O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jakou znacku ZB
Zdravím vsechny.. Mam otazku? Mate někdo zkušenosti jaky výrobce ZB je nejlepsi? Respektive který v…
lukshi
Před 3 lety
5
Pokládka prken na půdě
Připravuji podlahu na nevytápěné půdě. Podélně mezi prkny nechávám mezeru cca 0,5 cm. Prkna mají dé…
rades89
Před 3 lety
14
Prosím o radu o umístění plotu
Dobrý den, prosím o radu při realizaci oplocení pozemku..Chceme oplotit pozemek(sloupky +pletivo) a…
calumka
Před 3 lety
3
Vliesová tapeta
Zdravím, máte někdo zkušenost s lepením vliesová tapety na dřevo, třeba polepit tím starou skříň, k…
donald77
Před 3 lety
5
Zahradní domek jaké hranoly
Zdravím, kde se prosím dočtu jaké hranoly použít pro stavbu zahradních domků? nikde jsem totiž nena…
tomas_verny
Před 3 lety
16
Zaslepena trubka, je to bezpecne?
Hezky dobry den, prosim o radu. Mame drevostavbu na klic, v technicke mistnosti mame zaslepenou tru…
xkarlos
Před 3 lety
6
Elektrika a PC sítě na pozemku. Kde všude? Prosím pomoooc :)
Se stavební firmou řeším rozvody elektro sítí na pozemku (tzn. všechno mimo dům) . Počítám s tím, ž…
davex
Před 3 lety
13
Stavební dozor - rekonstrukce svépomocí
Ahoj, s přítelem v Borkovanech (JMK) rekonstruujeme dům o rozloze 110 m2 svépomocí. Ohlášku máme vy…
kopca89
Před 3 lety
13
sponzor fóra
Video našeho domu realitka
Dobrý den, měla bych prosím dotaz. Vedlá nás se prodává dům, realtní kancelář dala video z dronu na…
doog
Před 3 lety
4
Granit nebo Tectonite dřez
JAKÉ MÁTE ZKUŠENOSTI? (text z letáku Frankne :slight_smile: ) Granitové dřezy Granitové dřezy jso…
alfonss
Před 3 lety
1
Výzva pro doplnění dokumentace - lhůta
Dobrý den, potřebovala bych vědět, jestli je nějaká lhůta, do kdy musí stavební úřad opětovně posou…
puhelin
Před 3 lety
7
Dřevo z Polska
Dobrý den, Máte někdo zkušenost s nákupem dřeva z Polska.Mame v plánu stavět chatu a slyšel jsem ,ž…
micha85
Před 3 lety
4
Odmena po skonceni rekonstrukce celeho bytu
Hezky den preji, chtela bych se zeptat, zda se po skonceni rekonstrukce celeho bytu (podlahy, steny…
vrajmantak
Před 3 lety
8
Kuchyňský dřez
Ahojte jaký grafitový dřez doporučujete z vlastní zkušenosti? Franke? Blanco? Alveus? Hansgrohe?
lommi
Před 3 lety
11
E-vodnik zkušenosti
Hezký dobrý den, bydlíme 4 rokem v dřevostavbě. Zajímala by me zkušenost s e-vodnikem. Dokáže ochrá…
vimamima
Před 3 lety
3
Korková podlaha - jakou máte značku a jak jste spokojeni?
Ahoj všem, máte korkovou podlahu? Od jaké firmy, jak dlouho a jak jste spokojené? Chtěla bych ji do…
josef1
Před 3 lety
6
Fólie pod podlahové vytápění SUNFLEX Floor PRO
Ahoj, Dostal jsem typ na Fólie pod podlahové vytápění SUNFLEX Floor PRO. Je pravda, že tato fólie…
zubr487
Před 3 lety
7
Díra v bazénové folii - zalepit nebo vyměnit?
Ahoj, dnes jsem si všimla, že máme díru v bazénové folii - nadzemní Marimex Orlando. Máte někdo z…
vladimir_sacha
Před 3 lety
2
Čalouněná postel 180x200
Zdravím,prosím sháním čalouněnou postel nejlépe se šuplíky,má někdo tip na kvalitní postel.děkuji V…
vikinoseznam
Před 3 lety
5
Kontrola sádrokartonu
Hezký den všem, existuje nějaký kontrolor aby mi zkontroloval sádrokartony jestli jsou dobře hotové…
tynuska1990
Před 3 lety
9
Robotický vysavač? Ano - ne? Jaký?
Ahoj, uvažujeme o pořízení robotického vysavače. Máme pejska, který opravdu hodně líná a brzy čekám…
denisahajdukova
Před 1 rokem
31
Čerpací stanice - prosím o pomoc s výběrem
Zdravím a opět se obrací pro radu. z domovní ČOV budu potřebovat čerpat přečištěnou vodu do kanal…
ossci
Před 3 lety
1
Nivelace nebo podložky pod koberec?
Dobrý den, pochopila jsem, že máme dvě možnosti. Chceme do dětského pokoje celoplošný koberec. Může…
kofejn
Před 3 lety
2
Stavební firma Brno okolí
Dobrý den, doporučte mi prosím stavební firmu z Brna a okolí, chce postavit zděný 🏠 kousek od Velké…
lena_jelinkova
Před 3 lety
1
(Ne)zateplený zahradní domek
Pěkný den, dostala jsem se k možnosti pořídit zahradu, na které je již větší domek, který jak vidno…
milan1965
Před 3 lety
5
Kročejová izolace - detail
Dobrý den, stavebníci, mám par dotazu ke kročejové izolace viz přiložené foto. - dává se ještě kol…
iamondras
Před 3 lety
1
Dřevostavba nebo zděný dům
Dobrý den, zajímal by mne váš názor, zda stavit dřevostavbu nebo zděný dům. Nejde mi ani tak o výho…
davyjones
Před 3 lety
15
Porušení povolení k demolici
Dobrý den, potřebuji zdemolovat dům a s povolením k demolici se to strašně táhne. Chci tedy začít d…
tymovi
Před 3 lety
3
Kridlova vs. posuvna brana
Zdravim stavitele, po lete bychom chteli udelat branu,branku a vyplne. Celou dobu jsem myslela, z…
dollysek7
Před 3 lety
21
Vchodové dveře
Ahoj, nevíte prosím, kde by se daly sehnat vchodové dveře viz. foto? Děkujiiii
zu_za_nka
Před 3 lety
3
1
2
…
137