O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zateplení podkroví vatou (Vsetínsko)
Dobrý den, Hledám kvalitního živnostníka nebo firmu, co umí opravdu kvalitně zateplit vatou střech…
kopretina397
Před 3 lety
1
Podlahovka
Dobrý den. Plánujeme podlahové topení do patrového domů - svépomocí, a rád bych se zeptal, jak byc…
zubr487
Před 3 lety
22
Srovnání pozemku
Dobrý den. Chceme si srovnat pozemek, který nyní vede k sousedovi do kopečka. Dělá to od domu k sou…
kossakowski1980
Před 3 lety
2
Skladba podlahy v podkroví
Dobrý den, mám dotaz ohledně skladby podlahy v podkroví s teplovodním podlahovým topením. Samozřej…
josef1
Před 3 lety
4
Podlaha Par-ky
Ahoj, chci se zeptat máte někdo podlahu značky Par-ky? Jaké s ní máte zkušenosti? A máte reálné fo…
dominika_frommelova
Před 3 lety
1
Nove pozemky bez napojeni na komunikaci
Dobry den, aktualni zakresleni v kat. mapach neodpovidal skutecnosti (plotu), tak jsem nechal zakr…
milanq
Před 3 lety
6
Užívání domu před kolaudací, je to možné a legální?
Hezký den, za cca měsíc budeme finishovat dům a bude připraven k nastěhování. Jak je to prosím s už…
martin_s
Před 3 lety
1
2
41
Názor projekt bungalov 5 KK
Dobrý den, poprosím názor na projekt. Vchod z jihu. Děkuji.
jakub_nebush_patrovsky
Před 3 lety
6
sponzor fóra
Venkovní záchod
Zdravím, prosím jak vyřešit venkovní záchod? Máme dvůr a tam zděnou kadibudku, která v současné dob…
bla18
Před 3 lety
1
Jak správně vybetonovat schody v pasech
Zdravím, mam otazku. Jak správně vybetonovat schody v zakladovych pasech na garáž? Podle obrazku 1 …
geodett
Před 3 lety
11
Bazény Intex
Ahojte, nemáte někdo zkušenost s bazény Intex? Jaká je kvalita fólie...životnost a bytelnost? .... …
candat
Před 3 lety
4
Nezámrzný ventil
Ráda bych slyšela nějaké další názory a hlavně zkušenosti. Vodař nám vymyslel, že dáme zvenku barák…
requied
Před 3 lety
23
Zaklop OSB
Ahoj, stavime bungalov. Mame vyzdene pricky cca 3cm pod vazniky. Asi jsme meli prvne udelat zaklo…
pyramis
Před 3 lety
19
Dekorativni sterka
Dobrý den, doporučí mi někdo firmu na dekorativní stěrku do koupelny a na krb? Humpolec, Havlíčkův …
lenjan1978
Před 3 lety
7
Vrzajici vana
Dobry den, Nedavno (brezen) jsme se nastehovali do novostavby a ted nam pri sprchovani zacala vrza…
petradd25
Před 3 lety
5
Obkopání a odizolování kamených základů
Plánuji hydroizolaci a zateplení pískovcových základů (1925) již už s vodorovnou hydroizolaci v mír…
panlorenc
Před 3 lety
3
Spravne umístění roxoru
Zdravím vsechny. V projektove dokumentaci mam napsano umístění roxoru viz obrazek. Chapu správně ze…
xkarlos
Před 3 lety
18
Schody z KVH a OSB
Dobrý den, byl by někdo kdo má nosnou konstrukci schodů z KVH a schody z OSB? Jak jste spokojeni? M…
nejaga
Před 3 lety
1
Hutnění
Chci se zeptat, jestli můžu hutnit zeminu vibrační deskou 150 kg v místech, kde je ležatá kanalizac…
panlorenc
Před 3 lety
2
Věcné břemeno zrušeno na odděleném pozemku
Ahoj, mám prosbu, zda někdo nemá zkušenost. Bydlíme v baráku cca 3 roky. Příjezdová cesta je po sou…
houzkova
Před 2 lety
4
Srovnaní zahrady - svah a nebo terasa? (obrázky uvnitř)
Řeším, jak srovnat pozemek, na kterém už jsme začali stavět. Na prvním obrázku je, jak pozemek vyp…
davex
Před 3 lety
16
Kotel
Dobrý den, plánujeme koupit starší domek po rekonstrukci kde se topí plynem a chtěli bychom vyměni…
wpavel
Před 3 lety
7
Posunutí hranice pozemku
Dobrý den, Máme dlouhý pozemek, který je rozkouskovany asi na 4 parcelni čísla. Dvě části jsou hne…
jozkakomosny
Před 3 lety
11
Varná deska Siemens EX807LYV5E
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s indukční varnou deskou Siemens EX807LYV5E? Doporučili byste ji …
martin18896
Před 3 lety
2
Bílé venkovní parapety
Ahoj, máte někdo bílé venkovní parapety? Máme okna ve světlém dřevodekoru, žaluzie budou DB703 a fa…
noemi77
Před 3 lety
3
Zahradní architekt-tip
Dobrý den, prosím o tip na zahr. architekta (nejlépe jihom.kraj). Máme dům ve svahu a jsme tam celk…
bery3
Před 3 lety
3
Změna zdroje před dokončením
Zdravím je vůbec možné změnit zdroj vytápění před dokončením stavby? chtěli bychom z el.kotle jít n…
vermirovsky
Před 3 lety
18
Zdražování, inflace, válka na Ukrajině, postcovid..?
Ahoj, dnešní situace jistě netěší žádného stavebníka. Jsem ve fázi koupě pozemku a již teď jsem …
artep1987
Před 2 lety
1
2
...
3
79
Podlahova mycka
Hezky dobry den, vcera jsem zaklekla na vinyl, mame takovej s drazkama( nikdy nebrat) a kartacem js…
chiq
Před 3 lety
3
Světla do koupelny
Dobrý den. Řešíme světla do koupelen. V jedné je vana v druhé sprchový kout. Je nutnost mít bezpodm…
ufin22
Před 3 lety
5
1
2
…
131
132
133
134
135
…