O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Nevím jak vyřešit. Poradíte?
Rozdíl mezi branou a chodníkem skoro 30 cm. ]-(
catt82
Před 6 lety
3
Interiérové dveře z Polska - zkušenosti
Máte někdo interiérové dveře z Polska? Kde jste kupovali, spokojenost? Výhody nevýhody.
puhelin
Před 2 lety
17
Podomítkový sprchový systém vs. obyčejný
Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti, doporučení s podomítkových sprchovým systémem? V čem h…
ptjj
Před 6 lety
26
Cena základů - prosím poraďte
Dobrý den, máme naceněny základy na přístavbu (velká garáž s další místností) k RD - rozměry zákl…
kikiwhite
Před 6 lety
10
Dlažba Fortelock do garáže, máte někdo?
Ahoj prosím všechny řešíme co dat za podlahu do garáže doporučili nám dlažbu Fortelock mate někdo p…
luciifer
Před 6 lety
4
Sokl, jaký maximální skok může být u Heluz 50?
Dobrý den, můžu zdit cihlu heluz 50 na prvni sar heluz 38? Nevite jaky maximalni skok muze byt u he…
panlorenc
Před 6 lety
2
Pracovní deska do kuchyně polyform - recenze
prosím o zkušenosti s touto zn.pracovních desek. Uvítala bych foto pokud někdo máte pracovní desku…
pajiji
Před 6 lety
2
Dá se postavit dům do 25 m2?
Mam otázku, dá se postavit dům, no spíš domek, 24m2, (6x4), podsklepeni max 1.5m hluboko Na patro,…
expertnastavbu
Před 6 lety
25
sponzor fóra
Sypaný gabion svépomoci
Sypaný gabion svépomoci
jaroslav_chalupka
Před 4 lety
6
Měli jste doma štěnice?
Máme asi štěnice. Manžel je cely dokousaný. Daji se zničit paročističem?
martinam76
Před 6 lety
4
Podsklepený bungalov - na kolik cca vyjde?
Dobrý den, chci se zeptat na kolik vyjde postavit podsklepený bungalov o rozměrech 10 na 14m? děkuj…
expertnastavbu
Před 6 lety
8
Nemáte někdo tento kuchyňský robot?
Dobry den,nemate nekdo nahodou tento kuchynsky robot? Bohuzel se uz nevyrabi a mam otazku ohledne …
petrane
Před 6 lety
1
Odstranění lepidla z vinylové podlahy
Dobrý den, prosim o radu čím umýt/odstranit lepidlo z vinylove podlahy. Jsou na vinylu takové mapy,…
lemura
Před 6 lety
1
Kuchyňská linka lak vs. acryl
Dobrý den, Ráda bych se zeptala na zkušenosti u kuchyňské linky z acrylu. Původně jsme byli rozho…
radim2015
Před 6 lety
7
Inženýring - ano či ne?
Ahoj, prosim vas, vyplati se zaplatit si inzenyring nebo to dokazeme sami? Neco jsem zacala uz vyri…
jozkakomosny
Před 1 rokem
15
Návrh fasády domu
Dobrý den, nezabýva se tady prosím někdo návrhem fasádami domu ? Nějakou představu mám , ale neumím…
veejdaa
Před 6 lety
1
Jak zabránit rychlému odtékání vody ze svahovek?
Řekněme, že máte zeď ze svahovek. Svahovky jsou cca do poloviny zaplněné kamením, navrch geotextili…
obludak
Před 6 lety
2
Zhodnocení návrhu domu
Zdravím, máme k dispozici první návrh od architekta. Chtěli jsme dům, kde bude klidová zóna oddělen…
barcaloun
Před 6 lety
1
2
39
Okna - fixní část - vaše inspirace
Zdravím všechny, zvažujeme, že do RD pořídíme okna, kde bude u každého okna část otevíratelná a …
andreachal
Před 5 lety
23
Bílo-černá (tmavě šedá) kuchyň v kombinaci se dřevem - vaše inspirace
Ahoj všem.🌼 Chtěla bych Vás poprosit o fotku-inspiraci, pokud máte někdo kuchyň v bílé barvě s komb…
kubickovi
Před 5 lety
2
Rozložení kuchyně - poraďte
Dobrý den, jak by jste rozmístili tuto kuchyn? Lednici bych nechal nejspíš tam kde je a jak umís…
verunky
Před 6 lety
3
Projekt RD - vaše připomínky
Co a jak by jste udělali jinak? Jedná se již o druhý, a stále se nám to nelíbí. A tlačí nás čas.. D…
paveronika
Před 6 lety
13
Stavba desky s jen povolením CHKO
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké riziko nám hrozí když máme na barák všechny povolení včetně C…
panlorenc
Před 6 lety
4
Hanák versus Sykora
Zdravím všechny, ráda bych se zeptala, zda někdo má zkušenost s kvalitou kuchyně od Hanáka a nebo o…
jarin1
Před 3 lety
6
Izolace vodovodu za opernou zdi
Ahoj, budujeme na hranici pozemku opernou zed (soused je o 2 metry vyse). Ted jsme zjistili, ze cca…
nihilises
Před 6 lety
1
Svislá hydroizolace prvního šáru
Po obvodu domu mám vytáhlou hydroizolaci s přesahem 5 až 10cm. Jelikož chci venku dělat terénní úpr…
urbajs
Před 6 lety
7
Jak daleko byste umístili indukci od dřezu?
Ahoj, z vasich zkusenosti - jak daleko byste umistili indukci od drezu? V obrazku mam nactrtnuto kd…
verunky
Před 6 lety
6
Povolení na sítě a sjezd na pozemek - žádat de iure vlastníka komunikace/sítí anebo obec ?
Ahoj všem, naše sága s obcí a stavebním povolením bohužel pořád nekončí ( víc tady http://www.mo…
skunkos
Před 6 lety
7
Pasivní dům na klič Kolínsko
Zdravím Vás, pravě jsem začal přemýšlet o domě. Jsem v začátcích. Bude se to financovat hypotéko…
xloxtar
Před 6 lety
2
Placení daně z koupi/prodeje pozemku
Dobrý den, Mám na Vás dotaz pořád se to prý mění. Když si kupujeme pozemek kdo prosím platí daň m…
aneri53
Před 6 lety
5
1
2
…
369
370
371
372
373
…