O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
HS portál - žaluzie
Hezký den. Máme novostavbu, z obývacího pokoje na terasu vede HS portál - 1,5 m je fix, 1,5 m pojez…
p92
Před 6 lety
2
Projekt
Dobrý den, máme náčrt na rekonstrukci domu,ale máme dva a nevíme, který vybrat. Tak prosím který s…
luciemaradova
Před 6 lety
6
Kuchyně Provence
ahoj máte někdo kuchyňskou linku styl PROVENCE a máte někdo zkušenosti s linkou v odkaze https://w…
medunovi
Před 6 lety
1
Stropní panely spiroll
Dobrý den, chystáme se dělat strop z panelů spirol, chtěl bych se zeptat na doporučení nějaké firmy…
leontynkar
Před 5 lety
22
Umístění dveří u komory + rozmístění kuchyně
Prosím o radu ohledně rozmístění kuchyně + umístění dveří do komory. Já osobně bych ráda dveře do k…
jajuskaa
Před 6 lety
4
Návrh našeho domečku - co si myslíte?
Včera jsme od našeho projektanta dostali tento návrh. Chceme domeček jednoduchý a hlavně praktický.…
jaroslav1987
Před 6 lety
1
2
...
3
62
WC Vitra Shift nebo Laufen Pro
Prosím o vaše zkušenosti s výše uvedenými značkami. Chceme bez splachovacího okruhu. Případně jinou…
lizik
Před 6 lety
5
Obklad Tahiti tmavě šedá a světle šedá - máte někdo?
Dobrý den, chtěla bych poprosit o inspiraci, zda někdo nemá v koupelně obklad Tahiti v kombinaci t…
lucie_kalodova
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Jakou podlahu do zahradního domku?
Výchozí situace: - monolitická železo-betonová základová deska (https://www.zahradni-domky.cz/prip…
skunkos
Před 6 lety
1
Krbova vložka od profikrby
Dobrý den. Máte někdo již zrealizovanou tuto krbovou vložku? Prosím o případné foto či zkušenosti…
missyyyyy
Před 6 lety
1
Renovace starých schodů - jak na to?
Dobrý den, 40 let starý dům, poničené vstupní venkovní schodiště. Potřeboval bych poradit jak to…
standa63
Před 6 lety
1
Dlažba na terasu?
Jaká je lepší dlažba na terasu? Keramická nebo betonová? Prosím o zkušenosti?
anag
Před 6 lety
1
Projekt patrového domu
Hezký den, chtěla bych poprosit o komentáře k projektu našeho rodinného domu. Toto je první návrh o…
simonasivakova692
Před 5 lety
12
Vytápění patrového uzkého domu
Dobrý den, prosím Vás, chtěli bychom se poptat a poradit. Máme pozemek o šířce 9 m.Budeme na jaro p…
petraturka
Před 6 lety
1
Spád terasy
Chystám se na podkladni vrstvy a terasu ze dreva od domu po bazen. Jaky spad dreva mate smerem od b…
travas
Před 6 lety
3
Zeď domu je hranicí pozemku
Řešíme s rodiči přepis domu po babičce a dědovi...stávající dům budeme bourat, vysvětlovat zde úpln…
sarkatr
Před 6 lety
3
Reklamace závad v novostavbě
Dobrý den. Chtěl bych Vás poprosit, řešil jste někdo reklamaci závad v novostavbě, které s projevil…
alexxa007
Před 6 lety
9
Chtěla bych se zeptat, zda je možný HST portál v plastu (antracit) na okno rozměr 2m??
Jedná se o dveře se vstupem na terasu. Bude se přes ně pořád chodit. Máte někdo HST v tomhle rozm…
kocanda123
Před 5 lety
5
Dřevěná podlaha na podlahové vytápění
Dobré ráno, prosím o reálné zkušenosti s dřevěnou podlahou položenou na teplovodním podlahovém vyt…
awakened
Před 6 lety
2
Kde vytvoří návrh dobře uspořádané kuchyně
Poraďte prosím, kde Vám vytvořili promyšlený návrh kuchyňské linky v Praze nebo středních Čechách? …
jane_n
Před 6 lety
1
Indukce a trouba od jin0ho vyrobce, mohou být nad sebou?
Zdravím, mam vybranou indukci elektrolux a vestavnou troubu Moru. Mohu byt normalne nad sebou? Ne…
profitechnik
Před 6 lety
7
Vchodové dveře - dřevěné vs. plastové?
Řeším nové vchodové dveře - zadní vstup do domu do dvora a do zahrady. Máme tam staré, již netěsníc…
maondry
Před 6 lety
15
Porcelanosa Oxford natural, máte někdo?
Prosím, nevíte kde lze koupit tyto obklady - vzhled lamely? Děkuji
lizik
Před 6 lety
3
Různé vychytávky v domě
Dobrý den, firma už nám pomalu začína stavět obvodové zdivo a příští týden příčky, tak mě napadlo,…
profitechnik
Před 6 lety
10
Jaký materiál jste vybrali na závětrnou lištu na plochou střechu?
Jaký materiál jste vybrali na závětrnou lištu na plochou střechu? Variant je několik (pozink, hliní…
mili3478
Před 6 lety
2
Projekt našeho budoucího domečku
Ahoj všem co si právě stavíte postavili nebo budou stavět dům svých snů.. právě jsme obdrželi pár n…
teresh07
Před 6 lety
1
2
47
Nedostaneme stavební povolení, pokud nevybudujeme veřejně prospěšnou komunikaci
Dobrý den, prosím,o Vaše rady a případné zkušenosti. Vlastním pozemek,na kterém s přítelem plánujem…
6miska4
Před 6 lety
16
Zateplení Ytong lambda YQ 375, máte někdo?
Je tu někdo kdo stavěl z ytongu lambdy YQ 375 a zateploval? Mám v projektu ytong lambda YQ 375 + 10…
nemeasis
Před 6 lety
5
Příjezdová cesta, jak vyřešit?
Zdravím střecháčci, chtela bych poprosit o radu jak vyresit prijezdovku. Celkem je dlouha 5m a podl…
kkkt
Před 6 lety
1
Dekor dub San Remo, dub Alto od Sika - odkud bere materiál?
Ahoj, vyhlédla jsem si kuchyni v Siku, dřevodekor dub San Remo. Kuchyni nám ale bude dělat truhlář.…
annakar
Před 6 lety
5
1
2
…
375
376
377
378
379
…