O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Povolení k zasíťování pozemku
Ahoj, byl by někdo tak hodný a napsal mi jaké kroky je potřeba provést při zasíťování pozemku elekt…
tynasss
Před 6 lety
1
Zaruční doba novostavby
Zdravím, nevíte jestli když koupím novostavbu od soukromé osoby, jestli platí nějaká záruka? U de…
total
Před 6 lety
10
Nábytek Maxila
Zdravím všechny, má někdo zkušenost s nábytkem Maxila? Jejich ceny jsou výborné, což mě trochu lek…
siraelxy
Před 6 lety
1
Sprchový žlab - prasárna, jak postupovat?
Ahoj ve středu nám dělali betony a měli to vybetonovat i okolo sprchového žlabu. Nevycházela jim vý…
petrsv1000
Před 6 lety
4
Sprchovy zlab - totálně zapraseny
Ahoj ve středu nám dělali betony a měli to vybetonovat i okolo sprchoveho zlabu. Nevycházela jim vy…
crouch14
Před 6 lety
1
Krb na podlaze sklo nebo dlažbu vaše zkušenosti
Ahoj moc prosím o vaše zkušenosti co jste zvolili ke krbu na podlahu sklo nebo dlažbu a výhody nevý…
pajapo
Před 6 lety
15
Tepelné čerpadlo + rekuperace
Dobrý den, kromě tepelného čerpadla vzduch-voda uvažujeme i o rekuperaci. Je vhodnější pořídit …
jakuda
Před 6 lety
2
Pohledový betonový povrch na terasu
Dobrý den, rozhodujeme se, jaký zvolit vhodný povrch na terasu. Mě by se nejvice zamlouval nějaký p…
cankikris
Před 5 lety
5
sponzor fóra
Sirka pozemku
Ahoj, mame ted moznost koupit pozemek, cca 580m2, ale sirka pozemku je max 10m..(presne zmerene to …
jakuda
Před 6 lety
6
Dřevostavba jako patrový dvojdomek zkušenosti?
Dobrý den. Bydlíte prosím někdo v patrovém dvojdomku z dřevostavby? Zajímalo by mě jestli není slyš…
tomas80
Před 6 lety
7
Posuvné dveře - technická místnost
Zdravím všechny, nechali jsme si do projektu dát interiérové posuvné dveře do technické místnost…
hanlib
Před 6 lety
6
NHBAU
Prosím má někdo zkušenosti s firmou NHBAU s.r.o.? Líbí se mi od nich projekt, ale nenašla jsem žádn…
rogallka
Před 6 lety
2
Durisol
Dobrý den, máme v úmyslu postavit nový dům. Můžete se se mnou podělit o zkušenosti s durisolem? Vš…
aneri53
Před 6 lety
7
Tepelna zkouska?? U elek. Podl. Topeni
Poradite postup tepelne zkousky u podl. Topeni elektrickeho, na elektriku a podlaha anhydrit?? Stac…
holubing
Před 6 lety
1
Ytong lambda YQ 375
Zateploval jste někdo bungalov z ytongu lambdy YQ 375? Čím a jak širokým izolantem. Popř. proč ne…
nemeasis
Před 6 lety
1
CENA ZA ZALOŽENÍ TRÁVNÍKU?
Prosím,nemáte někdo zkušenost alespoň s orientační cenou za m2 za založení trávníku od firmy? Moc d…
davecom
Před 6 lety
8
Stavebni povoleni
Ahoj nema nekdo prosim aktualni info o delce doby schvaleni stavebniho povoleni? (Lokalita okres b…
dave_91
Před 6 lety
3
Jake mate posuvne dvere do spize?
Ahojik, resime dvere z kuchyne do spize. Jelikoz je malinka, otevirani dveri by tam dost prekazelo.…
ptjj
Před 5 lety
12
Problém, kolik stojí uzemní studie?
Ahoj :-) s manželem jsme se rozhodli koupit pozemek. Prodá nám ho příbuzný (cca 22 km/m2). Byli…
esmeralda2
Před 6 lety
13
Hranice pozemku - výjimka
Dobrý den, potřebovali bychom poradit ohledně umístění stavby na pozemek. Našli jsme ideální var…
gabrielaa
Před 6 lety
31
Dlažba bílé dřevo
Dobrý den, vybíráme dlažbu v imitaci bílého dřeva a nějak nemůžeme vybrat. Mohl bych poprosit o něj…
lacatej
Před 6 lety
1
Parní trouby
Dobrý den, nemá někdo zkušenost s tímto modelem Siemens HS658GXS1 případně nějakou jinou parní trou…
slivci
Před 6 lety
12
Výška šuplíků příbory, talíře, hrnce
Dobrý den, mohla bych poprosit zda nevíte jak vysoke přibližně máte bočnice šuplíku v kuchyni. Měři…
veronika_n33
Před 5 lety
11
Typ krbové vložky, jaký vybrat?
Zdravím chtěl bych poradit co je cenově lepší praktičtější a výhodnějši. Zajíma mě rozdíl krbové vl…
bchannu
Před 6 lety
10
Okna Slavona progression - co Vám neřeknou
Po omítkách jsem zjistil nepříjemnou skutečnost. Při otevírání křídla chodí jeho hrana pod jeden mi…
radim2015
Před 6 lety
5
Dezinfekce vody ve studni
Dobry den, mame napojene cerpadlo ve studni a chci se zeptat kdy je vhodne dat nejakou dezinfekc…
simona_kohlova
Před 3 lety
18
Předokenní žaluzie do překladu Heluz
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s uložením předokenních žaluzi…
hanlib
Před 6 lety
18
Dekorativní stěrka kuchyň a krb Spokojenost???
Chtěla bych poprosit o zkušenosti s dekorativní stěrkou na pozadí pracovní desky v kuchyni či kolem…
qeszi
Před 6 lety
4
Garážová vrata - levně
Zdravím ve spolek, chtěl bych požádat o nějaký tip na sekční garážová vrata s pohonem za co nejr…
doog
Před 6 lety
1
Odchlípnutá mirelonvá páska
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda máte někdo stejnou zkušenost či jste to nějak řešil a jak. Má…
oskar83
Před 6 lety
4
1
2
…
382
383
384
385
386
…