O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Granit nebo Tectonite dřez
JAKÉ MÁTE ZKUŠENOSTI? (text z letáku Frankne :slight_smile: ) Granitové dřezy Granitové dřezy jso…
alfonss
Před 3 lety
1
Výzva pro doplnění dokumentace - lhůta
Dobrý den, potřebovala bych vědět, jestli je nějaká lhůta, do kdy musí stavební úřad opětovně posou…
puhelin
Před 3 lety
7
Dřevo z Polska
Dobrý den, Máte někdo zkušenost s nákupem dřeva z Polska.Mame v plánu stavět chatu a slyšel jsem ,ž…
micha85
Před 3 lety
4
Odmena po skonceni rekonstrukce celeho bytu
Hezky den preji, chtela bych se zeptat, zda se po skonceni rekonstrukce celeho bytu (podlahy, steny…
vrajmantak
Před 3 lety
8
Kuchyňský dřez
Ahojte jaký grafitový dřez doporučujete z vlastní zkušenosti? Franke? Blanco? Alveus? Hansgrohe?
lommi
Před 3 lety
11
E-vodnik zkušenosti
Hezký dobrý den, bydlíme 4 rokem v dřevostavbě. Zajímala by me zkušenost s e-vodnikem. Dokáže ochrá…
vimamima
Před 3 lety
3
Korková podlaha - jakou máte značku a jak jste spokojeni?
Ahoj všem, máte korkovou podlahu? Od jaké firmy, jak dlouho a jak jste spokojené? Chtěla bych ji do…
josef1
Před 3 lety
6
Fólie pod podlahové vytápění SUNFLEX Floor PRO
Ahoj, Dostal jsem typ na Fólie pod podlahové vytápění SUNFLEX Floor PRO. Je pravda, že tato fólie…
zubr487
Před 3 lety
7
sponzor fóra
Díra v bazénové folii - zalepit nebo vyměnit?
Ahoj, dnes jsem si všimla, že máme díru v bazénové folii - nadzemní Marimex Orlando. Máte někdo z…
vladimir_sacha
Před 3 lety
2
Čalouněná postel 180x200
Zdravím,prosím sháním čalouněnou postel nejlépe se šuplíky,má někdo tip na kvalitní postel.děkuji V…
vikinoseznam
Před 3 lety
5
Kontrola sádrokartonu
Hezký den všem, existuje nějaký kontrolor aby mi zkontroloval sádrokartony jestli jsou dobře hotové…
tynuska1990
Před 3 lety
9
Robotický vysavač? Ano - ne? Jaký?
Ahoj, uvažujeme o pořízení robotického vysavače. Máme pejska, který opravdu hodně líná a brzy čekám…
denisahajdukova
Před 1 rokem
31
Čerpací stanice - prosím o pomoc s výběrem
Zdravím a opět se obrací pro radu. z domovní ČOV budu potřebovat čerpat přečištěnou vodu do kanal…
ossci
Před 3 lety
1
Nivelace nebo podložky pod koberec?
Dobrý den, pochopila jsem, že máme dvě možnosti. Chceme do dětského pokoje celoplošný koberec. Může…
kofejn
Před 3 lety
2
Stavební firma Brno okolí
Dobrý den, doporučte mi prosím stavební firmu z Brna a okolí, chce postavit zděný 🏠 kousek od Velké…
lena_jelinkova
Před 3 lety
1
(Ne)zateplený zahradní domek
Pěkný den, dostala jsem se k možnosti pořídit zahradu, na které je již větší domek, který jak vidno…
milan1965
Před 3 lety
5
Kročejová izolace - detail
Dobrý den, stavebníci, mám par dotazu ke kročejové izolace viz přiložené foto. - dává se ještě kol…
iamondras
Před 3 lety
1
Dřevostavba nebo zděný dům
Dobrý den, zajímal by mne váš názor, zda stavit dřevostavbu nebo zděný dům. Nejde mi ani tak o výho…
davyjones
Před 3 lety
15
Porušení povolení k demolici
Dobrý den, potřebuji zdemolovat dům a s povolením k demolici se to strašně táhne. Chci tedy začít d…
tymovi
Před 3 lety
3
Kridlova vs. posuvna brana
Zdravim stavitele, po lete bychom chteli udelat branu,branku a vyplne. Celou dobu jsem myslela, z…
dollysek7
Před 3 lety
21
Vchodové dveře
Ahoj, nevíte prosím, kde by se daly sehnat vchodové dveře viz. foto? Děkujiiii
zu_za_nka
Před 3 lety
3
Reálné náklady na bungalov
Dobrý den všem, Zajimalo mě by, jaké jsou +- reálné měsíční náklady na provoz bungalovu (vytápění…
sajmil
Před 3 lety
26
Základová deska
Dobrý den, nemáte prosím doporučení na stavební firmu ( na základovou desku )? Jihomoravský kraj, n…
michellak
Před 1 rokem
31
Bojler 160
Ahoj, má doma někdo tento bojler DRAŽICE Elektrický bojler OKHE 160 SMART. Mám dotaz čím jste kotvi…
jarin1
Před 3 lety
6
Doporučení stavební firmy Brno okolí
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o doporučení stavební firmy, která staví 🏠 na klíč+ vyřídí potře…
lena_jelinkova
Před 3 lety
1
Kamenná podezdívka
Zdravím, mám otázku týkající se kamenné podezdívky zahradního domku. Moje představa je že bych uděl…
stavebnik1974
Před 3 lety
4
Projekt bungalov 5kk s garáží
Ahoj, poprosim o rady a Tipy na úpravu bungalovu 5kk. Už jsem ho trochu upravil ale rád bych slyšel…
davex
Před 3 lety
4
Okna - poraďte
Zdravím, potřeboval bych radu ohledně oken, protože se točím v kruhu. Mám pár nabídek, kdo dodal. V…
dusli
Před 3 lety
12
Dřez 40 cm
Ahoj všem, máte doma někdo dřez umístěný v dřezové skříňce 40 cm široké? Kde jste ho sehnali a jak …
m_i_r_e_k
Před 3 lety
3
Sokl pod dveřmi
Dobrý den, moc prosím, můžete nám někdo poradit jak jste řešili tepelnou izolaci soklu pod dveřmi, …
sona_sk
Před 3 lety
6
1
2
…
137
138
139
140
141
…