O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Co přijde po 5G? Jak se promění domácnost v budoucnosti?
5G je velkým tématem. Nejen proto, že se stal symbolem války západních zemí a východních výrobců, a…
petrsv1000
Před 6 lety
8
Střešní okna na pergole a na terase
Hezké odpoledne, Budeme zastřešovat terasu a postupně od fáze polykarbonátu jsme došli k variantě:…
gardena
Před 4 lety
7
Kratkodoby odber - vysvetlete prosim laikovi
zdravim vsechny ! zaspali jsme s zadosti o pripojeni CEZ, proto jsem si spolu s zadosti o trvale pr…
aki1507
Před 6 lety
3
Akumulační nádrž 1000 l - kolik prostoru?
Dobrý den, prosím, mohl by mi někdo, kdo má doma akumulační nádrž 1000 l, změřit a napsat, kolik p…
zubr487
Před 6 lety
5
Digestoř bílé sklo Elica - zkušenost
Nemáte někdo zkušenost s touto digestoří? Musíme se vejít kolem 8000, bílá, šikmá... měla jsem zálu…
profitechnik
Před 6 lety
6
Jak odstranit lepidlo z rámu okna?
Ahoj, jak dostat pryč lepidlo z normální průhledné lepící pásky na rámech okna??? okna plast bílé a…
dita_a_ivan
Před 6 lety
6
Jak stíníte HS portál?
Venkovní žaluzie nemáme. Pokud můžete, prosím i foto. Díky
iwee1
Před 6 lety
3
Stříška na pergolu
Chtěl bych na dřevěnou pergolu, kde máme sluneční plachty, dát i kousek pevné střechy, která by chr…
onetwogo
Před 6 lety
5
sponzor fóra
Zřízení odběrného místa
Zdravím stavebníci. Jsem ve fázi, po první schůzce s projektantem a začínám řešit věci jako měření …
profitechnik
Před 6 lety
3
Tester Duke na obsah chlóru v bazénu
Mám tester Duke na hodnocení obsahu chloru v bazénu.jen nevím co určuje činidlo C1...nikdy se mi ni…
specnaz84
Před 6 lety
4
Jakou doporučíte stavební firmu z Jižních Čech?
Zdravím, jsme z jížních Čech a rádi bychom začali stavět baráček. Chtěla jsem se konkrétně zeptat z…
vicinity
Před 6 lety
9
ČEZ - přípojka
Dobrý den, od ledna 2018 řeším přípojku elektřiny od ČEZu. Jedná se o přípojku nad 50m, ale v zast…
barakara
Před 6 lety
3
Lišta vs. nábytek
Dobrý den/ahoj, nadšeně jsme si pořídili polici ve tvaru stromu na knížky a drobnosti, a neuvědomil…
davex
Před 6 lety
2
Dřevostavby od firmy Vanžula a Lignia - recenze
Ahoj, ráda bych se zeptala je někdo kdo v poslední době stavěl s firmou Lignia?Dřevostavby nás zauj…
aksile88
Před 6 lety
1
Topení kotlem na dřevo v novostavbě
Budeme stavět malý dům obytná plocha 100m2. Dva dospělí + dvě děti. Řešíme vytápění a víme jistě, ž…
cudla78
Před 6 lety
24
Dají se repasovat špaletová okna na ventilačku?
Daji se repasovat spaletova okna tak,aby se některé (napr ty venkovni nebo oboje) daly otevrit na v…
azsinanecovzpomenu
Před 6 lety
1
AEG vs. Bosch
Ahoj, Nikdy by mě nenapadlo, jak složité bude vybrat spotřebiče 😃 proto budu moc rada za vaše zkuš…
zdenek_valek
Před 5 lety
4
Chytré ovládání teplovodního podlahového topení - zkušenosti
Ahoj všem, má tady někdo zkušenosti s "chytrým vytápěním" - ovládáním podlahovky pomocí mobilu ať u…
josefx
Před 2 lety
1
2
...
...
4
5
132
Kuchyňský ostrůvek, jak řešíte úklid?
Ahoj střecháčci, prosím nemáte někdo foto, jak řešíte "odclonění" kuchyňského "nepořádku" v případě…
catle
Před 5 lety
5
Realitní kancelář Realimetka Brno - recenze
Dobrý den, dívala jsem se na výstavbu RD od RK Realitmetka. Máte s nimi nekdo osobní zkušenost? Př…
papavelpapouch
Před 5 lety
15
Źivý plot - ptačí zob
Ahoj, chtěl bych na podzim vysadit kolem plotu ptačí zob, původně jsem chtěl thuje ale to má každý…
kossakowski1980
Před 5 lety
2
Bázen - laminát vs. plast
Laminat nebo plast?dekuji
klouzek
Před 6 lety
1
Kuchyň - Granit karnak šedý nebo beton Chicago světle šedý
Dobrý den, máme vybranou bílou lesklou kuchyň, a rozhoduji se ohledně barvy linky a desky na zeď. V…
nnicool
Před 6 lety
1
Živý plot z habrů - zkušenosti
Ahoj všem, začínáme stavět a přemýšlíme už nad živým plotem, který oddělí náš pozemek od příjezdo…
matta5
Před 3 lety
11
Spárování obkladových pásků Klinker - zkušenosti
Prosím o zkušenosti se spárováním obkladových pásků Klinker. Je lepší strojní nebo ruční spárování?…
puhelin
Před 6 lety
6
Prasklé sklo v pevné části HS portálu
Ahoj, máme cca 3/4 roku HS portál dřevohliník ( pevná část 1,5 metru a posuvná část 1,5 metru ) - j…
awakened
Před 5 lety
3
Klimatizace montáž přes střechu, máte zkušenost?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo máte zkušenost s tímto... Dům už je postaven, je pl…
figurka1
Před 6 lety
5
Znáte brouka
Dobrý den. Při poslední obchůzce podkroví jsem našel několik mrtvých brouků. Prosím, pozná někdo …
xavik
Před 6 lety
7
Stavebni firma cesky tesin, trinec, karvina
Ahoj poradite mi nejakou dobrou firmu kterou zvolit pro stavbu rodinneho domu. Cesky tesin, trinec …
mariacek
Před 6 lety
2
Záklop půdy-prkna s impregnací nebo bez?
Je důležité mít na studené půdě prkna impregnovaná, pokud je řezivo cca 3 měsíce vysušené a půda je…
walckiers
Před 6 lety
1
1
2
…
377
378
379
380
381
…