si, že budeme ale d…
kekita
Před 3 lety
1
2
42
Grundfos UPE 25-60 nastavení
Máme od začátku ke krbové vložce čerpadlo Grundfos UPE třídy 2000, vždy, od začátku byla nastavená …
vladimir_sacha
Před 3 lety
3
Maličká chytrá domácnost - prověříte, jestli je to v pořádku?
Řídící jednotka: Homey Chodba: 4x klasický vypínač propojený mezi sebou, aby se dalo rozsvicet ze …
zubr487
Před 3 lety
29
Bodové osvětlení
Zdravím vás, mám dotaz. Momentálně řešíme elektřinu a osvětlení. Osvětlení bude bodové led podhledo…
radim2015
Před 3 lety
3
Zastrihovani ziveho plotu
zdravim pratele, mame zhruba 35-40 kusu vysazene podel dvou stran tuji a dalsiho ziveho plotu. Je r…
jozkakomosny
Před 3 lety
2
Dětský pokoj
Neumím se rozhodnout, zda do dětského pokoje (3 x 3,5 m) vybrat jedno centrální vestavěné nebo přis…
peju
Před 3 lety
6
Dveře do koupelny
Dobrý den, chci se zeptat co si myslíte o dveřích na wc a do koupelny, mám to nechat takto z ložnic…
artep1987
Před 3 lety
6
Plesnivá dřevotříska kolem „okna“
Zdravím, ve starém domě s eternitovou střechou nejsou střešní okna, ale tyhle světlíky. Za nimi se …
wolf52
Před 3 lety
7
Stinici tkanina na plot
Ahoj, uvazuji nad stinici tkaninou na plot, nez nam vyroste zivy plot. Líbí j se mi hneda ci piskov…
logginn
Před 3 lety
4
Technická místnost a prádelna
Dobrý den, chtěla bych radu ohledně prádelny a technické místnosti v projektu. Nelíbí se mi, že v p…
radim2015
Před 3 lety
9
Můj návrh kuchyně > Vaše postřehy 🙏🏻
Prosím o pomoc- třeba uvidíte to co já ne. Prostor kuchyně s oknem (180x60cm), chtěla jsem ostrůvek…
simona_sterlyova
Před 3 lety
4
Jak prilepit nerezove pasky?
Mam obklad jako na obrazku https://pin.it/55ndqJ7 nechal jsem si mezeru na tu nerezovou listu + 2x…
peju
Před 3 lety
6
Easyhomes/Naturliving
Dobrý den, Máte někdo zkušenosti s domem od Easyhomes nebo Naturliving? Děkuji moc!
zuzana_gab
Před 3 lety
2
Začínáme ....
Tak máme pozemek, čerstvě zaplacený, představu o domě a chci začít, ale stále nevím s kým. Dřevosta…
radim2015
Před 3 lety
1
2
33
Nábytek
Máte někdo tuto sedací soupravu na terase, prosím? Můžete mi poslat reálnou fotku ?
petraaa888
Před 3 lety
1
Slunecni plachta
Zdravim, ma tu niekto realne skusenosti se slunecnymi plachtami? odolnost vetru funkcnost? ma to ni…
galvac
Před 3 lety
6
Elektrická markýza - ukotvení
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo neřešil ukotvení elektrické markýzy do fasády, která je za…
lisakstavitel
Před 3 lety
2
Technická místnost 1,8 m2
Před více než rokem jsem zde ukazoval projekt, kde jsem sklidil kritiku za malou TM. Do této TM, re…
panlorenc
Před 1 rokem
13
Na co založit opěrnou zídku, malta/beton
Prosím o radu na co založit první řadu opěrné zídky vysoké 5x Best Luneta. Většina výrobců uvádí na…
edison101
Před 3 lety
5
Houby v trávníku
Dobrý den, po posledních deštích se nám v trávníku vyrojila fakt spousta hub. Nějak se nemůžu poma…
thomas256
Před 3 lety
3
Porušení parozábrany
Ahoj, máme dřevostavbu, difůzně uzavřenou. Při instalaci tepelného čerpadla nám instalační firma pr…
petr86
Před 3 lety
5
1
2
…
128
129
130
131
132
…