O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Klimatizace po celém dome, jaká je cena?
Ahoj, Resil tu nekdo dodatecne dodelani klimatizace pro rd 4+1? Nedovedu si udelat predstavu koli…
danadan
Před 6 lety
7
Příjezdová komunikace - jak řešit problém?
Dobrý den, stavíme RD a máme problém s příjezdovou cestou. Obec souhlasila ve vyjádření pro stavebn…
tulda27
Před 6 lety
6
Návrh kuchyně, co na něj říkáte?
Ahoj, zajímal by mě váš názor na první návrh naší kuchyně. Nejvíce mě zajímají ty horní skříňky. Ně…
kacunek2019
Před 6 lety
11
Tepelná čerpadla od Kotle Sýkora - zkušenosti
Máte někdo zkušenosti s tepelným čerpadlem od KOTLESÝKORA? https://www.kotlesykora.cz
medunovi
Před 6 lety
1
Máte zkušenosti s firmou ArtOkna, popřípadě s profilem Aluprof?
Vybirame vchodove dvere, nejlepsi nabidka viz vyse a to fakt rozdil v radu tisicu az desetitisicu. …
kachko
Před 6 lety
1
Foto dlažby vyspádovaného sprchového koutu - inspirace
Zdravím, prosím o sdílení fotky vašeho vyspádovaného sprchového koutu s dlažbou a odtokovým žla…
halkan
Před 6 lety
1
2
33
Hledáme sousedy - Středočeský kraj - Praha východ
Dobrý den, hledáme sousedy. Líbí se nám stavebí pozemek cca 30 km od Prahy, dobrá dostupnoust aut…
adla123
Před 6 lety
3
Co s tím svahem hned u domu?
Moji milí! Náš dům začíná mít reálné rozměry a mě by zajímalo,co byste provedli s tímhle "odkopem" …
kacunek2019
Před 6 lety
15
sponzor fóra
Bratex Snaplock nebo Ruukki Classic ?
Dobrý den, Mám těžké rozhodnutí, co se týče mé střechy :). Přemýšlím o zakrytí Classic Ruukki …
iwitka
Před 1 měsícem
4
Ukončení podlahy u HS portálu
Ahoj, mohu poprosit o inspiraci, jak jste ukončily podlahu u přechodu na HS portál ? Mám vinylovou …
fifina86
Před 6 lety
5
Spodní voda v domě, co s tím?
Dobrý den, chtěla bych se poradit ohledně spodní vody v domě jak ji odklonit nebo co dělat. Máme ro…
baru9
Před 4 lety
4
Obkladačské práce - tip Brno nebo Vyškov
Dobrý den, neporadíte někdo někoho spolehlivého na obkladačské práce? Do koupelny máme velké dlaž…
1harmonika
Před 6 lety
1
Štukování pokoje v panelákovém bytě (první zkušenost)
Renovuji jeden pokoj v panelákovém bytě a poprvé se dostávám ke štukování. Rád bych si předtím ale …
martin_msk
Před 6 lety
1
Návrh zahrady - doporučíte program
Dobrý den, doporučili byste mi volně stažitelný program nebo webovou aplikaci na návrh zahrady? …
zuvi
Před 6 lety
1
Názor na náš návrh kuchyně
Dobrý den, prosím o názor na návrh kuchyně. Rozměry jsou 2 990*4 160. Zatím je hotová jen základovk…
funnym
Před 6 lety
4
Ručení hypotéky - zkušenosti
Ahoj prosim ma nekdo zkusenost? Mame pozemek v lokalite kde se pozemky prodavaji kolem 2000/m2, al…
mitoma
Před 6 lety
8
Nekalé praktiky realitní spol.
Dobrý den, rád bych upozornil na praktiky p. Filipa Hericha z Chomutova. Bohužel jsem chtěl vloni…
nitro
Před 6 lety
2
Kvalita řezů u obkladu v koupelně
Dobrý den, chtěl bych se zeptat místních obkladačů, jestli jsou následující řezy v pořádku a v norm…
fuldik
Před 6 lety
1
2
...
3
72
Jak odstranit starý lepící pásky ze skla?
Vloni jsem natíral rámy sklepních oken. Okolo rámů jsem nalepil papírovou lepící pásku, abych neušp…
standa63
Před 6 lety
26
Máte někdo překřížený typ záclony v kuchyni?
Máte někdo překřížený typ záclony v kuchyni (nebo kdekoliv jinde). Moc se mi libí do kuchyně, ale j…
duluxka
Před 6 lety
1
Srovnání stávající zahrady
Dobrý den, máme zahradu, která je mírně svažitá a chceme ji dorovnat na úroveň budoucí terasy. Roz…
zuvi
Před 6 lety
8
Indukce - flexi zóna - ano či ne?
Přeji hezký den, vybírám si indukční desku a mám na vás otázku - flexi spojení varných zón - ano ne…
za_bu_ska
Před 6 lety
12
Jak dlouho vám firma stavěla dům?
Dobrý den, zajímalo by mě jak dlouho Vám stavební firma stavěla domeček? Pokud to bude možné, tak …
davex
Před 6 lety
1
2
40
Jaké zastínění na balkonové dveře se vstupem na terasu?
Zdravím, pradí někdo z vlastní zkušenosti? V domku budeme mít z obývacího pokoje (s kuch.koutem) …
vladimirsvorba
Před 6 lety
2
Demolice a výstavba RD - nové žádosti?
Dobrý den, právě jsme zdemolovali starý RD, který byl již v minulosti obydlen. Vše na pozemku vč…
anusenka93
Před 6 lety
19
Uložení překladů bez cementové malty
Zdravím, stavíme z Porothermu Dryfix a zedníci usadili systémové překlady nad okny a dveřmi přím…
michalowic
Před 6 lety
7
Dveře do garáže z interiéru, jaké vybrat?
Zdravím, máte někdo vchod do garáže z interiéru? Třeba z chodby? Zajímalo by mě, jaké tam máte dveř…
pepitocz
Před 6 lety
13
Vinyl Vepo dub bavaria 012, nemáte někdo?
Dobrý den, prosím němáte někdo lepený vinyl Vepo dub bavaria 012. Popřípadě jak jste spokojeni a re…
kocanda123
Před 6 lety
1
Kuchyňská linka - připomínky k uspořádání
Dobrý den, Ráda bych vás poprosila o názory na uspořádání kuchyňské linky viz návrhy. Desku nejspí…
verunky
Před 6 lety
3
Jde posunout vývod, sopouch? - krbová kamna
Ahoj všichni, máme připraven vývod do komína takto u kraje stěny (viz 1. foto, lepší teď u sebe nem…
barcajez
Před 6 lety
10
1
2
…
380
381
382
383
384
…