O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Lesk nebo mat v kuchyni
Zdravím všechny a prosím o názory (zároveň rada pro mě ) máte doma lesk nebo mat v kuchyni( dví…
bohyska
Před 6 lety
13
Žlutý písek do betonu???
Ahojte, dotaz je mimo kategorii za což se omlouvám, ale taková …… se zařadit nikam nedala. Při v…
alfonss
Před 6 lety
1
Stromeček - chudáček
Dobrý den, před cca. 7 lety jsem si koupil na Vánoce stromeček v květináči, prozíravě jej po svátcí…
alfonss
Před 6 lety
1
Hikvision - kamerový systém
Najde se tu někdo kdo má zkušenosti s kamerama od Hikvision? Stále hledám kamery na náš domek - nej…
profitechnik
Před 6 lety
4
Ytong 375 + 120 šedý polystyren
Zdravím, budeme stavět z Ytongu 375 + 120 šedý polystyren a chceme venkovní žaluzie. Chci se zepta…
nemeasis
Před 6 lety
1
Radonový průzkum Mladá Boleslav
Dobrý den, sháním někoho, kdo dělá radonový průzkum v okolí Mladé Boleslavi. Předem děkuji za tipy.
czyz
Před 6 lety
5
Okna dekor Winchester
Hezký den, chci se zeptat, zda někdo z vás nemá okna v dekoru Winchester. Případne, zda byste mi mo…
bethal
Před 6 lety
6
Podlahář z podlahového studia Karsis
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s podlahovým centrem Karsis (Benešov) a jimi doporučovan…
rominakon
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Vyhledávač katalogového domu
Poradíte mi prosím, zda existuje ucelený vyhladavač katalogových domů. Hledám obdobu tohoto domu (v…
dojan
Před 6 lety
6
Betonová podlaha - vyztužení podlahy
Dobrý den, o víkendu jsme vybetonovali podlahu o rozměru cca 12m². Bohužel jsem si vše pořádně ne…
skunkos
Před 6 lety
5
Zateplene dverni křídlo k vchodovym dverim do RD-kde sehnat?
Dobry den, potrebujeme vymenit vchodove dvere do domu. Zadali jsme poptavku a uz jsme meli i techni…
kachko
Před 6 lety
1
Kde zacit?
Ahoj, na zacatku cervence kupujeme dum, ktery bude krome strechy potrebovat totalni rekonstrukci (o…
drongm
Před 6 lety
1
2
45
Projektant Olomouc, Prostějov a okolí, můžete doporučit?
Dobrý den, hledám prověřeného a šikovného projektanta na rodinný dům. Okolí Olomouc a Prostějov. …
macejka22
Před 6 lety
1
Kdo za mě vyřídí stavební povolení a další papíry?
Poradíte mi prosím. Naskytla se příležitost získat pozemek rozdělením velkého pozemku rodičů. Samot…
antoinet
Před 6 lety
5
Jaký křovinořez pořídit?
Ahoj doporučil by mi niekto dobrý krovinorez pomer cena výkon tak do 3000kc.Najlepsie benzinovy mám…
geodett
Před 6 lety
12
Jaké máte poplatky za energie?
Ahoj. Koupil jsem si 2kk byt v Praze v Kosirich, 51m2 a premyslim, jak nastavit zalohy, ptz soucac…
osbdeska
Před 6 lety
10
Potřebuji pomoc
První firma na mě udělala podvod za 170tis.a nedodelala svou práci druhá firma ani na stavbu nepřij…
jirkonson
Před 6 lety
1
Návrh kuchyně - jak vyřešit okno nad linkou?
Dobrý den, prosím o zhodnocení návrhu kuchyně. Aktuálně řešíme, jak vyřešit okno nad kuchyňskou lin…
monibohcov
Před 6 lety
15
Žádný tlak u pískové filtrace
Dobrý den, můžete mi prosím poradit, zapojil jsem filtraci a vše udělal, tak jak popisují v náv…
petrsv1000
Před 6 lety
9
Rekonstrukce s pomocí designéra
Ahoj všem, chtěla bych požádat o radu a pŕípadné zkušenosti... V září budu rekonstruovat být 3+1 a…
maxinka84
Před 6 lety
1
Výkup starých trámů-demolice
Dobrý den, shámíme firmu na demolici dřevěnice. Nemáte zkušenost s nějakou firmou? Klidně bysme dře…
zuzana_ka
Před 6 lety
6
Xps vs. perimetr. Jaký typ použít na zateplení základové desky?
Ahoj. Jak typ pouzit na zatepleni a zaroven salovani zakladove desky? Mame 3 rady ZB(2,5 rady bude…
stavitel69
Před 6 lety
4
Oznámení SU o zahájení stavby
Dobry den, chtěl bych prosim poradit. Mám v ruce Spolecny souhlas s provedenim ohlaseni stavby. V p…
ozzy77
Před 6 lety
5
Jak byste odhadli cenu tohoto domu?
Dobrý den. Chci se zeptat, jak byste ohadli cenu stavby tohoto domu? Jedná se jednopodlažní dům s p…
tinabla
Před 6 lety
10
Projekt úzkého podlažního RD, co na něj říkáte?
Prosim o pripominky k prvnimu nastrelu projektu RD- pozemek uzky a relativne maly, co jsou pomerne …
barca3979
Před 6 lety
9
Klimatizace od firmy Dražice - zkušenosti
Zdravím, nemáte někdo zkušenost s klimatizacemi od dražické firmy? děkuji
iconek
Před 2 lety
4
Střecha - cena za krovy
Ahoj lidičky, prosím nemáte někdo doporučení? Na klasické krovy? A nebo celkově na střechu? Uvažuje…
domidron
Před 6 lety
6
Zkušenosti s firmou Taurushaus
Ahoj, shanime nekoho, kdo by nam postavil difuzne otevrenou drevostavbu. Na internetu jsem naraz…
makedar
Před 1 rokem
1
2
55
HS portál 3,1 m - hliník vs. plast - zkušenosti
Zdravím všechny, řešíme aktuálně dilema, zda pro HS portál o 3,1 x 2,25 (2 m fix + 1,1 m posuv) …
hanlib
Před 6 lety
16
Jaký beton na betonové sloupky?
Dobrý den. Mám dotaz ohledně betonových sloupků a zajímá mě zda opravdu stačí polosuchá směs na tyt…
boert
Před 6 lety
4
1
2
…
383
384
385
386
387
…