O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Lešení při stavbě bungalovu
Ahoj, chtěla bych se zeptat zkušenějších, v jakých fázích stavby bungalovu jste používali lešení. T…
milan1965
Před 4 lety
26
Shoz na prádlo
Hezký den, prosím, kdo máte v domě shoz na prádlo, můžete mi sem vložit fotografii, jak vypadá "zač…
arwene
Před 5 lety
2
Návrh kuchyně - jakou variantu zvolit
Dobrý den, prosím tímto o radu, jakou variantu rozvržení kuchyně zvolit, případně, jestli zkusit úp…
bayt
Před 5 lety
5
Bungalov 1975 od Euroline
Dobrý den, našel by se tu někdo, kdo má koupený projekt nebo už staví bungalov 1975 od Euroline a b…
terezie
Před 5 lety
1
Spíž mezi lednicí a linkou
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, má někdo z Vás dveře do spíže takto "zapuštěné" mezi ledničku a …
filip2511
Před 5 lety
7
Změna plotu oproti stavebnímu povolení
Dobrý den, jde, samozřejmě skrz stavebí úřad, změnit plot oproti stavebnímu povolení? Nemáte někdo …
linnosaurus
Před 3 lety
26
Srovnání pozemku nebo stavba bazénu ve svahu?
Dobrý den, ráda bych vás poprosila o názor na finanční náročnost dvou řešení mírně svažitého pozemk…
bayt
Před 5 lety
10
Nadkrokevn izolace - hluk
Dobrý den všem, chtěl bych se optat na zkušenosti s tímto zateplením a hlukem-příjde mi to jako jed…
iamondras
Před 4 lety
10
sponzor fóra
Příčka v obýváku s TV
ahojte lidičky, prosím, nemáte náhodou někdo na oddělení obýváku a jídelny příčku, na kt. je zavěše…
verhal
Před 5 lety
1
Krbová kamna topení, prach a filtry vzduchu
Dobrý den. Pročetl jsem pár diskuzí zde na fóru a zjistil, že problém s prachem při použití krbový…
mimoa34
Před 5 lety
1
Jablotron Coolbreeze zkušenosti, doporučení
Dobrý den, zajímalo by mne, jestli máte zkušenost s chladícím modulem k rekuperaci Futura od Jablo…
fichnalukas
Před 3 měsíci
1
2
58
Dům z lepených hranolů - výběr architekta a rozpočet. Poraďte prosím.
Ahojte, měl bych dva dotazy, z nichž jeden se týká postupu při výběru architekta/projektanta a druh…
da68ni
Před 4 lety
17
Stromy v interiéru
Máte někdo stromy/kmeny jako dekoraci? Mám nachystané a ošetřené břízy ale netuším jak je upevnim. …
rubenyx
Před 3 lety
12
Ceny pozemku v Brno - Zebetin
Dobry den preji, v jakych cenovych relacich se pohybuji stavebni pozemky v Zebetine? Chteli by jsme…
cbr
Před 5 lety
2
Zahradní jezírko
Kdo má zahradní jezírko ??velikost, filtrace ??poptával jsem filtraci a od profesionálů kteří prodá…
atilius
Před 5 lety
9
Izolace vlhkého zdiva
Dobrý den, pouštíme se do rekonstrukce staršího domů, kde se drží vlhkost. Bylo u nás pár firem, kt…
panlorenc
Před 5 lety
2
Elektricke podlahove topeni ,,Fenix,,
Chtel bych se zeptat... mam nainstalovane a zprovoznene el. podlahove kabely od ,,Fenix,, a muj dot…
evizna
Před 3 lety
18
Předsín z IKEA skříněk
Dobrý den, máte někdo předsíň/botník sestavený z Ikea skříněk k inspiraci? Moc děkuji :slight_smile:
norikakaa
Před 5 lety
4
Podlahové topení - za jak dlouho vyschne beton?
Zdravím, kdo máte zkušenost - za jak dlouho vám beton na podlahovém topení vyschnul tak, že jste mo…
islandia
Před 5 lety
15
Kde vybírat dveře, zkušenosti a ceny 2020
Zdravím, po letech konečně finišujeme s kompletní rekonstrukcí, peníze se samozřejmě tenčí a nyní j…
jose10r
Před 5 lety
23
Odtah digestoře podlahou
Dobrý den, Předem doufám, že jsem správně zvolil kategorii, pokud ne, omlouvám se. Rád bych požáda…
maresjakub
Před 5 lety
2
Korková podlaha - Premier Wood Kompozit
Dobrý večer, máte někdo s touto podlahou v kuchyni zkušenosti? Mělo by jít o 7 mm korkovou podlahu …
betelges
Před 5 lety
3
Od koho máte kuchyň? A jak jste s ní spokojeni?
Ahoj, prosím, je tu někdo, kdo má kuchyň z kuchyňského studia (ať už kuchyň skladem, nebo přímo vyr…
mterezkam
Před 3 lety
1
2
33
Fermacell zkušenosti se zvukotěsností
Je potřeba odhlučnit dětský pokoj od obýváku a druhý dětský pokoj od wc a technické, kde bude rekup…
jose10r
Před 5 lety
3
Dodatečné zateplení 20let staré střechy a zprovoznění "podkroví".
Představovala jsem si to jak Hurvínek válku, vyřešil někdo úspěšně, aniž by bojoval s tepelnými mos…
eryby
Před 5 lety
1
Omítky
Dobrý den, prosím doporučíte mi nějakou firmu ( i polskou), která dělá vnitřní omítky . Děkuji
momo2704
Před 5 lety
1
Vivus - Argentinská (Praha)
Zdravím všechny, zajímalo by mě, jestli tady není někdo, kdo se stěhuje/zrovna přebírá byt od Vivus…
miche_90
Před 5 lety
1
Novostavba - pece o byt, vybaveni
Zdravim vsechny, mam otazku na byt v novostavbe - jak vidite ruzna doporuceni, ze by se ze zacatku …
myfairlady
Před 5 lety
4
Zateplenie drevenej chaty
Dobrý deň, hľadám spoľahlivú firmu, ktorá má skúsenosti so zateplením a dreveným obkladom rekreačne…
domini_moj
Před 5 lety
1
Stavební dozor Vyškov a okolí
Dobrý den, prosím o doporučení stavebního dozoru, lokalita cca 5km od Vyškova. Jedná se o 214m jedn…
znevrly
Před 5 lety
1
1
2
…
257
258
259
260
261
…