O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Poradíte prosím?
Zdravím, na územním odboru jsem zjistil, že můj pozemek je stavební. Díky ale dnešním cenám za mate…
rajcatko1988
Před 3 lety
4
Bezpečnostní sklo VSG
Zdravím. Chceme do HS portálu dát oboustranně bezpečnostní sklo. Je nám okenářem nabídnuta varianta…
martii1
Před 3 lety
2
Jaké natahat kabely pro přípravu na Smart home?
Budu stavět a rád bych se připravil na chytrou domácnost. Prozatím ale nevím od jakého výrobce. Ří…
bayt
Před 3 lety
11
Úprava vody
Dobrý den, prosím o radu. Máme 4 roky vrt. Vodu používáme, ale je v ní hodně manganu. Na přívodním …
geodett
Před 3 lety
5
Poradíte nějaké slušné vypínače a zásuvky?
Stavím novostavbu a potřeboval bych poradit nějaké vypínače a zásuvky. Všechny budou v bílé barvě, …
hradecan
Před 7 měsíci
9
Firma co staví dřevostavby - poraďte
Prosím poraďte firmu co staví dřevostavby nejlépe v kraji Pardubickém nebo na Vysočině. Nejlépe něk…
lenka_hamakova
Před 3 lety
2
Pojištění stavby v jejím průběhu
V březnu začnu stavět a zajímalo mě, jak je to s pojištěním. Stavební firma je pojištěná, ale po př…
p_sava
Před 11 měsíci
18
Stavební povolení- výška domu
Ahoj chci se zeptat jak to je s pravomocemi stavebního úřadu ohledně vzhledu domu, pozemek nemáme v…
carol96
Před 3 lety
21
sponzor fóra
Barva oken vs. podlahy
Ahoj, prosímvás, už z toho asi zešedivím :smiley:. Momentálně řeším jaký dekor oken zvolit tak, aby…
kofejn
Před 3 lety
10
Sprchovy kout hned vedle vany - inspo
Dobrý den, právě začínáme řešit koupelnu a plán máme cca jako na obrázcích níže, přidávám i konkré…
mille
Před 3 lety
10
Inženýrský sítě a komunikace
Hezky večer. Firma nám udělala inženýrské sítě a ted se dodelava komunikace. Ale mame problem s vod…
478301
Před 3 lety
5
Fasáda před teréníma úpravama
Dobrý den, myslíte že můžu udělat kompletní fasádu ještě před teréníma úpravama ? Dělal někdo z vás…
sviva
Před 3 lety
4
Cihlová fasáda - řešení vnějšího rohu
Chtěli bychom částečně obložit dům cihlovými pásky. Jak máte řešený vnější roh fasády - přechod cih…
wampec
Před 3 lety
3
Pračka a sušička vedle sebe
Dobrý den, mátě někdo doma řešenou prádelnu či koupelnu tak, že máte oba spotřebiče (pračku i sušič…
puhelin
Před 3 lety
9
Vodovod v polystyrenu
Zdravím. Mám dotaz ohledně vedení sítí v podlaze. Mám skladbu 17 cm polystyren, podlahovka a beton.…
kofejn
Před 3 lety
2
Vnitřní rozložení skříně na "bodrel" v chodbě
Ahoj, na chodbě chceme mít velkou vestavěnou skčín až do stropu se 3 fochy - sloužily by na: tyčov…
maty56
Před 3 lety
4
Okapový plech - prkno
Dobrý den, budeme mít střechu z vazníků. Dávali jste pod okapový plech, na který se napojuje fólie…
petr12321
Před 3 lety
1
Hypoteční poradce Plzeň
Zdravím, nemáte prosím někdo doporučení na hypo poradce v Plzni a okolí? Díky
tomka11
Před 3 lety
3
Dům na klíč nebo hrubá stavba?
Zdravim, mam konkretni predstavu, toto: https://www.domy-dnes.cz/domy/bungalow-xl-04/ nebo toto: …
edcbubu
Před 3 lety
5
Priznané trámy aj sadrokartón- ako dať parozábranu a izoláciu
Ahojte, jedná sa mi o zateplenie stropu. Mám v dome v obývačke plus kuchyni priznané trámy, na zvyš…
japalo
Před 3 lety
1
Typový projekt domu s oddělenou kuchyní
Dobrý den, neviděl jste někdo typový projekt domu s oddělenou kuchyní, přízemní, 3 pokoje, obývák. …
puhelin
Před 3 lety
5
Prijezdova cesta přes dvur rodicu
Dobrý den, chci se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s prijezdovou cestou přes dvůr rodicu. Cesta …
filipv98
Před 2 lety
11
Bazar MS - pozor na podvody
Pěkný den všem, pozor kdo budete inzerovat zde v Bazaru. Podvodníci se rozšiřují z Bazosu a Sbazaru…
hondaxl
Před 3 lety
1
Odborník -stavař
Ahoj, plánujeme rekonstrukci domu. Můžete mi poradit nějakého šikovného stavaře, potřebujeme techni…
mmmarcelaaa
Před 3 lety
2
Podlahové topení (Eurosystémy.cz)
Ahoj, budeme dělat rekonstrukci rodinného domu a vybíráme od koho vezmeme podlahové topení a tepeln…
vimamima
Před 3 lety
2
Vzduchotěsnost SDK roštu na obvod. stěně v pasivu - blower door
Dobrý den, prosím o pomoc ty, kdo už realizovali nebo teprve budou a vědí, jak na to. Jak se, prosí…
ajagachova
Před 3 lety
9
FVE panely - zkušenosti a tipy na firmy
Hledáme zkušenosti a tipy ohledně FVE panelů. Stavíme dům a rádi bychom s pomocí panelů splnili pod…
edcbubu
Před 3 lety
1
Montáž kuchyně IKEA Ikeou, nejlépe Ostrava - zkušenosti i cena
Dobrý den, moc by mi pomohlo, kdyby mi někdo napsal jaké má zkušenosti s montáží přímo Ikeou. Přest…
knapikovad
Před 3 lety
6
IVT GEO 600 nebo NIBE S1255?
Ahoj, vybírám mezi těmito TČ - IVT GEO 600 a NIBE S1255 (země voda). Zajímal by mě váš názor, kter…
esmeralda2
Před 3 lety
2
Projekt RD Vaše Názory
Zdravím všechny z Modré střechy, podělte se se mnou prosím o názor na projekt bungalovu, který plán…
xxbarysekxxbarysekxx
Před 3 lety
30
1
2
…
152
153
154
155
156
…