O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Stavební dozor - západní Čechy
Ahoj potřebuji na stavební úřad někoho kdo se zaručí za stavbu malého rodinného domu, budu stavět č…
roxolanka
Před 6 lety
2
Je tady někdo kdo rozumí včelám?
Pěkný den, prosím Vás, je tady někdo, kdo trošku rozumí včelám? Koupili jsme pozemek a hned vedle n…
panlorenc
Před 6 lety
4
Akumulační krbová kamna na dřevo - tip
Chceme do novostavby akumulační krbová kamna na dřevo, zatím koukáme na značku ROMOTOP. Máte zkušen…
slabici
Před 6 lety
12
Jakou použít izolaci u schodů na terasu?
Dobrý den, prosím o radu. Aktuálně potřebuji dostavět schody z domu na terasu - rozdíl cca 50cm.…
pletichj
Před 6 lety
1
Barva fasády a venkovních žaluzií
Prosím o vaše názory jakou zvolit barvu fasády a venkovních žaluzií. Dům je podkrovní s černou stře…
zbranda
Před 5 lety
5
Krbař Brno/Vyškov a okolí
Dobrý den, doporučíte nám někdo spolehlivého krbaře z Brna či Vyškova nebo okolí? Děkujeme …
l_sekanina
Před 6 lety
2
Cena kuchyně
Ahojte, děláme kuchyň, teda zatím zjišťuji, od koho ji nechat udělat. Máme poměrně velkou kuchyň. D…
zmrz_lina
Před 6 lety
20
Kuchyně ze Sconta, máte někdo?
Ahoooj. Kdo máte kuchyni ze sconta? Jsou tam výprodeje, tak mě to jen zajímá.... Jste spokojeni ?Ud…
peroli
Před 6 lety
2
sponzor fóra
Chodba - dlažba nebo laminátová podlaha/vinyl?
Ahoj, prosím o vaše zkušenosti - ve všech pokojích plánujeme lamiánátovou podlahu a já se nemůžu …
peroli
Před 6 lety
6
Názor na půdorys bungalov 4kk, pozemek u dráhy
Prosím tímto o zhodnocení půdorysu, co udělat jinak? Ještě bych Vás chtěla poprosit o názor na koup…
mandy26
Před 6 lety
7
Kompletní střecha - tip z okolí Hlučína
Koho byste doporučili na kompletní valbovou střechu v okolí Hlučína-Darkovičky? Nebo to nechat uděl…
domidronn
Před 6 lety
4
Prostup základovou deskou
Dobrý den, Mám docela zásadní problém, firma co mi stavěla hrubou stavbu, bohužel vyvedla špatně p…
petr13
Před 6 lety
6
Ochranné pásmo u chemického postřiku pole
Dobry den, stavime domecek , pozemek jsme pred dvema lety osazeli thujema. Krasne se ujaly. Chodim…
petros4
Před 6 lety
4
“Povinné” podkroví - ani či ne?
Ahoj, resime stavebni povoleni. Kdyz na urade koukali do uzemniho planu, vedle max vysky budovy, sk…
jitulkaka
Před 6 lety
1
2
48
Kdo by provedl jednoduchý projekt přístřešku stání aut?
Potřebujeme k domu přistavět zastřešené stání pro auta, nějaké doporučení na projektanta, co by to …
honzafff
Před 6 lety
1
O kolik se sníží tepelná ztráta větráním při použití pasivní rekuperace?
Dobrý den, celkové tepelné ztráty objektu máme 8,1 kW (4,2 kW ztráta prostupem + 3,9 kW ztráta v…
viados
Před 6 lety
3
Umístění digestoře - v jaké výšce?
V jaké výšce se prosím umístí digestoř - informace pro elektrikáře ... Vrchní skřínky mají být 60, …
radim83
Před 6 lety
4
Připojení pozemku na komunikaci?
Dobrý den, rádi byvhom koupili pozemek a rozparcelovali ho. Podel pozemku vede asfaltová obousměrná…
puhelin
Před 6 lety
2
Digestoř - výška
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda je lepší dát digestoř i horní skříňky do stejné výsky - 60 …
petrazelhoty
Před 6 lety
2
Digestoř - tip jakou vybrat?
Ahoj vsichni. Prosim o typy na rozumnou digestor - vyvod do komina, malo hlucna, spolehliva, pekny …
polu3
Před 6 lety
4
Kuchyně z překližky, máte někdo?
Nemate nekdo kuchyn z preklizky? Predpokladam,ze zadna studia to nedelaji. Aspon jsem to nikde nevi…
azsinanecovzpomenu
Před 6 lety
1
Návrh kuchyně v projektu - poradíte
Dobry den, jsme ve fazi projektu, ale nyni jsem se zacala zamyslet nad kuchyni. Mame na ni prostor …
ptjj
Před 6 lety
8
Firma - reference
https://www.domy-drevostavby-na-klic.cz Dobrý den, je tu někdo s nějakými referencemi k této fir…
pavel0057
Před 6 lety
1
Jakou kuchyň do prostoru z projektu zvolit?
Dobry den, jsme ve fazi projektu, ale nyni jsem se zacala zamyslet nad kuchyni. Mame na ni prostor …
donpepe_al
Před 6 lety
1
Lamino za kuchyňskou linku, jak připevnit?
Rozhodnuto, za linkou bude laminova deska ve stejnem dekoru jako pracovni, mam ale dilema... Jak se…
radim83
Před 6 lety
3
Natření plotu, prosím o radu
Dobrý den. Můžete mi prosím poradit s nátěrem dřevěného plotu - cca 4 roky starý. Mám připravenou l…
stejnov
Před 6 lety
1
Dům s oddělenou výrobnou potravim
Čauko! Máme možnost koupit dům. Chtěli bychom podnikat v potravinářském průmyslu (zřídit si indoor …
snadtodobredopadne
Před 6 lety
1
Kuchyně Ikea, jste spokojeni?
Ahoooooj :). Kdo máte kuchyně z Ikey... ? Jak jste spokojeni? Děkuji za Vaše odpovědi, případně fot…
lutta
Před 3 lety
29
Černý granitový dřez
Chceme si pořídit černý granitový dřez - elleci easy 300. Máte někdo zkušenost? Díky
mamach
Před 6 lety
1
Černá matná kuchyňská linka
Ahoj všichni. Budu ráda za Vaše názory ohledně černé kuchyňské linky. Zvažuji černou matnou se svět…
davex
Před 6 lety
3
1
2
…
371
372
373
374
375
…