O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kuchyňský dřez pro spodní montáž
Rozhoduji se mezi dřezem Franke Kubus 2 KNG 110-52 bílá led a dřezem Franke Kubus KBG 110-50 bílá l…
zimmerhi
Před 6 lety
1
Klimatizace multisplit - zkušenosti
Máte někdo zkušenosti s klimatizací multisplit, uvažujeme o chlazení 2 místností. Jaké můžete dopor…
medunovi
Před 6 lety
1
Bambusové rolety na velká okna
Zdravím, máte někdo zkušenost s bambusovýma roletama v interiéru? Máme prosklený obývák, 4m a 3m sk…
krysakuk
Před 6 lety
1
Vyměna starého okna a úprava stavebního otvoru - dotazy
Dobry den, mel bych par velice laickych dotazu a to ohledne vhodne upravy stavebniho otvoru. Me…
tesiq
Před 6 lety
1
Cena za posudky před stavebním povolením
Dostali jsme nabídku na Iiženýrsko geologický průzkum hydrogeologický průzkum, který je tedy součás…
cudla78
Před 6 lety
6
Názory a rady k návrhu kuchyně
Ahoj střecháčci, chtěla bych vás moc poprosit o rady k uspořádání kuchyně v podkrovní vestavbě. Stě…
verunky
Před 6 lety
13
Dřevostavby Knoviz - Slovanka
Dobrý den, zakládám tuto diskuzi, neboť jsme jedni z kupujících rodinného domu v Knovizi, jehož rea…
burik
Před 6 lety
4
Cena rekonstrukce podlahy
Zdravim, bydlim ve starem rodinnem dome (z 30. let) a chtel bych v patre udelat nove podlahy. V sou…
losoun
Před 6 lety
4
sponzor fóra
VPC gruposilikaty - recenze
Dobrý den, je tu někdo, kdo staví (stavil) z těchto cihel z Polska? Zajímá mě, jak se s nimi pracuj…
haparanda
Před 6 lety
1
Jak řešit projekt pasivního domu?
Dobrý den, rozhodli jsme se pro stavbu pasivního domu a budeme řešit projekt. Co půjde chceme stavi…
rimmer
Před 6 lety
9
Zateplení studny, jaký postup?
Zdravím, koupili jsme domek, který je napojen na studnu, ale studna prý přes zimu zamrzla a je t…
total
Před 6 lety
12
Jak dlouho čekáte v Brně na vyjádřená OÚPR v rámci společného povolení?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho čekáte v Brně na vyjádření OÚPR v rámci společného povolení…
vaazkaa
Před 6 lety
1
Okna a dveře od firmy Dafe plast nebo TWW - zkušenosti
Zdravím, máte někdo okna, dveře od firmy dafe plast nebo tww ?? Pokud ano, jaké jsou vaše dojmy? J…
lto007
Před 3 lety
10
Studie patrového RD - připomínky
Zdravím všechny z MS👋🏻 Prosím o objektivní připomínky k prvnímu návrhu půdorysu našeho patrového R…
lenny92
Před 6 lety
29
Má někdo dům od Izoloxu?
http://izolox.cz/117-o-systemu-izolox http://izolox.cz/113-nabidka-rodinnych-domu https://www…
lenka_jindrova
Před 3 lety
6
Jaká frakce šterku pro drenáž ?
Jakou frakci šterku pro drenáž okolo domu. Většinou jsem našel 16-22, někde 16-32. Někde i větší. …
jirik9
Před 6 lety
1
Dřevodekor v celém domě
Dobrý den, ladili jste vinyl do domu a dlažbu do koupelny a předsíně do stejného dřevodekoru? N…
filafiala
Před 6 lety
4
Kvalitní realitní kanceláře v Českých Budějovicích
Chystám se podat pozemek v Českých Budějovicích a ráda bych znala Vaše zkušenosti s tamními realitk…
hrudarja
Před 6 lety
4
Výroba kuchyně - tip na truhláře z okolí Svratky
Zdravím stavebníky!! Potřebuji radu, možná i pomoc. Je tu někdo kdo zná šikovného truhláře z okolí…
profitechnik
Před 6 lety
7
Převýšení a jak upravit terén?
Prosím o radu, zde je vyfocena severní strana za domem, máme celkem převýšení a pod jednou střechou…
kronecka007
Před 6 lety
5
Tip na malý bungalov s garáží (Ytong)
Dobrý den, má prosím někdo tip na malý (2+1, max 3+1) bungalov s garáží? Bude se stavět z Ytongu.
zuzka0011
Před 6 lety
5
Betonová stěrka svépomocí - zkušenosti
Dobrý den, dělal si někdo štěrku za kuchyňskou linku svépomocí? Jak to šlo a jak se to chová po čas…
alzzzbeta
Před 6 lety
2
Stavba vejminku na zahradě
Zdravím zkušenější. Rádi bychom postavili za rodinným domem tchana (má v plánu ho na nás přepsat) p…
jitulkaka
Před 6 lety
6
Objednával jste někdo plastové jímky?
Zdravím, Chtěla bych se zeptat zda jste někdo objednával jímky plastové? Popřípadě na jaké stránc…
brigit92
Před 6 lety
3
Názory na projekt bungalov 4kk+G
Dobrý den, prosím o názory k celkovému uspořádání jednotlivých místností. Ze strany vjezdu do ga…
catle
Před 6 lety
3
Prodej bytu na hypotéku - koupě jiného v jiném městě. Jak na to?
Dobrý den, máme náš byt na hypotéku (Hypoteční banka). Rádi bychom ho prodali a koupili byt v cc…
hypotecni_kalkulacka
Před 6 lety
2
Škrábání stěn. jsou ok?
Dobry den. Koupila jsem byt a delam komplektni rekonstrukci bytu. Najala jsem si remeslniky a chtel…
petrbeza
Před 6 lety
8
Kuchyň do U nebo L s ostrůvkem v lesku - inspirace
Pridate foto s cenou pro inspiraci? Chci bilou bezuchytkovou, ale potesi foto i jinej.
gegitka666
Před 6 lety
5
Podnájem Praha
Ahojte, naskytla sa príležitosť na 4 mesiace ísť do Prahy, od septembra, z dôvodu pracovnej príle…
zdravotnik
Před 6 lety
1
Máte někdo zkušenost s houpačkou Tahokov?
Ahoj.Prosim nemáte někdo zkušenost s houpačkou tahokov u800 ? Chtěl bych ji koupit ale rád bych v…
jirka7676
Před 6 lety
1
1
2
…
376
377
378
379
380
…