O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Orná půda pronájem zemědělskému družstvu
Hezký den všem, chci se zeptat pokud chci prodat ornou půdu jak zjistím jestli není v pronájmu země…
daruna
Před 4 lety
5
Zemina 5_6 tater. Jihlava. Nabízím.
Nepotřebujete někdo zeminu třeba na srovnání pozemku? Z vykopu. Nakladku zajistime. Popice u Jihlav…
veronikaka
Před 4 lety
2
Izolace střechy podkroví ve starém domě
Přátelé. Podědili jsme stavbu, kde jsme se pustili do rekonstrukce a kde chceme podkroví využít ja…
deto_oesya
Před 4 lety
3
Tříděná zemina Kladensko / Slánsko - sháním
Dobrý den, sháním 70-80 kubíků tříděné zeminy na srovnání pozemku pod trávník (cca 120 tun myslím).…
laddule
Před 4 lety
3
Kamenný koberec Báča beton
Dobrý den, má někdo zkušenost s tímto kobercem? Neměli jste problém s pokládkou? Že se kamínky při …
paulinahe
Před 4 lety
1
Stavební firma Archeus -dům na klíč
Dobrý den, nemá někdo zkušenost se stavbou domu na klíč od firmy Archeus z Českých Budějovic? Popří…
ellens
Před 4 lety
1
Cizí pozemek
Hezký večer všem, oslovil někdo z vás majitele pozemku stím že by jste si ho rádi koupili a chcete …
franti_p
Před 4 lety
5
Dlažba na terč nebo do štěrku?
Zdravím, máme terasu ze zámkové dlažby, rádi bychom ji vyměnili za jinou dlažbu. Stávající dlažbu …
fiaiv
Před 4 lety
3
sponzor fóra
Zkušenosti s DJT?
Dobrý den, prosím stavěl někdo s DJT? Mohu poprosit Vaše zkušenosti,zda jste byli spokojeni s firm…
kofejn
Před 4 lety
2
Recenze a zkušenosti s DJT?
Dobrý den, stavil někdo s DJT? Můžete mi napsat prosím Vaše zkušenosti, zda jste byli spokojeni s f…
2lenini2
Před 4 lety
1
Dva dávkovače a excentr vedle dřezu - je to moc?
Plánuji dát vedle dřezu k baterii dva dávkovače (na jar a tekuté mýdlo) a excentr na ovládání výpus…
daruna
Před 4 lety
5
Soused postavil dům blízko mého domu
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda je možné něco udělat s tím, že soused postavil svůj dům blíž n…
bill.44
Před 4 lety
31
Rekonstrukce domu - úzká příjezdová cesta
Dobrý den, zvažuji koupi pozemku s domem k rekonstrukci. Pozemek je v uzemním plánu vedený jako sta…
norikakaa
Před 4 lety
3
Stavba betonového plotu
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat. Soused má postavený na hranici běžný zelený železný plot. Z druhé …
hruska_jiri
Před 4 lety
6
Pasivní chlazení TČ
Má někdo zkušenosti s pasivním chlazením přes podlahovku (chlazení "zdarma" ) přes výměník TČ nejlé…
vimamima
Před 4 lety
5
Topení
Kdy začít topit do podlahy od vylití betonu? Je nějaká doba od -do? Teplovodní topení, plynový kote…
peti76
Před 4 lety
1
Nazor na navrh projektu
Nazor na nas laicky navrh.. je to vubec postavitelne? :smiley:
markeet22
Před 4 lety
8
Rhombus
Zdravím, plánujeme fasádu z rhombus profilů 68 mm vodorovně - nemáte někdo fotografie jak fasáda vy…
ivcis2
Před 4 lety
1
Garnyže kovové do domu
Dobrý den, sháním kovové garnyže do domu, nemáte prosím někdo zkušenosti s tímto webem https://zal…
lenca222
Před 4 lety
8
Dlažba
Zdravím :slight_smile: jdu si pro radu a zkušenosti. Koukáme po dlažbě na terasu + pojezdovou před…
martinarobert
Před 4 lety
1
Zděný dům nebo dřevostavba
Prosím o radu, zda je lepší zděný dům nebo dřevostavba? S jakým typem bydlení máte lepší zkušenosti…
doog
Před 4 lety
25
Bazen Gluc nebo Poolplast
Hezký den, byla jsem rozhodnutá pro Poolplast ale teď jsem objevila ještě bazény Gluc a docela mě z…
martiny82
Před 1 rokem
2
Sousedi
Poraďte jak se bránit proti problémovému sousedovi?? Pořád vytváří problémy. Nechci to řešit přes p…
domcakratec
Před 4 lety
9
Venkovní dveře na zahradu do ocelových zárubní
Hledám dveře směrem ven z baráku na zahradu, stáří domu cca 35 let, na původní OCELOVÉ ZÁRUBNĚ. Ide…
hledamdvere
Před 4 lety
1
Cena střešní izolace
Ahoj, mohli byste mi prosím nastínit kolik jste platili za m2 střešní izolace? Děkuji
sedenkova_anna
Před 4 lety
1
Dílna
Dobrý den, Uměl by jste prosím někdo poradit jak nebo čím zadělat mezeru mezi fasádou a zámkovkou v…
carodejcl
Před 4 lety
1
Prostor na průchod v kuchyni
Dobrý den, prosím o radu zda průchod mezi ostrůvkem a skříňkami viz foto. Je cca 80cm dostačující?
daruna
Před 4 lety
7
Osazení oken cihla
Ahoj, jak jste řešili osazení oken u jednovrstvého cihelného zdiva? Výrobci doporučují použít spec…
libor11
Před 4 lety
10
Před stěna z ytongu
Dobrý den ve spolek. Mohl by mi někdo říct zda mezi zdi mám dávat nějakou izolaci? Nebo bude stači…
ceskolipak
Před 4 lety
1
Prasklina ve zdivu
Ahoj všichni, nevíte někdo co s tímhle problémem,prasklina v interiéru (už jsem ji proškrábl)a stej…
vladimir_sacha
Před 1 rokem
20
1
2
…
189
190
191
192
193
…