O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Propojení bungalovu k tchýni - ano či ne?
Ahoj, mám dotaz. Chtěli bychom s manželem stavět dvougenerační bungalov. 2kk pro tchýni a k tomu 5k…
victress
Před 6 lety
1
2
46
Rolety Den a noc na okenní špaletě
Máte někdo prosím doma umístěné rolety den a noc na okenní spalete? Nemůžeme je umístit přímo na ok…
p92
Před 6 lety
7
Změna parkovacího stání
Ahoj, chci se zeptat, zda musim mit povoleni od SU , kdyz chci presunout parkovaci stani do druheh…
puhelin
Před 6 lety
6
Co myslíte je to dobrý nápad ?
http://www.lavarohouse.cz/mobilheimy/ Chtěli bychom rychle bydlet myslíte že toto je dobrý ? :-)
puhelin
Před 6 lety
10
Je lepší do drenáže - šterk nebo kačírek?
Co je lepší do drenáže. Štěrk nebo kačírek? Jaké velikosti? Kačírek se mezi sebe nezatáhne, mezi…
zubr487
Před 6 lety
25
Úklid po kominíkovi
Dobrý den. Kominík co čistil komín musel použít drsnější techniku a máme saze na koberci i mimo obl…
ev.ka
Před 6 lety
1
Vchodové dveře Hornbach
Koupila jsem si dvoje vchodove dvere z Hornbachu. Pri první velke prutrzi do garáže natekla voda. R…
maondry
Před 6 lety
8
Zateplení stropu
Ahoj všem, řešíme zateplení stropu.V prvé řadě řeknu že máme pochozi půdu z prken.Strecha valbova -…
zubr487
Před 6 lety
10
sponzor fóra
Máte někdo zkušenosti s minerálními barvami https://www.keim.com/cs-cz/produkty/fasadni-barvy/ ?
Jedná se o výrobce KEIM který garantuje 20 let stálobarnost fasádní barvy. Většina fasád znatelně v…
jajinka121
Před 4 lety
2
Jaky typ domu vybrat
Prosim jaky je rozdil mezi nizkoenergetickym domem, ekodomem atd. Je strasne moc druhu....jaky si v…
zubr487
Před 6 lety
2
Jak začít
Ahoj prosim o radu. Rozhodli jsme se stavet na pozemku mych rodicu (maji velkou zahradu) je nutne n…
libor7
Před 6 lety
8
Jak uspořádat kuchyňskou linku?
Ahoj. Předěláváme domeček a mám si vymyslet, jak bych chtěla mít kuchyň. Rozměry jsou 3350x2700. V …
verunky
Před 6 lety
15
Schnutí podlah a velká vlhkost
Zdravím všechny, nevím, zda se to tu řešilo: Stavíme dům, pasivní, začátkem května se vylívaly pod…
jajinka121
Před 6 lety
8
Zkušenosti s firmou https://zahradnidomek24.cz/
Máte někdo zkušenosti s touto firmou prodávající zahradní domky - kvalita zahradních domků, dodání …
atilius
Před 4 lety
17
Stále hledáme projektanta v okolí Hranic, Přerova
Zdravím vás stavitelé! Už je to nějaký pátek, co hledáme projektanta, se kterým by jsme si "sedli".…
jirkaa
Před 6 lety
2
Stáří krovu
Mám otázku, pokud by prosím nekdo věděl, nedávno se stala věc, že sosedovi chytla střecha a odhalil…
expertnastavbu
Před 6 lety
3
Problém - hmoždinka do fasády
Dobrý den, rád bych radu od zkušenějších - potřebuji přidělat do fasády nezámrzný ventil - viz foto…
milan1965
Před 6 lety
4
Projekt patrového domu - vaše rady
Ahoj. Potřebovala bych náhled více lidi na náš projekt. Jedna se o rekonstrukci rodinného domu. Je …
ive747ta
Před 6 lety
4
Jak dlouho jste cekali na kuchyn?
Ahoj, napisete mi prosim, jak dlouho jste cekali, než vám truhlář udělal kuchyn? A jak dlouho truhl…
houzkova
Před 6 lety
16
Rozdil ceny
Zdravim, Muzete nekdo odhadnout rozdil v cene za terasu? Ve studii mame klasicky navrh dodatecneho…
zuzka0011
Před 6 lety
7
Kuchyně Ulrich s.r.o.
Má někdo zkušenost s firmou Kuchyně Ulrich s.r.o. Nová Paka? Děkuji za reakce.
jani_ha
Před 5 lety
8
Zkušeností s agenturou pro radost
Dobrý den, má někdo zkušenost s realitní agenturou Pro Radost? Chceme od nich kupovat byt v Moravsk…
15miska15
Před 6 lety
1
Dlazba kombitrio latte od betonbroz
Dobry den, prosim vas nemate nekdo doma polozenou dlazbu od broze kombitrio latte? Nam ji tedka pri…
l_sekanina
Před 6 lety
3
Závlaha
Ahoj, mám nabidku na zavlahu trávníku od firmy za cca 70t komplet, je to cca 300m2 ,zajímalo by mě…
ufin22
Před 3 lety
12
Smrkové schodnice - máte zkušenost?
Prosím, nemá někdo? Řeším, čím je natřít (musím nahlásit co nejdříve). Dveře i lino máme do dubu, p…
anitram87
Před 6 lety
1
PARCELY 21 s.r.o. - Milan Wotawa zkušenosti
Ahoj všichni, delší dobu sleduji stránku https://www.parcely21.cz/nase-sluzby/ a chtěla bych vědět,…
ondrejm_24
Před 2 lety
30
Kuchyně- odstíny modré- údržba
Dobrý den, máte někdo kuchyni v nějakém odstínu modré v matu? Jak je to náročné na údržbu,otisky,fl…
kacenkarrr
Před 6 lety
1
Injektáž
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s injektáží svépomocí od firmy Trumf Sanace ? Případně s ji…
mavej43
Před 6 lety
1
Okna tmavý dub
Zdravím, momentálně řešíme barvu oken do rodinného domu. Nemáte někdo zkušenosti s oboustranným…
katerinanovotna28
Před 6 lety
1
Sítě do HS-portálu
Zdravím, máme v novostavbě plánovaný HS-portál široký 4m (2x2m). Máte někdo zkušenosti s instal…
paveler
Před 5 lety
7
1
2
…
378
379
380
381
382
…