O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Sklo sprchového koutu nad spádovou lištou. Je to tak správně?
Sprchový kout HUPPE vyrobený na míru, nicméně namontovaný tak, že vznikl schod nad spádovou lištou.…
zinzin
Před 2 lety
10
Čím zadělat díry po elektrikářích
Hezký den, máme udělané hrubé omítky a dnes ještě dodělával elektrikář schodišťová světla, která mu…
zubr487
Před 6 lety
2
Zeď z kotovice a kamene, lze vybourat 1 0cm?
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně kombinované zdi z kamene a kotovice. Při rekonstrukci k…
simona1512
Před 6 lety
3
Šmouhy na PVC podlaze, co s tím?
Zdravím, nesetkal se někdo s tím, že by se mu na PVC podlaze udělaly takovéhle šmouhy? Bydlíme v do…
zubr487
Před 4 lety
6
WPC latě plotu - prohýbání
Zdravím všechny a prosím o pomoc, radu, zkušenosti ohledně WPC (Wood Plastic Composite) latí na zdě…
fifina86
Před 6 lety
10
Tercova dlazba
Dobry den, Mate prosim nekdo tercovou dlazbu na terase? Popripade by me zajimalo jakou a jake mate …
lumorad
Před 6 lety
1
Laminátová podlaha Egger Classic 32, tl. 8 mm
Dobrý den, prosím můžete mi sdělit zkušenosti s touto podlahou? Máme ji ve standardu a zajímá mne o…
magdik85
Před 6 lety
1
Kde nezapomenout natahat vodu?
Zdravím všechny, chtěl bych se poptat na tipy, kam natahnout vodu/odpady. Kde jste na ně třeba zapo…
xavik
Před 6 lety
11
sponzor fóra
Síťka do oken
Zdravím chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s vestavěnými síťky v oknech. A zdali jsou …
specnaz84
Před 6 lety
3
Studie RD (sklep+1NP) - co říkáte?
Ahoj všichni, můžete mi prosím prodiskutovat naší studii? Všchny + i -. Na zahradu máme otevřený …
jakubbry
Před 6 lety
11
Jak se jmenuje nátěr na chalupu, co se dával dřív?
Zdravím, nevěděl by někdo jak jsme jmenuje barva, či nátěr chalup, co se dával dřív? Typická če…
tomas80
Před 6 lety
4
Poduvna sitka proti hmyzu do HS portalu
Na kolik vas vysla posuvna sitka do HS portalu? Mame sirku 110cm, nacenili nam to na 7tisic. Je to …
chosse84
Před 6 lety
7
Starší dům - izolace střechy
Ahojte, přemýšlíme o koupi staršího rodinného domu, 70.léta, panelová stavba, rovná střecha (kostka…
koprivaci
Před 6 lety
1
Nášlapy na krytinu Terran Zenit
Dobrý den, je zde někdo prosím, kdo má tento typ tašky na domě a výlez ke komínu pomocí nášlapů? M…
zikvera
Před 6 lety
3
Bílé spotřebiče - jiný odstín trouby a mikrovlnky
Ahoj všichni, prosím o vaše zkušenosti s bílými spotřebiči. Máte na troubě a vestavné mikrovlnce o…
lucabal
Před 6 lety
1
Dětské hřiště na zakázku - střední Čechy
Zdravím, sháním někoho, kdo by nám vysochal dětské hřiště na míru. 😀 A jestli někdo takové máte, bu…
linduschka81
Před 5 lety
6
Ostrůvek nebo U
Prosím o názor, kterou byste zvolili variantu???
verunky
Před 6 lety
1
2
39
Ruční sádrové omítky - rychloomítníky
Lze v tenkovrstve sadrove omitce nechat rychloomitniky - 6mm (z pvc, popr. z oceli), aniz by po zas…
rd_kos
Před 6 lety
13
Živý plot - nekvetoucí, nad 160cm.
Dobrý den, ví někdo jaký je plot nejhezčí na zahrádce. Máme cestu přímo u baráku a chceme aby plot…
kacunek2019
Před 4 lety
18
Zkrácené stavební řízení
Dobrý večer, prosím o radu 😊 Koupili jsme domek a dnes nám bylo sděleno, že stav neodpovídá projek…
puhelin
Před 6 lety
3
Obkladový kámen v okolí Ostravy
sháníme přírodní obkladový i pokládkový kámen v okolí Ostravy cca do 150km nevíte, o nějakém lomu, …
obkladyrepa
Před 5 lety
6
Nová zelená úsporám - zpracování dotace/doporučení
Zdravím všechny, nemáte někdo zkušenost se spolehlivou společností na zpracování dotace v rámci …
hanlib
Před 6 lety
6
Tapeta a samolepky ve stejnem dekoru?
Nemate zkusenost, kde koupit tapetu na zed a samolepku (chci na vestavnou skrin) ve stejnem dekoru?…
outanka
Před 6 lety
1
Základy a voda od souseda
Dobrý den, prosím potřeboval bych poradit, snad jsem zadal příspěvek do správné kategorie. Postavi…
tatring
Před 6 lety
2
Odvodnění zahrady - drenáž, jak správně se pokládá do země?
Ahojte, řešíme odůvodnění zahrady, protože při dešti je tam spíše bazén. Chceme zakopat drenážní ha…
barakara
Před 6 lety
18
Spotřebiče Gorenje by Starck vs. Siemens?
Dneska ještě jednou ke spotřebičům. Hodně mě zaujaly spotřebiče v řadě Gorenje by Starck. Nicméně..…
petank
Před 4 lety
6
Stropní digestoř - jak funguje?
Zdravím střecháčci! Děláme si rozpočty a vybíráme a probíráme...v kuchyni se nám nabízí více varian…
cankikris
Před 6 lety
1
Vinylová podlaha moduleo impress moutain oak 56230, máte někdo?
Dobrý den, ráda by jsem se zeptala zda-li máte někdo tuto podlahu a jak jste spokojeni. Velice nás …
markysek16
Před 6 lety
1
Podle čeho vybírat clik clak výpust?
Zdravím, vybrala jsem si umyvadlo Metropolitan a ráda bych k němu koupila clik clak výpust a sifon,…
topvideo1
Před 6 lety
3
Příspěvek na bydlení od státu
Prosím o radu - pronajímám byt a nájemník se rozhodl využívat příspěvek na bydlení od státu. Úplně …
esmeralda2
Před 6 lety
5
1
2
…
385
386
387
388
389
…