O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Mohu lepit obklady na hotovou fasádu?
Dobrý večer, zkoušel někdo lepit kamenné obklady (umělý kámen) na již hotovou fasádu? Koupili jsme …
kekita
Před 3 lety
7
Likvidace eternitu
Zdavím, prosím máte někdo zkušenost s likvidací eternitu ? Máme střechu cca 110 m2. A dnes mi volal…
vencass
Před 3 lety
13
Venkovní roleta na vedlejších vchodových dveřích - klika?
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo neřešil venkovní rolety u dveří s klikou i zvenku? Staví…
happy_barbucha
Před 3 lety
3
Polozeni teplovodniho topeni
Zdravim stavebniky, letos budeme stavet a vzhledem k cenam budu nakonec spoustu veci resit svepomoc…
hbboy
Před 3 lety
12
Ovládání podlahového vytápění. Co je nejlepší?
Nemám žádnou zkušenost a tak nevím, co mi bude vyhovovat, proto jdu zjistit, jak to máte u vás. Ne…
vladimir_sacha
Před 3 lety
10
Cena zakladove desky za m2
Zdravim. Chci se zeptat kolik v dnesni dobe se pohybuje cena základové desky za m2?
edcbubu
Před 3 lety
10
TDI - Brno
Zdravím, Brzy očekávám dokončení architektonického návrhu domu a snad i dokumentace. Přemýšlím tedy…
xkarlos
Před 3 lety
3
Sifon z HT tvarovek
Vyrabim atypicky sprchovy zlabek (do steny) a nesedi mi k tomu zadny z bezne dostupnych sifonu. Hla…
mj129
Před 3 lety
14
sponzor fóra
Bydleni nad tunelem
Dobry den, Mate prosím nekdo zkusenosti s bydlením primo na železničním tunelu? Meli jsme moznost k…
azsinanecovzpomenu
Před 3 lety
1
Elektrokotel a topení plynem
Zdravím, cca 2 roky bydlím v novostavbě, ve kterém mám řešeno vytápění pouze Kondenzačním kotlem. V…
vrajmantak
Před 3 lety
15
Odhad ceny rekonstrukce RD 150m2
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na odhad ceny rekonstrukce dle Vašich zkušeností. Budeme ve starší…
hbboy
Před 3 lety
1
2
41
Posunutí eon skrine
Dobrý den, budeme řešit ploty u novostavby a tak jsme si nechali znovu zaměřit pozemek a zjistili j…
bayt
Před 3 lety
4
Časté spínání kotle a kolísání teplot
Dobrý den, moc prosím o pomoc s problémem s vytápěním. Mám kondenzační kotel Junkers cerapur acu zw…
michal_sladek
Před 3 lety
8
Hledám "spolukupce" pozemku
Hledáme někoho kdo zvažuje koupi pozemku v okolí Olomouce. Cena pozemků je pro nás příliš vysoká, t…
puhelin
Před 3 lety
2
DDHaus
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost se stavební firmou DD Haus? Vybíráme dodavatele na dřevostavbu a …
polmar
Před 3 měsíci
2
Vinylová podlah NEMO floor
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s vinylovou podlahou NEMO floor? Případně jestli máte někdo…
akinoma242
Před 3 lety
1
VEKA SPECTRAL Umbra Ultramatt
Zdravim, prosim mate nekdo tyhle okna v barve Umbra? Zajima me jake parapety jste zvolili popripade…
jindriska_brazdova
Před 3 lety
1
Výměna střešní krytiny
Ahojte, máte na doporučení někoho okr Beroun na výměnu střešní krytiny na RD? Děkuji
chersi
Před 3 lety
1
Čím zatmelit spáry mezi betonývmi panely a domem?
Prosím o radu. Potřebuju něčím zalít/zatmelit staré spáry, mezi chodníkem z betonových desek navzáj…
kykloop
Před 3 lety
1
Dotaz na trvalé bydliště
Zdravím, mám dotaz. Aktuálně mám trvalé bydliště u mámy v městském bytě. Máma ted zdědila byt, je j…
martina2674
Před 3 lety
4
Jde o vypocet aktualni ceny pozemku.
Potrebuju vedet priblizne cenu pozemku. Je nekne kalkulacka pro vlastniky pudy?
dajvr
Před 3 lety
12
Lumax nábytek
Zdravím, mátě někdo zkušenost s obchodem Lumax z Olomouce? Konkrétně nám jde o sedací soupravy, maj…
petiv
Před 3 lety
9
Změna plynu za TČ v průběhu stavby 2022
Dobrý den, ráda bych slyšela váš názor. Máme rozestavěný dům a máme ještě možnost změnit zdroj vytá…
wpavel
Před 3 lety
29
Seznam materialu základové desky svépomocí?
Zdravím, stavíme svépomocí domeček a dáváme dohromady seznam věcí co sehnat na základovou desku, mo…
zaplik1
Před 3 lety
14
Dotace na tepelné čerpadlo
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jak je to v současné době ohledně dotace na tepelné čerpadlo vzduc…
iamondras
Před 2 lety
6
Pojištění rodinného domu a domácnosti
Ahoj, na konci léta přebíráme novostavbu RD a je potřeba vyjednat pojištění nemovitosti a domácnost…
vladimirsvorba
Před 3 lety
5
Zalití podlahového topení lehčeným betonem
Zdravím, lze zalit podlahové topení něčím lehčím než beton nebo anhydrit? Napadl mě pěnobeton nebo …
sydnygrygera
Před 3 lety
2
Termostat a hlavice - tipy
Dobrý večer, měl by někdo tip na termostat a hlavice? Máme kotel Viesmann Vitodens 100-W, v přízemí…
zdenek13
Před 3 lety
1
Paka u baterie nejde zvednout
Dobry den, dorazila nam pakova baterie (z levnejsi kategorie) a paka se da otacet jen doleva a dop…
rezimatejova
Před 3 lety
1
Předokenní rolety - Climax nebo Covert?
Dobrý den, prosím o radu s výběrem rolet. Máme nabídky rolet Climax a Covert LA39. Ceny se celkem l…
lucievlckova
Před 3 lety
1
1
2
…
131
132
133
134
135
…