O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Daň z nabytí nemovitostí - kupní cena nebo odhad?
Zdravím, chtěla bych se zeptat ohledně daně z nabytí nemovitosti. Před nedávnem jsme koupili hrubou…
laskovalenicka001
Před 4 lety
1
2
33
Povrch terasy - kamenný koberec vs. dlažba
Ahoj, mám vybetonovou terasu 3,5 x 11m. Rozhoduji se mezi kamenným kobercem nebo dlažba, máte někdo…
mitoma
Před 6 lety
14
Plot ze ztraceného bedněni - tip na firmu Praha-Východ
Dobry den, prosim o info na slusnou firmu, která by realizovala plot ze ztraceneho bedneni na Praze…
marenkas
Před 6 lety
2
Je parapet viz foto dobře usazený?
Dobrý den, prosím o názor. Je parapet viz foto dobře usazený? Mám problém s tím, že uvnitř bytu doš…
katerina80
Před 6 lety
10
Odvětrání střechy dřevostavby - ano či ne?
Dobrý den, omlouvám se, že to není k rodinnému domu, ale střecha je to také. :-) Řeším, jestli odvě…
rimmer
Před 6 lety
7
Stavební pojmy - jednopodlažní dům
Dobrý den, Můžete mě někdo prosím nasměrovat, kde mám najít, co znamena přesně "nepresahujici 1 na…
puhelin
Před 6 lety
2
Vyvýšená terasa - KB bloky vs. ztracené bednění
Zdravím mám dotaz Plánuji letos stavbu vyvýšené terasy a nevímn zda mohu použít jako nosné sloupk…
wries
Před 6 lety
2
Koupelny Ptáček - vaše zkušenosti
Dobrý den, zajímali by mě vaše zkušenosti s touto firmou? Líbí se mi velký výběr sortimentu :-) Kon…
pyramis
Před 2 lety
1
2
37
sponzor fóra
Prosím radu: dekor dvířek a pracovní deska
Prosím o názor, který dekor dřeva 1 či 2 na kuchyňské lince byste doporučili k podlaze viz foto? A…
karl32
Před 6 lety
5
Odtahy a odvětrání
Ahoj všem, tak jsme ve fázi, kdy se nám dělá pomalu střecha, ale chceme se jen tady trošku ujistit …
martas85
Před 6 lety
7
Recenze na střešní tašku Danubia EVO
Máte někdo zkušenost s touto betonovou taškou? Řešíme, zda tuto nebo pálenou engobu. Náš "střechar"…
ivaaviva
Před 6 lety
1
Rohová sedací souprava Aloe EC30, jste spokojeni?
Zdravím, vybírám rohovou sedačku a chtěl bych se optat, zda někdo z Vás nemá sedačku Aloe EC30 z A…
mirek_dusin
Před 6 lety
1
Názor na náš projekt
Dobrý den. Začínám si sama malovat projekt pro bungalov jen pro představu.Pozemek je nudle 17 x 54 …
ptjj
Před 6 lety
23
Pořadí prací - chodníky a fasáda
Ahojte, chtěla bych poradit, co jste dělali dřív, chodníky nebo fasádu? Děkuji za názory a zkušenos…
antoinet
Před 6 lety
4
Kuchyňská linka bez pravého úhlu - ano či ne?
Dobrý den, koupili jsme domek a právě přemýšlíme jak vyřešit kuchyňskou linku. Vychází nám do L ale…
karl32
Před 6 lety
17
Montovaný dům s nosnou ocelovou konstrukcí - vaše zkušenosti
Dobrý den,přemýšlíme o koupi domu s nosnou ocelovou konstrukcí, ale neznám nikoho kdo takový dům má…
kocicak123
Před 6 lety
3
Vypínače/antracit okna - jaké vybrat?
Dobrý den, prosím o radu, inspiraci. Budeme mít okna antracit/antracit. Řešíme barvu vypínačů, zá…
elihorakova
Před 6 lety
3
Jaký je rozdíl mezi hlinkovými profily dveří? Aluprof, heroal, ponzio nebo jiný?
Vybíráme vchodové dveře, máme různé nabídky cenově se moc neliší (To víte, každý dá "slevu" a výsle…
kachko
Před 6 lety
1
Stříška nad vchod na 4 patky
Dobrý den,je tu někdo kdo by mohl poradit jakým způsobem tuto stříšku postavit, popřípadě zda se vů…
boert
Před 6 lety
1
Problém s novými okny
Ahoj, jdu si sem pro názory a rady. Včera nám montovali nová okna, se kterými nejsme úplně spokojen…
dalila6
Před 6 lety
1
Tepelné čerpadlo - země voda
Dobrý den, Chtěla bych poprosit o rady / tipy či jakékoliv info k tepelným čerpadlům. V planu ma…
zubr487
Před 6 lety
8
Naše kuchyně, co byste změnili?
Hezký den všem, přikládám návrh kuchyně, mám dát něco jinak? Na návrhu pracujeme už docela dlouho, …
puhelin
Před 6 lety
17
Krbová vložka s výkonem do 3,5 kW - doporučení
Jakou byste nám doporučili krbovou vložku (horkovzdušnou bez rozvodů) s výkonem cca 3,5 kW? Děkuji.
tomas80
Před 6 lety
5
Plot z WPC - dá se barevně upravovat?
Ahoj všem, máte někdo zkušenosti s WPC plotovkami pro zděný plot? Objednali jsme na internetu plot…
davecom
Před 6 lety
5
Jak lze uzemnit hromosvod, když chybí zemnící pásky?
Přistavujeme k řadovému domu a v místě, kde byl hromosvod domu sveden do země teď stojí přístavba. …
obludak
Před 6 lety
2
Sklep se zděným zahradním domkem
Dobrý den, stavebníci! Mám zahradu do svahu a abych získal za domem rovinu, rozhodl jsem se pos…
zubr487
Před 6 lety
4
Má tady někdo hit 1/2/3 plus od G-servis?
Dobry den, chtela bych se zeptat zda nekdo nevlastnite jeden z techto domu? Moc se mi libi hit 3 pl…
lucie_ss
Před 5 lety
6
Prosím o názor na bungalovu
Prosím o názor na bungalov, za případné připomínky děkuji :-)
barca3979
Před 6 lety
25
Doporučíte projektanta pro úpravu panelového bytu ve Zlíně
Hledám projektanta, který by nám zpracoval autorizovanou dokumentaci pro zhotovení dvou otvorů v no…
bedrunkav
Před 6 lety
1
Zkušenosti s Orcan Group s.r.o.
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s firmou Orcan Group s.r.o.? Přemýšlíme o jejich nabídce …
streetking
Před 3 lety
13
1
2
…
388
389
390
391
392
…