O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vinylová podlaha Fatra Thermofix - DUB SELSKÝ 12135-1
Dobrý den nemá někdo doma podlahu od Fatry vinyl - DUB SELSKÝ 12135-1 máme jen vzorek a rád bych v…
barbora_dvorstiakova
Před 4 lety
14
Inspirace předzahrádka-jaký tvar?
Plánujeme pomalu předzahrádku uprostřed trávníku. Budu vděčná za inspirační fota, jelikož řešíme i …
lindaaa10
Před 6 lety
1
Zámkovka na terase
Ahoj, mate nekdo polozenou zamkovku i na terase za domem? Z terasy bychom rovnou presli na chodnice…
jarunkap
Před 6 lety
4
Zkušenosti s renta365
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s pronájmem nemovitosti pres renta365? Jejich služby jsou lákavé,…
efendy001
Před 6 lety
1
Hliníková pergola Olomoucký kraj
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda má někdo zkušenost s firmou ALUMINPER s.r.o Chceme teď na p…
lto007
Před 6 lety
4
Čím lepit asfaltové pásy pod dveřmi a fr. okny bez plamene?
Chci dát svislou izolaci i pod francouzské okno a vchodové dveře...jsou tam umělohmotné nastavovací…
ptjj
Před 6 lety
3
Dřevostavby na Vysočině - doporučení na stavební firmy
Přeji hezký den všem, nemáte někdo doporučení na stavební firmy v okolí Jihlavy nebo v kraji vysoč…
vicinity
Před 5 lety
18
Nábytek bez nožiček na vodní podlahovce
Šli by jste do toho?
jendad
Před 6 lety
5
sponzor fóra
Rozpočet projektu
Zdravím, ráda bych se poradila. Poptali jsme několik projektantů - zaslali mail a obratem čekali ně…
dave_91
Před 6 lety
11
Pračka - jaký typ doporučujete?
Ahoooj. Jaký typ pračky doporučujete? Budu pořizovat novou, nevím, na co vše se zaměřit. Cca se chc…
hansoi
Před 4 lety
1
2
35
Bungalov 5+KK+2G
Dobrý den, našel jsem zde jeden projekt uživatele co si kreslil sám, vše se nám celkem zamlouvá, j…
bayt
Před 6 lety
12
Jaké máte zkušenosti s návrhem svítidel od firmy Svítidla Jan Fulín z Děčína?
Chtěla bych návrh pro celý dům. Tváří se, že mají opravdu velice širokou pestrou nabídku.
kacunek2019
Před 5 lety
3
Salamander bluevolution 92
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli je tu někdo kdo má na domě okna Salamander bluevolution 92? Pro…
alexandrslaby
Před 5 lety
17
Dvojdomy od Brand RHS - Králův Dvůr
Dobrý den, bydlí tady někdo prosím v dvojdomku od této společnosti? Zvažujeme koupi v poslední …
angie88
Před 6 lety
4
Zrcadlo do holčičího pokojíku
Ahojky prosím vás nevíte kde bych sehnala toto zrcadlo je to maskérské ale stačilo by mi i podobné …
jakuda
Před 6 lety
7
Střecha pultová
Dobrý den, prosím ukazali by jste mi fotky Vaších pultových střech a jak jste řešili věnec? Děkuji
klikenka
Před 6 lety
10
Plná moc při žádosti o hypotéku
Ahoj všem :-) Prosím, žádal někdo o hypotéku s plnou mocí? Manžel odjíždí na delší dobu služebně p…
kekita
Před 6 lety
6
Má někdo zkušenost s firmou mobile-poit?
Líbí se nám mobilní dům od nich.. ale když jen cetr recenze tak nic moc ;/ jsou z roku 2014..rád by…
matej23
Před 6 lety
1
Dvirka Trachea
Jakou mate zkusenost s touto znackou dvirek?
kattyd
Před 6 lety
5
AlcaPLAST - odtokové žlaby do sprchy
Dobrý den. S manželem momentálně uvažujeme nad koupí odtokového žlabu od AlcaPlast. Máte s ním někd…
hbboy
Před 6 lety
5
Stavba načerno
Mám otázku, jak je možné, že někdo už 10 let bydlí v domě, který si postavili téměř svépomocí, ale …
puhelin
Před 6 lety
28
Prosím o doporučení firmy na rekonstrukci bytu v Brně
Ahoj, nemohl by mi prosím někdo ze zkušeností doporučit šikovnou partu řemeslníků nebo firmu na ko…
benyto
Před 6 lety
1
S kým jste stavěli v okolí Mělníka
Můžete někoho v okolí Mělníka či Prahy východ doporučit či naopak nedoporučit? Najít někoho seriózn…
kotatko77
Před 6 lety
1
Přesah hydroizolace na soklu
Dobrý den.Mam dotaz ohledně hydroizolace. Chystám se dělat sokl a v některých místech mi izolace a …
lto007
Před 6 lety
16
Rohové zatemnění oken
Prosím o radu, jak si poradit s rohovým oknem a jeho zatemněním, ráda bych měla jak záclony, tak ne…
jakuda
Před 6 lety
5
Recenze na stavební firmu djs architekture
Dobrý den, líbí se nám projekty firmy djs architecture ale někde se nemůžu dohledat žádných recenzi…
nikolkrp
Před 6 lety
3
Stříška nad vchodovými dveřmi - závětří
Ahoj, chtěla bych nad vchodovými dveřmi pevnou/masivní stříšku - něco ve stylu jako je na prvním a …
annysek11
Před 3 lety
17
Dlažba Rako Saloon - zkušenosti
Zdravím, máte někdo doma výše zmíněnou dlažbu? Jsme téměř rozhodnuti, že do ní půjdeme, zaujala n…
majulinkaaa
Před 6 lety
3
Samba 11 engoba
Ahojky střecháčci :-) Nevíte, zda ve Zlíně či Vsetíně je k videní Samba 11 engoba od Tondachu přímo…
agataps
Před 6 lety
1
Styk střechy a zateplené fasády
Zdravím, prosím o Vaše zkušenosti, nápady. Stavím patrový dům se sedlovou střechou, kdy patro j…
daidalos44
Před 6 lety
2
1
2
…
365
366
367
368
369
…