O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Skleněná stěna
Dobrý den, prosila bych o radu. Nechali jsme si do chodby dělat skleněnou stěnu po pár letech bydle…
tereza_rutova
Před 3 lety
5
Materiál navíc
Hezký den všem, bohužel jsme se sadrokartonarem nebyli spokojeni tak jsme sním to skončili, ale obj…
dajvr
Před 3 lety
4
Tepelne čerpadlo
Ahoj chci se zeptat , máme tepelne cerpadlo Sinclair , napojeny na něj máme bojler a teplovodni pod…
bo_bo
Před 2 lety
8
Přívěsný vozík na stavbu, stěhování atp.
Ahoj, máte nějaký tip na dobrý přívěsný vozík z pohledu cena/kvalita? Klasicky sháním přívěsný v…
jarin1
Před 3 lety
14
Weber SE4E
Mohu poprosit kdo má fasádu Weber SE4E o foto domu. Moc děkuji :slight_smile:
petraxname
Před 3 lety
9
Využívání zbořeniště?
Dobrý den, mám pozemek, na kterém bych chtěl někdy v budoucnu stavět (nejdříve za 10 let). Na tomt…
chorche9
Před 2 lety
13
Cenová nabídka na betonové tašky
Ahoj, aktuálně vybíráme střešní krytinu - betonové tašky. Ráda bych získala cenové nabídky, ale vá…
josefx
Před 3 lety
7
Projekt sjezd na komunikaci
Dobrý den, vyběháváme stavební povolení a musíme ještě řešit projekt na sjezd na obecní komunikaci…
verys
Před 3 lety
5
sponzor fóra
Plastové podhrabové desky - zkušenost
Dobrý den, má tu prosím někdo dlouhodobější zkušenost s plastovými podhrabovými deskami? Zvažuji …
renata_chroustova
Před 3 lety
9
Projekt bungalovu úprava
Zdravím chtěl bych poradit jak by jste mi doporučili úpravu tohoto bungalovu. Potřeboval bych vchod…
smrz_honza
Před 3 lety
3
Palubky na podbití vazníků
Ahoj stavebnící, mám dotaz ohledně podbití vazníkové sedlové střechy. Vazníky jsou od sebe zhruba 1…
mirek_dusin
Před 2 lety
1
2
47
Podlaha do kuchyně - Fatra Imperio Buk Capuccino 29506-2
Ahoj, má někdo vinylovou podlahu Fatra Imperio Buk Capuccino 29506-2? https://www.fatrafloor.cz/p…
suev
Před 3 lety
1
Vyvýšená terasa a dlažba 2cm
Zdravím všechny, máme zastřešenou terasu u domu cca 20m2. Původní plán bylo klasika ztracené bedněn…
puhelin
Před 3 lety
9
Ytong - založení rohu ytong mistry
Ahoj, Těm, co Ytong mistři zakládali rohy RD, tak je tu někdo, komu mistři po dohodě založili více…
jarin1
Před 3 lety
3
Nedodané zdivo
Dobrý den, je zde někdo, kdo si u firmy IZOMAT stavebniny s.r.o. objednal začátkem roku 2022 zdivo,…
nuonuon
Před 3 lety
30
Zamítavé stanovisko - hygiena
Hezký den všem, Khs nám vydala zamítavé stanovisko ke stavbě domu, nelíbí se jim dodaná hluková stu…
puhelin
Před 3 lety
5
Lepidlo s perlinkou na purenit
Nemáte zkušenosti s lepidlem na purenit? Chtělo by to jiné lepidlo než standardní lepidlo na bázi c…
martin_s
Před 3 lety
1
Stěrková hmota na sokl, marmolit, zkušenosti s výrobci.
Ahoj Potřebuji zastěrkovat extrudovaný polystyren soklu a nemohu se rozhodnout jaký výrobce použít…
jarin1
Před 3 lety
2
Nefunkční čerpadlo
Dobrý den, nevíte prosím co by mohlo být s čerpadlem v bazénu? několik hodin normálně běželo, filt…
edison101
Před 3 lety
9
Žaluzie C nebo S? A jak s HS portálem?
Dobrý den, zvažujeme jaký typ venkovních žaluzií. Manželovi se líbí C, že se dají naklánět dle libo…
kristyho
Před 3 lety
1
2
32
Rozvrhnutí pokojů
Zdravím, mohla bych se zeptat na názor na rozvrhnutí pokojů? Je to rekonstrukce domu, kde zatím mám…
zuzanka.k
Před 3 lety
6
Značka Aqualine - vana
Dobrý večer, nemá, prosím, někdo zkušenosti s vanou značky Aqualine? Jsme limitovaní místem, tudíž …
ondra_knif
Před 3 lety
1
Ventil na podlahové topení +termostat
Mám na podlahovém topení teplovodním bílý ventil a na termostat musí být jiný s elektrickým pohonem…
wpavel
Před 3 lety
4
Okna Turner Oak Malt
Dobrý den, někdo z Kroměříže a okolí kdo má okna Turner Oak Malt, popř. světlý dub? Díky
vetor3x
Před 2 lety
15
Převod hypotéky na kupovanou nemovitost
Zdravím. Prodavame dum, na ktery mame hypoteku. Zaroven chceme koupit novy dum z penez z prodeje s…
daruna
Před 3 lety
10
Dostavba terasy k domu
Zdravím, mám takový problém možná mi můžete nějak poradit. Koupili jsme bytovou jednotku v rodinn…
milanq
Před 3 lety
2
Akumulační jímka ČOV/Dešťovka
Zdravím, chci se zeptat, v projektu mám navrženou čovku za kterou je umístěna aku. jímka a z ní to …
vrajmantak
Před 3 lety
10
Betonáž ŽB stropu
Zdravím, mám dotaz na zkušenější stavebníky. Mám 1 monolitický překlad nad otvorem 2,5m. Nad ním j…
josefx
Před 3 lety
2
Zakladova deska
Dobry den, Hledam firmu ci fyzickou osobu nebo stavebni dozor na zhotoveni zakladove desky ( bung…
franti_p
Před 3 lety
4
Úchopová lišta
Dobrý den, plánujeme kuchyň lamino alpská bílá PG 1100 s úchopovou lištou J a C. Jakou barvu úchopo…
qeszi
Před 3 lety
8
1
2
…
136
137
138
139
140
…