O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zkušenost s uspořádáním koupelny - moc prosím o radu
Hezký den, jsem tu nová, nicméně zkusím poprosit o vaši radu. Zařizujeme poprvé byt podle vlast…
houzkova
Před 6 lety
18
Výroba stolku - jak řešit?
Dobrý den, zadali jsme truhláři výrobu stolu na míru. Řekl nám, že neví, jak by takový konferenční …
liskausata
Před 6 lety
9
Silikon u dřezu, máte to taky tak?
Ahoj! Prosím o radu a pokud máte třeba i foto, budu moc ráda. Truhlář podruhé přidělal dřez, ale st…
moriseiki
Před 6 lety
3
Posun/pokles části potrubí (ext. přívod vzduchu), co s tím?
Ahoj, prosím zkušené o radu, tipy... co dělat a jak postupovat ve vzniklé situaci. Při kontrole st…
anveno
Před 6 lety
4
Larvy v bazénu, čím to je?
Hezky dobry den, mame novy bazen AZURO vario zapusteny, podruhe se koupem a vsimli jsme si v bazenu…
tomas_slezak
Před 4 lety
4
Kuchyně, prosím poraďte
Krásný den, strašně ráda bych znala vaše nápady na rozmístění kuchyně pro tyto dispozice. Rozměry j…
verunky
Před 6 lety
5
Dveře z ložnic na terasu - zkušenosti
Bydlite nekdo v dome, co ma dvere ven na terasu ci zahradu i z loznic? Jake mame dlouhodobe zkuseno…
andik.cz
Před 4 lety
21
Osvětlení přístupové cesty ke vchodu, jak máte řešené?
Dobrý den, jak máte řešené osvětlení přistupové cesty po zahradě ke vchodu domu? My máme vchod do d…
heryna
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Dlažba Rako Faro - recenze
Jakou máte zkušenost s dlažbou Rako Faro? Nemáte prosím foto světle hnědé a tmavě hnědé? Nevím se r…
joker07
Před 6 lety
3
Skříň v předsíni, jak vyřešit?
Konečně se dostáváme k dalšímu zařizování domku - skříním. Prostor hodně podřídíme našim dvěma ty…
vicinity
Před 6 lety
2
Zastřešení od firmy Diamant Unipool - recenze
Dobrý deň, obraciam sa na Vás s prosbou zdieľanie Vašich skúseností ohľadne zastrešenia od fi. Diam…
semperit2019
Před 6 lety
1
Nemáte někdo tuto kuchyňskou baterii?
Nemáte někdo tuto baterii? https://www.koupelny-bernold.cz/zbozi/9869/drezove/novaservis-la-torre-…
l_sekanina
Před 6 lety
8
Solarni system na ohrev vody - prostup skrz obvodovou zed
Dobry den, mame RD zhruba 13 let a rozhodli jsme se v ramci akce zelena usporam osadit dum s…
hofycz
Před 6 lety
1
Sloupky k bráně, jaké použít?
Ahoj, řeším dilema jestli použít jekle 70x70x5 jako sloupy pro dvojkřídlou bránu. Díl brány bude po…
pepa89
Před 6 lety
1
Svod dešťové vody pod fasádou - zkušenosti
Ahoj, máte zkušenosti s okapem, který je pod fasadou? Jelikož okap má být vidět z cesty, tak se nám…
zubr487
Před 6 lety
7
Velká kuchyně nebo menší se špíží?
Dobrý den, řešíme kuchyň. A já se nemůžu rozhodnout jestli udělat větší kuchyň jak je na druhém ob…
roman_
Před 1 rokem
20
Obkladač Pardubice
Prosím o doporučení obkladače, který umí pracovat s obklady 120x60 - Pardubice
oulli
Před 6 lety
1
Dlažba na terče, jakou máte zkušenost?
Dobrý den, jaké máte, prosím, zkušenosti s dlažbou na terče? Pokud někdo máte, kde a za kolik jste …
luk92
Před 5 lety
8
Bungalov Linear 321, stavíte nebo máte někdo postavený?
Ahoj stavia niekto alebo ma postavený bungalov Linear 321?Zaujimaju ma skúsenosti, pripadne hoďte f…
sipe321
Před 6 lety
2
Na kolik vás přišla dřevěná terasa?
Ahoj, plánujeme rekonstrukci terasy a rozhodujeme se jaký povrch použít. Zavrhli jsme WPC kvůli cen…
tomas80
Před 6 lety
5
Firma Gabon - zkušenosti
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s firmou Gabon? Jste s kuchyní spokojení? Jak dlouho js…
fiaiv
Před 5 lety
6
Krb a obklad - vaše inspirace
Dobrý den, mohla bych poprosit fotku vašich krbů? Nyní realizujeme a potřebujeme inspiraci na vzhle…
qeszi
Před 6 lety
4
Interiérové dveře - jaké doporučujete?
Dobrý den, stavíme rodinný domek a nyní řešíme interiérové dveře. S jakou značkou a s jakým materiá…
pj_bydlime
Před 5 lety
1
2
41
Stavební pouzdra na dveře značky Scrigrno - zkušenosti
Zdravím, máte zkušenost (pozitivní / negativní) s pouzdry zn. Scrigno? Nabídli nám je ve studiu s d…
janulka21
Před 6 lety
9
Koupit nebo nekoupit tento pozemek?
Zdravím chci se zeptat jestli mám koupit tento pozemek je za slušné peníze ale vedou na jeho hranic…
gigi2
Před 6 lety
6
Demolice - výmaz z katastru
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně výmazu čísla popisného z katastru nemovitosti. Již …
geodett
Před 5 lety
21
Nákup klimatizace/tepelného čerpadla ze zahraničí - zkušenosti
Zdravím, kupoval někdo klimatizaci/tepelné čerpadlo v zahraničí (přes ehop)? Popř. v jakém e-shopu …
ferza
Před 5 lety
6
Vlastnictví vodovodních a kanalizačních přípojek
Hezký den, mám takový zajímavý dotaz/situaci. Je stavební pozemek, na kterém jsou vybudovány a při…
panlorenc
Před 6 lety
6
Sokl marmolit - rada jak postupovat?
Dobrý den. Chtěl bych poradit se soklem u domu na kterém je pouze Xps. Můžete mi někdo prosím porad…
xavik
Před 6 lety
5
Podlaha ve sklepě, jakou vybrat?
Rekonstruuji sklepní prostory v domě ze 30. let. Nové omítky - sanační, podlahy. A přemýšlím, zda b…
maondry
Před 6 lety
5
1
2
…
384
385
386
387
388
…