O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Pokuta za zmenu barvy strechy?
Dobry den. Budeme stavet na parcele v "ochr.pásmu nem.kult.pam.,pam.zóny,rezervace,nem.nár.kult.pam…
martin_s
Před 4 lety
3
Alternativa k ventilátoru na záchodě
Zdravím, máme doma na WC takovej větráček místo okna. Je to ventilátor a ve zdi díra. co má asi 15c…
ventilatory
Před 4 lety
2
Jaka znacka sprchoveho koutu?
Absolutne se v tom nevyznam, doporucite s cim neudelam velkou chybu a nebo naopak cemu se vyhnout? …
martin_janota
Před 4 lety
11
Rozšíření skladovacích prostor
Nyní ve firmě řešíme problém s rozšířením skladovacích prostor pro zemědělství. Uvažujeme o plachto…
petrasilvianova
Před 4 lety
1
Rako Alba
Zdravím, nemáte někdo náhodou obklad a dlažbu Rako Alba? Mohu poprosit o fotku a zkušenosti s údržb…
jitamir
Před 4 lety
2
Stavebni firma x konkretni firma
dobrý den mám v plánu nová okna a zajímalo by mě jestli raději volit stavebni firmu nebo firmu kter…
norikakaa
Před 4 lety
2
Rozvržení nábytku - nástřel :)
Ahoj, napadá vás k tomu něco? Je to taková pitomá dispozice do kosodélníka - v tom kosém rohu chce…
azsinanecovzpomenu
Před 4 lety
3
Zakrytí bazénu
Potřebuji poradit ohledně zakrytí bazénu na zahradě. Hledám výrobce nebo dodavatele kvalitních bazé…
simcousek
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Projekt 4+kk (150 m2)
Již mi nejde vymazat diskuze. Foto přidám během zítřka.
veronikaka
Před 4 lety
1
Ploty Polsko - doporučení firmy
Prosím o doporučení firmy, která realizuje ploty. Plot(bloky), který jsme si vybrali jsme našli pou…
silvia_zitniakova
Před 3 lety
2
Plastové vnější parapety...lze koupit?
Zdravím, pár domků okolo má plastové vnější parapety, ale pokud je hledám, úplně se nedaří. Jen hli…
arnyzn
Před 4 lety
1
Hliníková/ ocelová plotova vypln
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat budeme dělat plot a chtěli by jsme plotové hliníkové/ ocelové ne v…
jana0009
Před 4 lety
1
Jak kotvit do fasády montované drevostavby
Dobrt den. Máme montovanou dřevostavbu- velkoplošné sendvičové panely. A chtěli bychom na fasádu p…
jirkajn
Před 4 lety
2
Lednice a zásuvka
Dobrý den,prosím vás kde máte umístěnou zásuvku u volně stojící lednice?V bytě máme ve výši 150 cm …
raziel628
Před 4 lety
10
Jde o plevel?
Dobrý den, ráda bych zeptala zda jde o trávu, která je chtěnou součástí trávníku anebo jde o plevel…
davecom
Před 4 lety
12
El. sloupek na hranici pozemku
Dobry den, ahoj..delali sme si na pozemku elektriku a muz s elektrikarem "zasadili" nas el.sloupek …
candat
Před 4 lety
2
Zkušenosti s Hypoteční bankou
Zdravím, máte někdo zkušenosti s Hypoteční bankou na výstavbu? Jde mi hlavně o čerpání, jestli u vá…
ozzy77
Před 4 lety
8
Co prosím říkáte na tento projekt?
Dobrý den, budeme rádi za jakoukoliv připomínku k tomuto projektu. Mate někdo zkušenost s takovým v…
lenkito10
Před 4 lety
1
2
42
Jaká frakce štěrku
Poradíte mi, jakou zvolit frakci štěrku kolem domu místo okapového chodníčku? Chtěla bych dát kolem…
jenye
Před 4 lety
11
Jak vyčistit dřevěnou podlahu od map po vlhkosti
Ahoj, mohl bych se zeptat, odsunul jsem nábytek a na podlaze je ošklivá mapa nažloutlo-hnědá, asi …
fyii
Před 4 lety
2
Markýza
Zdravím všechny kutily. Chci si dát nad terasu markýzu, složení stěny je 14 cm polyš a cihla. Chci …
milan1965
Před 4 lety
1
Plynový gril a PB lahev
Zdarec vespolek, chtěl bych se zeptat těch, co máte na terase plynovej gril, jak skladujete PB lahe…
jarin1
Před 4 lety
5
Kam s nářadím v zahradním domku?
Dobrý den, nemáte někdo nějakou vychytávku kam dát v zahradním domku nářadí (lopaty, hrábě, rýč, m…
norikakaa
Před 3 lety
7
Lepenky vinyl Jihlava a okolí
Dobrý den, moc vas prosim o radu, od koho si nechat udělat podlahy v Jihlavě a okolí, kde jste dost…
stavimsen
Před 4 lety
1
Špatná betonová deska
Ahoj, ráda bych tu poprosila o radu... Koupili jsme si bazén z mountfieldu (4,6 x 1,2 m)...Bude z č…
fyii
Před 4 lety
6
Elektřina - demolice domu
Hezký den všem :slight_smile: budeme kupovat pozemek, kde stojí dům, který je potřeba zdemolovat...…
charlotte_schonweitzova
Před 4 lety
1
Tloušťka obvodoveho zdiva 38cm místo 50cm
Dobry den, Měl bych dotaz ohledně zdiciho materiálu. V projektu mam zdivo 38+12 zatepleni polysty…
zubr487
Před 4 lety
14
Dispozice domu
Zdravíčko, co říkáte na tenhle nákres domu? Je tam něco, co byste změnili? Budu ráda za každou při…
sarinecka3
Před 4 lety
26
Dlažba a jiný odstín
Zdravím,koupili jsme dlažbu Timber češká výroba,obkladač nám obložil ale teď vidím že ne všechny dl…
doog
Před 4 lety
12
Předběžné opatření soudu
Dobrý den, protože příhodnější sekci, než je tato, jsem na tomto webu nenašel, dovolím si svůj dota…
jenda1977
Před 4 lety
17
1
2
…
198
199
200
201
202
…