O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Můj návrh kuchyňské linky a úložného prostoru - váš názor?
Ahojky, příkladám fotky rozvržení kuchyňské linky, které jsem si sama promyslela 🤭 + druhy nákres s…
dvvv
Před 6 lety
3
Pomoc s návrhem domu
Dobrý Den obracím se na vás s prosbou, mohl by jste mi někdo poradit a zkusit pro mne udělat něaký…
viktorpalok
Před 6 lety
5
Projekt a tip na projektanta na Liberecku
Dobry den, prosim o doporuceni projektanta na liberecku :-) a prikladam nasi predstavu jen tak na p…
andybrys
Před 6 lety
5
Zkušenosti s firmou Anglický resort?
Dobrý den, ráda bych se zeptala na zkušenosti se společností Anglický resort. V roce 2010 - 2014 js…
barbaraz12
Před 6 lety
1
Jakou podložku pod vinyl?
Prosím vás, vyberám podložku pod vinyl a vôbec sa v tom nevyznám. Máme celovinylovu podlahu Starflo…
bbubble
Před 6 lety
3
Návrh patrového RD - posouzení
Dobrý den, s partnerem plánujeme stavět patrový dům. Chtěli bychom klasické kostky s překladem (s…
kvetoslav123
Před 6 lety
14
Názor na moji kuchyni
Ahoj, zdravím všechny a prosím o názor na kuchyni, kterou chceme pořídit do nového bytu. Jelikož s …
tana_karnetova
Před 5 lety
27
Hypotéka na koupi domu a jeho rekonstrukci
Dobrý den, prosím o radu a vaše zkušenosti. Kupujeme starý dům, který vyžaduje kompletní rekonstruk…
ev.ka
Před 6 lety
4
sponzor fóra
Návrh RD - co na něj říkáte?
chtěl jsem se zeptat co říkáte na moje řešení RD?
dojan
Před 6 lety
3
Návrh bungalovu - vaše připomínky
Krásný den, byla bych moc ráda kdybyste sem hodili názory, zkušenosti tipy, jak hodnotíte tento náv…
pepitocz
Před 6 lety
8
Click vinyl v kuchyni aneb jak ošetřit dilataci po obvodu proti vodě?
Ahoj, nahodím téma viz nadpis. Zajímalo by mě, jak ošetřit dilatační místo po obvodu místnosti kvůl…
zinzin
Před 1 rokem
26
Jakými způsoby se dá řešit voda?
Ahoj prosim vas!!!!! jakymi zpusoby se da resit voda? jsme posledni pozemek pod kopcem. mestsky vod…
urbanovic
Před 6 lety
26
Co dát před pozednici?
Tak nám začali střešní konstrukci a chtěl bych se poradit co dát zepředu před podeznici.Jedná se ná…
pepa89
Před 6 lety
4
Vybíráme okna - vaše názory
Ráda bych i barvu zevnitř. Střecha černá glazura, palubky v takové medovotresnove
hansoi
Před 6 lety
1
Posouzení půdorysu patrového domu II
inspiruji se podnětnou diskusí se stejným názvem. I já nyní vymýšlím svůj dům a než myšlenky pošlu …
dojan
Před 6 lety
12
Záclony k balkónu (obývací pokoj)
Dobrý den, chci koupit záclonu do obývacího pokoje, kde je balkón, čili prosklená stěna 5m. Mám kou…
karl32
Před 6 lety
2
Dokumenty ke kolaudaci - nedodání od stavební firmy
Zdravím, chci se zeptat, zda tu někdo máte zkušenosti s nedodržením podmínek od stavební firmy.…
l_sekanina
Před 4 lety
4
Sedaci okno
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli byste udelali v nasi ''pracovne'' sedaci okno nebo je to blbost…
pedrop
Před 6 lety
16
Žádost o výjimku - jak postupovat?
Dobrý den, chtěli bychom postavit dům ve vzdálenosti 1,5 metru od sousedního pozemku. Vím, že se…
puhelin
Před 6 lety
13
Protherm kotel RAY 9 KE - zkušenosti
Chystáme se objednat elektrokotel , chci se zeptat zda mate někdo zkušenost s tímto typem ?
dvvv
Před 6 lety
1
Návrh koupelny. Jak barevně uspořádat obklad/dlažbu?
Dobrý den, nechala jsem si vyhotovit návrh koupelny. Požadavek na obklad/dlažbu byla kombinace bílé…
jenies
Před 6 lety
18
Je snažší sehnat pronájem bytu přes sreality nebo bezrealitky?
Co je snažší? Dle mé zkušenosti to je přes sreality.cz protože (zase čistě podle mé zkušenosti) se…
zdenek_valek
Před 1 rokem
18
Rako Cemento ve větší ploše, kde bych mohla vidět v Olomouci?
Dobrý den, neví někdo, kde bych mohla vidět naživo Rako Cemento ve větší ploše - Olomouc a okolí (P…
lizik
Před 6 lety
6
Stavba trvalého domku v zahradní kolonii
Ahoj, máme pozemek s domkem v zahradkarske kolonii - zavedena pitná i užitková voda a elektrina. Kl…
puhelin
Před 6 lety
3
Je to třešeň nebo višeň?
Ahoj. Dokazal by mi nekdo podle fotky říct zda je to višeň nebo třešeň? Dekuju
urbanovic
Před 6 lety
4
Okna odstín RAL 9017 - palisandr, máte někdo?
Zdravím Vás, nemáte někdo okna barvy ral 9017, jinak řečeno také palisandr nebo schwarzbraun? Váhám…
roman_
Před 6 měsíci
8
Plot - horizontální latě. Jak uchytit?
Ahoj, prosím Vás o radu a inspiraci. Budeme mít plot z horizontalnich drevenych lati, ty budou mezi…
houzkova
Před 6 lety
11
Střecha od Roben, Bramac nebo Tondach?
Dobrý den, kterou z vybraných firem Roben, Bramac nebo Tondach byste si vybrali? A z jakého důvodu…
haplji
Před 6 lety
1
Projektant okr. Blansko - doporučení
Dobrý den, je tu někdo, kdo by mi mohl doporučit šikovného projektanta z Blanska, Boskovic apod. Mo…
lukven
Před 6 lety
1
Igelit na střechu před zalitím anhydridu
Dobrý den, ráda bych se vás zeptal na zkušenosti. Budeme vylévat podlahu anhydridem. Jedna firma v …
zubr487
Před 6 lety
5
1
2
…
386
387
388
389
390
…