O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Okna profil Salamander BluEvolution 92 mm - recenze
Zdravím všechny, můžete se podělit o zkušenost s okny z tohoto profilu? Jste třeba i po letech s…
xrozinka
Před 6 lety
2
Předsazená montáž oken Blaugelb, máte zkušenosti?
Zdravim, Nemel by tu nekdo praktickou zkusenost se systemem blaugelb triotherm pro predsazenou m…
lucka_dc
Před 6 lety
3
Čím natřít schody?
Zdravím všechny, jdu si opět pro radu. V domě budeme mít dřevěné schody, nechali jsme si je nařezat…
haryd
Před 6 lety
3
Zvýšení ceny vodného, má dodavatel právo?
prosím o názor žijeme v "kolonii" cca 20 RD, studnu má na svém pozemku bývalý majitel pozemků, kte…
geodett
Před 6 lety
3
Kuchyně Olomoucko
Dobrý den, Chtěli by jsme se zeptat, zda by jste neporadili někoho na Olomoucku kdo udělá pěknou…
lucdan
Před 6 lety
1
Jak je to s pozemkem v zemědělském půdním fondu?
Zdravím, prosím o radu, jak je to s vlastním pozemkem který je v zemědělském půdním fondu? Četla js…
pepitocz
Před 6 lety
2
Šudák Roman, IČO:02233665, Brno
Pozor! Roman Šudák vibírá zálohy. Neplatí svím dodavatelům! Teď se schovává v německu a slibuje nov…
mt93
Před 6 lety
2
Roman Šudák, ičo: 02233665, VAROVÁNÍ
Ahoj, varuji vás před podnikající fyzickou osobou ROMAN Šudák se sídlem v Brně, IČO:02233665. Ne…
davex
Před 5 lety
24
sponzor fóra
Pasivní RD - projekty
Ahoj, jsem tu nově, tak se možná ptám znova - máte odkazy na nějaké stránky, kde by se řešily proj…
panlorenc
Před 6 lety
8
Ci je sloupek s elektrikou?
Na rozhrani meho a sousedova pozemku lezi v plotu elektricky sloupek, ktery zasahuje zhruba 35cm do…
molanmolab
Před 6 lety
3
Výměna pozemku pro pozemkový úřad, jak postupovat?
Ahoj všem, prosím nevíte někdo, jak postupovat při výměně pozemku? Chceme přikoupit pozemek u domu…
lena789
Před 5 lety
6
Tepelne čerpadlo vzduch-voda
Zdravím, můžete mi někdo poradit?Budem mít tepelné čerpadlo vzduch-voda v podlahovce. Nemůžeme se r…
doog
Před 6 lety
2
Hledáme sousedy pro koupi pozemku - Mladoboleslavsko, Turnovsko
Ahoj všem, Možná budeme mít štěstí a narazíme na někoho v podobné situaci, jako jsme my. Jsme…
andybrys
Před 6 lety
4
Vnitřní příčky z VPC - zkušenosti
Ahoj všem, projektant nám u našeho pasivu tak trošku vnucuje použití porobetonu u příček, zatímc…
mirekriza
Před 1 rokem
12
Příčka v rohu
Zdravím, omlouvám se za dotaz v kategorii, ale nenašel jsem relevantnější :) Plánujeme kuchyni v …
total
Před 6 lety
6
Stolařství - obklad schodiště
Zdravím, neměl by tady prosím někdo tip na dobré a ne předražené stolařství v okolí Frýdku Místku,…
pf2907
Před 6 lety
1
Klimatizace Midea (Mission s wifi multisplit) zkušenosti
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti se značkou Midea? Je kvalitní? Trochu se toho bojím, když j…
figurka1
Před 6 lety
1
Sladění barev k dveřím Wenge
Zdravím,chtěla jsem se prosím zeptat, zda máte někdo interiérové dveře v barvě wenge? Vybrali jsme …
denisa_vys
Před 6 lety
7
Firma na základovou desku Ostrava / Nový Jičín
Nemáte někdo doporučení na spolehlivou firmu na základovou desku v regionu Ostrava a Nový Jičín ? H…
ondrejctvrtek
Před 6 lety
3
Skleněné panely do kuchyně Tulup - zkušenosti
Pod Biano.cz jsem našla krásné barevné obklady ze skla. Jedná se o Tulup. Na fotkách jsou vyfocené …
ivaaviva
Před 6 lety
5
Opěrná zidka
Jakou sílu opěrné zidky zvolit na tři metrovou výšku, aby nám to nespadlo?
adula000
Před 5 lety
9
Sprchový kout - od koho?
Dobrý den, budeme dělat sprchový kout (skleněný, bez vaničky). Chtěla jsem se zeptat, kdo vám jej d…
qeszi
Před 6 lety
4
Osvětlení terasy a pergoly
Ahoj, pořád dumáme nad nějakým romantickým osvětlení terasy. Mě by se líbily retro vintage LED z…
nihilises
Před 6 lety
1
Hydrogeologický průzkum je nutný?
Dobrý den, zrovna jsme dokončili demolici RD a teď sbíráme razítka pro stavební povolení k výst…
kazihorka
Před 4 lety
10
Tip na firmu, která postaví dům v plzeňském kraji?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na nějaké tipy na firmy, které by postavili dům v plzeňském kraji.…
aalicek
Před 6 lety
1
Kuchyňská linka Aspen
Ahoj, našla jsem na internetu linku, která by se mi moc líbila, ale bojím se objednat bez toho, aby…
lorien007
Před 6 lety
1
Podhled v kuchyni a výška stropu
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. :-) Máme obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelnou 33…
kocanda123
Před 6 lety
2
Máte někdo zkušenosti s firmou Ekokonstrukce.
Dobrý den chystáme se s manželem stavět RD a našli jsme si firmu Ekokonstrukce. Pár recenzí jsem ji…
verdinka
Před 6 lety
1
Dvířka na špinavé prádlo - koupelna
Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Neřešila jste prosím některá dvířka nebo shoz na špinavé prád…
t_makovice
Před 4 lety
10
Podlahove topeni
Prosim o radu.. jaky tlak ma byt v podlahovem topeni pri betonovani podlahy? Dekuji ..
rd_kos
Před 6 lety
1
1
2
…
374
375
376
377
378
…