O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Proč se dělá kolaudační večírek?
Prosím vztahuje se něco jako důůvod ke kolaudačnímu večírku... proč se dělá kolaudační akce - večír…
ivaa32
Před 6 lety
4
Kdy začít sekat nově založený trávník?
Ahoj, konečně nám trávník po zasetí před cca měsícem povyrostl a už začínám mít pocit, že by se to …
davex
Před 4 lety
29
Základy a částečně skalnaté podloží, řešil jste někdo?
Dobrý den, mám otázku: Na stavebním pozemku mám částečně skalnaté podloží (cca 30 cm pod povrchem …
fantomik
Před 6 lety
12
Levné ale kvalitní obklady 😀
Ahoj všem, shanime obklady do prádelny a pracovní koupelny. Tedy něco levnějšího, ale odolného a ta…
annakar
Před 6 lety
1
Septik a čistička - poradíte
Dobrý den. Máme u domu dvoukomorový septik, který není uzavřeny. Dáváme do nej bakterie , tak vyvaz…
zubr487
Před 6 lety
4
Jak dlouho trvá schválení dotace na tepelné čerpadlo
Dobrý den, 3.6.jsme podávali žádost o dotace na tepelné čerpadlo a zajímalo by mě jaký další průběh…
noemi77
Před 6 lety
4
Tepelné čerpadlo kolektory
Dobrý den, sousedovi se moc nelíbí kolektory zabudované do země, které by měli být pro tepelné čerp…
jakuda
Před 6 lety
5
Marazzi betula x larice x monocibec siusi
Vím, že tato otázka tu není poprvé... Jde mi hlavně o to jak pak ladit s nábytkem. Chci dlažbu do o…
catle
Před 2 týdny
9
sponzor fóra
Obklady "mramor"
Máte prosím někdo koupelnu z něčeho podobného nebo stejného? https://www.koupelny-ptacek.cz/marazzi…
jakuda
Před 6 lety
6
Inženýrské sítě
Dobrý večer, mohl by mi někdo objasnit jak se věci mají, když pozemek je bez inženýrských sítí. A n…
filafiala
Před 6 lety
7
Zazdění kamen Verner 13/10
Dobrý den, prosím o názor na postup zazdění kamen. Koupil jsem si krbový kotel Verner 13/10 PZ …
dzus
Před 6 lety
2
Dvojdrez s odkapem
Ahoj, mate nekdo v kuchyni dvojdrez s odkapem? Rozhoduji se prave mezi dvojdrezem s odkapem nebo …
adreistea
Před 6 lety
6
Nízká opěrná zídka
Ahoj, máme pozemek mírně svažity a chtěl jsem udělat na horní části rovinu, oddělit ji nějakou zíd…
kossakowski1980
Před 6 lety
7
Proc se poplatky v najmech tak strasne lisi?
Dobry den, koukal jsem se na najmy v praze a zda se mi ze zalohy za poplatky se strasne lisi - cim…
jaroslav1987
Před 6 lety
4
Umístění lednice v kuchyni
Dobrý den, prosím o radu. Táta je názoru, že by lednice měla být umístěna v nejchladnějším místě ku…
mamach
Před 6 lety
1
2
43
Vyjmutí ze zemědělského půdního fondi
Zdravim, resim tedka vyjmuti pozemku ktery je psany jako orná půda, ale narazil jsem na to ze pozem…
michaela77sla
Před 6 lety
3
Zateplení iRoof (Tondach)
Zdravím chtěl bych se tu poptat zdali má někdo zkušenosti nebo uz o tom slyšel o nadkrokevním zatep…
luton
Před 4 lety
2
Velikost obýváku s kuchyní
Ahoj, měla by jsem menší dotaz. Momentálně přemýšlím nad idealní velikosti obýváku s kuchyní a jí…
catle
Před 6 lety
1
2
57
LED stropní svítidlo - zkušenost s tímto?
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s tímto svítidlem nebo alespoň podobným ? :-)
andreachal
Před 6 lety
5
Vsaky vzdálenost od hranice pozemku
Prosím, jaká je minimální vzdálenost, kam umístit vsaky od hranice pozemků.děkuji
s.arinka
Před 6 lety
4
Nazor na kuchyň
Dobrý den, mohla bych poprosit názor na kuchyň? Po prave strane dřezu bude potravinová skříň 40 hl.…
mbb2214
Před 6 lety
11
Bungalov 4+kk + garáž ( plocha 200m2)
Zdravim, chtěl bych se zeptat na názor na tento bungalov. Chceme si postavit větší bungalov s dvojg…
pepitocz
Před 6 lety
21
Dřevohliníková okna Windowstar nebo RI/WD okna
Ahoj,mate doma nekdo drevohlinikova okna od Windowstaru nebo WD, nyni RI okna? Jak jste spokojeni, …
rebut
Před 6 lety
13
Venkovni rolety - doporuceni
Zdravim, Doporucil by nam nekdo firmu ktera vyrabi a realizuje montaz venkovnich rolet s priznanym…
zdenna
Před 6 lety
1
Zima bez zateplení
Ahoj, prosím o radu majitele domů s konstrukcí 30cm cihlovzduch + 20cm EPS Mám hotovou hrubou…
drongm
Před 6 lety
2
Kdy dát hydroizolaci - viz vysychání cihel
Zdravím na fóru, mám hotovou hrubou stavbu - 30cm broušená cihla na pěnu (1.šár vysypaný polyst…
panlorenc
Před 6 lety
7
Www.stavbyzapad.cz , technologie pasifbrick, mate zkusenosti?
Ahoj vsem, resim z ceho postavit dum a nasel jsem firmu www.stavbyzapad.cz Mate prosim nekdo …
pet3art
Před 4 lety
2
Problém s trávníkem
Zdravím, poradi mne někdo se suchými skvrnami v trávníku? První se objevily po zimě, od té doby stá…
jakuda
Před 6 lety
1
2
32
Jaký beton se víc vyplatí?
Dobrý den.Chceme si svépomocí udělat betonový plot délky 34m, bohužel jsme nemohly udělat díry 25cm…
nnntomas
Před 3 lety
26
Šindel
Dobrý den, Měla bych dotaz. Děláme střechu ze šindele a dnes začalo pršet a nam tam začalo zatekat…
marieandy
Před 6 lety
3
1
2
…
381
382
383
384
385
…