O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Gabionová opěrná zeď na terasu - firma a zkušenosti s Poláky
Zdravím, sháníme stavebníka na gabionovou opěrnou stěnu - 25 m dlouhá, 2,5 vysoká - doporučte? Máte…
driiki
Před 6 lety
1
Vícepráce - topenáři
Jdu s dotazem. Přestavujeme dům, nyní to byla kuchyň a obývák. Nechali jsme si udělat cenovou nabíd…
tomas80
Před 6 lety
1
2
34
Příprava před fasádou
Dobrý den, provádím přípravu před fasádou a chtěl bych se zeptat, čím je nejvhodnější zapravit pera…
netmaster
Před 6 lety
2
Krocejova vata nebo polystyren?
Ahoj, jdu pro radu ohledne skladby podlahy v podkrovi RD (novostavba). Puvodni zamer byl 5 cm vata,…
martin_fio
Před 6 lety
2
Možnosti napojení stavebních pozemků na veřejnou obecní komunikaci
Dobrý den, ráda bych zjistila možmosti napojení stavebních pozemků na veřejnou obecní komunikaci. J…
netmaster
Před 6 lety
3
Špatně položené ztracené bednění
Dobrý den, Mám dotaz ohledně položení několika řad ztraceného bednění. Je chybou, že tvárnice zt…
fantomik
Před 6 lety
16
ČEZ - Žádost o připojení veřejného osvětlení
Dobrý den, máte někdo zkušenost s podáním žádosti o připojení veřejného osvětlení?? Jak dlouho trvá…
6miska4
Před 6 lety
2
Potravinová skříň 30 cm - výsuvy nebo police?
Chtěla bych se zeptat, spíše abych si utřídila myšlenky. Chystáme potravinovou skříň,110cm široká a…
mbb2214
Před 6 lety
9
sponzor fóra
Dětské pokoje na severovýchod - máte někdo?
Řešíme teď náš projekt a aby to bylo všechno tak, jak chceme, tak dětské dva pokoje budou na severo…
roman_
Před 1 rokem
14
Terasové vs. balkonové dveře
Dobrý den, byl jsem ve firmě se podívat na okna a terasové dveře a moje otázka jde hlavně na ty dv…
tulda27
Před 6 lety
8
Je cena za obklady ok?
Dnes mi od firmy dosla faktura za dokonceni domu.Vse celkem.ok,ale zarazilo me ,ze v puvodni cenove…
iveta_89
Před 6 lety
2
Truhlář okolí Olomouce
Dobrý den Nezná někdo nějakého šikovného truhláře na poptání kuchyně? Děkujeme za každou info…
lucdan
Před 6 lety
1
Schodišťová světla LDST nebo jiná
Ahoj všem mám velkou prosbu dnes se musíme rozhodnout a objednat schodišťová světla nemáte někdo do…
luciifer
Před 6 lety
1
Kuchyňské spotřebiče: De Dietrich, Brandt, AEG, jiné - zkušenosti, recenze, kvalita, spokojenost
Dobrý den, zajímá mne Vaše zkušenost se spotřebiči výše uvedených značek: jedná se mi zejména o: s…
jancu01
Před 6 lety
5
Zkušenost Petisa Ostrava
Hezký den, máte prosím někdo zkušenost s touto společnosti? Dekuju
haffan
Před 6 lety
2
Inženýrské sítě v silnici - koupě pozemku
Dobrý den, uvažujeme o koupi pozemku. Prodávající tvrdí, že sítě jsou v silnici před pozemkem - …
l_sekanina
Před 6 lety
8
Vytápění starého domku, Tč nebo těžká kamna? Prosím poraďte....
Ahoj všichni. Delší dobu s mužským řešíme vytápění našeho domku. Máme starý 60 - 70 letý domek, ve …
kossakowski1980
Před 6 lety
2
Lednice šířka 70 cm, jste spokojeni a jakou máte?
Doporučí mi někdo lednici s mrazákem šířku 70cm, volně stojící se kterou jste v praxi spokojeni? Pr…
nelinecek
Před 6 lety
1
Koupelna - Luxfery
Dobrý den všem, rekonstruujeme koupelnu - 2,1 x 2,4 metru - bude tam umyvadlo hloubka 50 cm, sprcho…
yameblue
Před 6 lety
1
Vinná réva, jakou zvolit?
Ahoj všem, na podzim mám v plánu zasadit vinnou révu, ale nerad bych sáhnul po špatné odrůdě. Víno …
yaka
Před 6 lety
1
Projektant RD Ostrava
Zdravím všechny vespolek. Nemáte prosím někdo doporučení na nějaké kvalitní projektanty na Ostravsk…
lessika
Před 6 lety
2
Kuchyň od truhláře - čekací doba a komunikace
Ahoj, jdu se zeptat, nebo si spíš tak trochu postěžovat :-D . Zajímaly by mě vaše zkušenosti s truh…
kirstinie
Před 6 lety
21
Příspěvek na bydlení - evidenční list
Prosím o radu, zda je nutné u evidenčního listu úředně ověřit podpis? Nájemník potřebuje evidenční …
tinabla
Před 6 lety
2
Dispozice koupelny - poradíte
Ahoj všem, můžete mi prosím poradit s výběrem dispozice koupelny ? Namaloval jsem 2 návrhy. V koup…
hancza1111
Před 6 lety
31
Projekt patrového domu - názor
Dobry den, je toho tu mnoho a my budeme radi za Vas nazor na nas prvni navrh domecku. Nakonec bude …
alenasmolka91
Před 6 lety
5
Hromosvod, je povinný?
Je hromosvod na RD povinný?
panlorenc
Před 4 lety
12
Pomoc s uspořádáním kuchyňské linky
Ahoj všem, aktuálně řeším rekonstrukci našeho bytu. Pokusil jsem se ji navrhnout v IKEA plánovači,…
baltazarek
Před 6 lety
2
Kolik osvětlení nad ostrůvkem?
Dobry den, kolik by jste rekli ze staci zarovek nad kuch. ostruvkem vel. 60x180cm?? Zadne dalsi …
hanjoch
Před 6 lety
3
Nemá někdo k dispozici projekt RD Valentýn (atelier Thermo plus)?
Neposkytl by mi někdo projektovou dokumentaci k RD Valentýn (vytvořený ateliérem Thermo plus)?
petros4
Před 6 lety
3
Nabídka zeminy - Praha 9 / Praha - východ
Nabízím zdarma zeminu z výkopu základu na rodinný dům, cca 20 tater (200m3). Obec Praha Koloděje.…
samura
Před 6 lety
5
1
2
…
373
374
375
376
377
…