O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Přepis ČEZ ke stavebnímu povolení
Dobrý den, vadí, když při dokládání dokumentů ke stavebnímu povolení na dům, bude smlouva s ČEZ na …
puhelin
Před 6 lety
5
Jakou barvu dveří zvolit?
Pěkný den, prosím o radu jakou barvu interiérových dveří zvolit k podlaze v dekoru dubu a zároveń k…
veronikar21
Před 6 lety
7
VPC-sádrová omítka
Zdravím stavebníky z VPC, můžu se zeptat, jaké vrstvy jste na VPC dávali/Vám firma dávala v případě…
annysek11
Před 6 lety
2
Jak jste řešili překlady na vetší rozpony u VPC?
Ahoj všem, jak jste prosím řešili překlady na větší rozpony u VPC 175mm? Nad 3m HS portál potřeb…
shveecko
Před 6 lety
22
Interierove dvere od vyrobce INVADO
Dobry den, moc prosim, chtela jsem se zeptat je tu nekdo kdo ma dvere od vyrobce INVADO? Zajimalo b…
jana0009
Před 6 lety
4
Zatukování kanalizace
Setkal se někdo s podobným problémem? Po cca 3 letech bydlení v domě se nám začaly objevovat probl…
lu_slobodova
Před 6 lety
19
Vysoká zádová deska u kuchyňské linky
Máte někdo zádovou desku u kuchyně vyšší než 65 cm.? Třeba i 1200cm? Jak jste to řešili? Napojením …
davex
Před 6 lety
3
Sprchový kout Ravak Brilliant - zkušenosti
Dobrý den, uvažujeme nad koupí sprchového koutu Ravak Brilliant. Líbí se nám bezrámové provedení s …
barusinda
Před 6 lety
7
sponzor fóra
Demolice RD a stavba nového na jiném místě
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost/radu? Na pozemku máme starý RD, který je v havarijním stavu …
dave_91
Před 6 lety
15
Bydlí někdo v Nymburce
stěhujeme se do podnájmu do Nymburka a potřebovala bych se zeptat na pár věcí.děkuji
belinda
Před 6 lety
1
Podezdívka- sokl domu- jak udělat?
Dobrý den, koupili jsme dům(asi od r.1930 to byla chalupa), který byl v r. 1997 zatopený, v r. 2010…
japona
Před 6 lety
2
Pomoc s rozvržením obývacího pokoje/kuchyně
Dobrý den, chtěli bychom požádat o pomoc při rozvržení našeho obývacího pokoje, který je spojený…
timmyd
Před 6 lety
25
Gumová hadice zakopána na části pozemku....
Prosím o postřehy co by to mohlo být...při budování dlažby a hloubení základu pro zeď jsme narazili…
bebekeksy
Před 6 lety
11
Kuchyň - co byste udělali jinak naopak s čím jste spokojení?
Zítra dojde stolář budeme domlouvat co a jak udělat. Jisté představy mám ale máte nějaké vychytávk…
vess
Před 6 lety
5
Postrehy k pudorysu bungalovu
Zdravim, prosim o nazory a postrehy co se vam zda nebo nezda na takto vyresenem pudorysu bungalovu.…
japona
Před 6 lety
9
Typ krbové vložky o výkonu 8kW
Ahoj, prosím o tipy - rady - čím se řídit při výberu krbové vložky o výkonu 8Kw s teplovodním výmě…
bchannu
Před 6 lety
3
Přívod vzduchu od krbu a od digestoře
Zdravím. Začínáme dělat základovou desku ( výkop, štěrk, pěnové sklo, betonová deska) a potřeboval …
andrew1
Před 6 lety
1
Vchodové dveře do bytu
Dobrý den, chtěl jsem se poradit, chystáme se vyměnit vchodové dveře do bytu za nové bezpečnostní …
iveta_89
Před 6 lety
3
Zastínění terasy/pergoly
Hledám řešení pro konstrukci dřevěné pergoly a jejího zastínění (na automatický pohon), viz. přilož…
tralalas
Před 5 lety
2
Zkušenosti s fy dřevostavby fillon s.r.o
Máte prosím někdo zkušenost s firmou fillon s.r.o.?diky
kolbik85
Před 6 lety
1
Nazor na Ukrajince na stavbe
Jaky mate nazor na UK delniky / zedniky / pracovniky? Preferovali byste je na stavbe? My jsme je ji…
houzkova
Před 6 lety
15
Skrin Ikea PAX zezadu
ma ram skrine pax zezadu jen tu osklivou preklizku, nebo je to stejny dekor jako zboku? Jde mi o to…
edcbubu
Před 6 lety
2
Zděný plot z nosných tvárnic
Ahojte všichni, mám prosbičku, nemáte někdo zkušenost se zděný plotem z nosných betonových tvárnic,…
krisstynka16
Před 6 lety
1
Firma KM STAVBY
Zdravím všechny, zná někdo prosím firmu KM Stavby a pana Kabáta? Stavěl s ním někdo, spokojenost, d…
danielacz
Před 6 lety
2
Okno nad linkou, jaký máte systém otevírání?
Ahoj, nevim, kam dotaz zahrnout, ale soupla jsem ho do kuchyni :-) Chci se zeptat... vy co mate okn…
stazina1
Před 6 lety
13
Měření radonu
Dobrý den, je běžné, že ti, kdo měří radon, si sami, aniž by o tom kdokoliv věděl (ani my jako maji…
davex
Před 6 lety
7
Kombinace oken plastovych a hlinikovych na jednom dome?
Chceme plastova antracitova okna. Kvuli rozmerum nektera nejdou vyrobit v plastu a budou muset byt …
annysek11
Před 6 lety
12
Projekt bungalovu do L 6+KK+2G
Dobrý den, prosím o reakce na tento projekt, i vzhledem ke světovým stranám. Terasa by měla být u…
torpen
Před 6 lety
1
2
56
Jakou velikost okna zvolit v dětském pokoji?
Jakou velikost okna zvolit v dětských pokojích ? Jeden pokojíček má 13 a druhý 14. Projektant nám n…
annysek11
Před 6 lety
8
A zase ta linka...
Napady reseni dochazeji. :-) S dvermi se hybat nebude. Problem je, ze v kuchyni je kotel a rozvody …
verunky
Před 6 lety
3
1
2
…
367
368
369
370
371
…