O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Nerezové schůdky do bazénu
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s nějakými levnými nerezovými schůdky do bazénu? Mám bazén Azuro,…
danula85
Před 6 lety
6
Protiproud
Jaký máte prosím protiproud do bazénu? Máme v plánu bazén Azuro Vario V6 s tím, že ho celý zakopem…
sidzej
Před 4 lety
6
Laminátová podlaha Egger
Dobrý den, dostali jsme nyní cenovou nabídku na realizaci laminátové podlahy Egger (máme dřevostav…
lili_x
Před 6 lety
3
Interiérové dveře top doors
Dobrý den, dostali jsme nyní cenovou nabídku na realizaci interiérových dveří (máme dřevostavbu na…
haplji
Před 6 lety
3
Sháníme zedníka v okolí Olomouce
Dobrý den, sháníme akutně zkušeného zedníka na rekonstrukci starého domu. Důležité je, aby byl samo…
maondry
Před 6 lety
4
Spotřebiče, jaké vybrat?
Dobrý den, dostala jsem se do fáze výběru spotřebiču do kuchyně. A abych se přiznala, docela v tom …
kocanda123
Před 6 lety
15
Zámková dlažba kolem bazénu a zastřešení
Ahoj, mám dotaz, máme plastový bazén a bude i zastřešení a plánujeme jako okolí velkoformátovou zám…
jiri_1477
Před 6 lety
2
Terasa z modřínu- jak ošetřit?
Vím, že tohle téma se tu řeší celkem často, nicméně nenašla jsem odpovídající odpovědi, proto zaklá…
dkrukovsky
Před 4 lety
29
sponzor fóra
Vrt na studnu
Dobrý den, chtěli bychom s přítelkyní stavět dům. Máme možnost postavit dům na pozemku rodičů mé p…
robohej
Před 6 lety
11
Menší opravy na nové fasádě
Ahoj potřebuji radu. Dá se opravit menší nedokonalosti na nově realizované fasádě ? Zejmené nedotaž…
markarnatnel
Před 6 lety
5
Nová fasáda na dům z 80. Let
Hezký den, máme dům z 80.let a termín nové fasády se kvapem blíží. Náš dům je opravdu velký, vypadá…
lucie_87
Před 5 lety
5
Zahradní domek z plastu - jste spokojeni?
Dobry den, uvažujeme nad koupi plastového zahradního domku. Jak jste prosim spokojeni? Nebo spis d…
mmlenka
Před 6 lety
8
Hotový projekt RD s garáží - prodej
Ahoj, máme hotový projekt klasického rodinného domu s obytným podkrovím (8,4x10,1). Bohužel, při po…
marta_kovar
Před 6 lety
14
Máte někdo stejnou lištu na profilu fixního okna, jako na zdi?
Další možnost je jen zakončovací lišta vinylu, kovová L-lišta, nebo vyplnit silikonem. Diky
walckiers
Před 6 lety
3
Sedačka s vysokým opěradlem - doporučení
Poradíte, prosím, nějakou sedačku s vysokým opěradlem, které umožní i opření hlavy? Ideálně něco ve…
tinuskaa1
Před 6 lety
3
Lepený vinil na nivelačce-mezery
Vyplňovali by jste něčím tyto mezery u zdi, nebo by jste to nechali tak a po přebroušení nivelačky …
walckiers
Před 6 lety
1
Umístění obkladu v kuchyni
Zdravím, chtěla bych poradit, jak dát obklad v kuchyni. Bude s námi bydlet i naše fenka a dokážu…
verunky
Před 6 lety
16
Nemate nekdo zkusenost s zivotnosti dreva z massaranduba na terase?
Budeme mit nezastresenou terasu na horach, resime jestli se vyplati massaranduba nebo levnejsi modr…
hanjoch
Před 6 lety
7
Bungalov 5+1 v dnešní době za 3,2mil?
Chtěla bych poprosit o názor hlavně vás, kteří jste stavili za poslední dva roky. Plánujeme stavit…
pepitocz
Před 6 lety
5
Jaký doporučíte plot?
Prosím o radu, zkušenost. Chceme udělat plot 35m dlouhý a je u chodníku, takže nějaká zídka atd...P…
dracula
Před 6 lety
6
Zateplit nebo ne?
Zdravím Vás!! Mám docela zapeklitou otázku, zejména na lidi, kteří se rozhodli stavět z cihel mini…
panlorenc
Před 6 lety
1
2
60
Jak máte řešené schody v zahradě?
Dobrý den, mohla bych poprosit o inspiraci, jak máte řešené schody v zahradě?(výškový rozdíl mezi t…
catkin
Před 6 lety
5
Dilema - komínová digestoř
Vybírám komínovou digestoř a nějak se nemohu rozhodnout. Mohl by jste někde poradit. Požadavky: vyš…
lacatej
Před 6 lety
1
Chromix antracitový na pracovní desce, máte někdo?
Ahoj, mát tady někdo pracovní desku v odstínu chromix antracitový a poděli by se o reálné foto kuch…
dita_a_ivan
Před 5 lety
15
Kam s dřezem a varnou deskou?
Ahoj, jak byste usporadali drez a varnou desku? Bud podobne jak je v projektu, tedy ,,za sebou,, ne…
luj89
Před 6 lety
24
Aktuální zkušenosti FVE na novostavbu RD 2019
Zdravím, právě uvažuji nad pořízením malé FVE (cca 2kWp) pro novostavbu RD (150m2) zvažoval jsem…
chose_00
Před 6 lety
1
Odolena Voda - projekt Pod Humny
Má tu někdo přehled o projektu Pod Humny v Odolene Vodě? Zvažujeme koupi domu, ale působí to na nás…
svatbajanaahonza
Před 6 lety
1
Bungalov 5kk s garáží - názory
Dobrý den, ahoj :-) Chtěl bych vás poprosit o vaše případné připomínky k našemu návrhu domu/půdory…
thanh_thanhloan
Před 4 lety
13
Změna stavby před dokončením na t.č.
Dobrý den, prosím o radu co vše je potřeba pro změnu stavby před dokončením. Chtěli bychom místo el…
s.arinka
Před 6 lety
3
Stav folie pod prasklým krycí potěrem
Ahoj na základové desce je fatrafol 803 1,5mm (pod ním textilie). Mezi folií a krycím betonem (…
david37
Před 6 lety
1
1
2
…
379
380
381
382
383
…