O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dekorační obklad za kuchyňskou linkou, máte někdo?
Ahoj, máte někdo v kuchyni obklad s nějakým nevšedním dekorem? Např. patchwork apod. Jestli můžu po…
sabcav
Před 6 lety
4
Kuchyn do L Ikea
Ahojte. Mate nekdo kuchyn do L z Ikea? Ted montujeme a nevime si rady s vrchnimi skrinkami v tom ro…
barbaressa
Před 6 lety
1
Vchod z jihu?
Zdravím, koupil jsem zasíťovaný pozemek 339/104.Šířka 21 m . Příjezd je bohužel z jižní strany. Mát…
mojebydleni
Před 6 lety
17
Senosan prosíííím
Ahojky prosím máte někdo zkušenosti se senosanem jak jste spokojeni? Neloupe se a údržba? Nemáte ně…
zmrz_lina
Před 6 lety
2
Salamander bluevolution 82- šedá a stříbrná
Zdravím, prosím má někdo okna šedá, stříbrná? nemyslím antracit, ale něco světlejšího... prosím o f…
ninaclaudius
Před 5 lety
12
Plochá střecha svépomocí
Ahoj, Pomalu se dostavame do faze, kdy je potreba resit nasi plochou strechu. Rozeslal jsem popt…
shveecko
Před 6 lety
1
Zpětná klapka
Dobrý den prosím existuje zpětná klapka do vodorovného potrubí? Potřebujeme to jak k větrákům tak k…
lukoid
Před 6 lety
6
SOS Kuchyně :)
Prosím o pomoc. :-| :-| Nevím si rady, nemám zkušenost. Vybírám dekor kuchyně s obývací stěnou, nev…
ptjj
Před 6 lety
11
sponzor fóra
Ikea kuchyn - nevydane zbozi z vydejniho skladu
Dobry den! Koupili jsem kuchyn od Ikea. Vyzvedavái jsme si ji ve vydejnim sklade. Celekm to bylo 96…
barbaressa
Před 6 lety
1
Nevydane zbozi z vydejniho skladu Ikea
Dobry den! Koupili jsem kuchyn od Ikea. Vyzvedavái jsme si ji ve vydejnim sklade. Celekm to bylo 96…
japona
Před 6 lety
10
Bioklimatická pergola
Zdravím všechny , bohužel mám objednanou již hliníkovou, ale pro kutily ..našel jsem, pro mě pozdě …
tommi4
Před 4 lety
9
Příprava vody na podomítkový systém baterie ve sprše
Dobrý den, ráda bych viděla fotodokumentaci postupu přípravy na podomítkovou baterii ve sprše. Poku…
zubr487
Před 6 lety
2
Folie, lamino nebo acryl?
Dobrý den, konečně se dostávám od papírů k realizaci své vysněné kuchyně :-) Jsme teď ve stádiu v…
zmrz_lina
Před 6 lety
11
Cena zdiva za m3?
Dobrý den, chci se zeptat na kolik vás vyšel m3 obvodového zdiva... Prorfix, Ytong, Porotherm atd a…
zubr487
Před 6 lety
13
Nefunkční spotřebič z důvodu špatné montáže - poraďte
Blbne nám varná deska v kuchyni, kterou jsme reklamovali u výrobce. Bohužel nám bylo řečeno, že blb…
jaasminka
Před 6 lety
1
Floor Forever Dub Firenze
Dobrý den, nemáte prosím někdo položenou tuto podlahu? Jste s ní spokojeni? Díky S.
soptinda
Před 6 lety
3
Rozvržení koupelny
Prosím o Váš názor. Máme v projektu docela malou koupelnu 5,55 m2 a potřebujeme do ni dostat sprcho…
sisfa
Před 5 lety
1
2
39
Rozložení koupelny
Prosím o Váš názor. Máme v projektu docela malou koupelnu 5,55 m2 a potřebujeme do ni dostat sprcho…
michalkamisa
Před 6 lety
1
Třmínky
Zdravím Vás, co si myslíte o těchto trminkách na věnec http://m.armovani-trminky.cz/products/strmie…
zubr487
Před 6 lety
7
Velikost dvojumyvadla
Ahoj, prosím radu zkušenějších. Nemůžu se rozhodnout, jestli dát do koupelny dvojumyvadlo 100 nebo …
jaroslav1987
Před 6 lety
4
Rozvržení kuchyně - vaše rady
Ahoj střecháčci, můžu Vás poprosit o radu s návrhem kuchyně viz foto? Nemám vůbec skoro žádnou př…
bayt
Před 5 lety
15
Jaký vybrat systém vytápění?
Ahoj, projektant se na pta, jaky chceme system vytapeni. Puvodne jsme chteli elektricke podlahove t…
davex
Před 6 lety
1
2
...
3
66
Senvičové zdivo vysypané perlitem - zvětše í stavebního otvoru
Chceme vyměnit obývákové okno 150x150 cm za balkonové dveře 150x240 (90x240 dveře plus zbytek fix).…
petank
Před 6 lety
7
Zavěšení palubek na hurdiskový strop na I-nosníky
Zdravím, budu obkládat strop palubkama. Stropní nosníky jsou I 160, nosné zdi jsou od sbe vzdáleny …
petank
Před 6 lety
2
Zahradka u radovky
Jak mate usporadanou malou zahradku u radovky? Terasa, bazenek, neco pro deti..diky moc za inspirac…
outanka
Před 6 lety
1
Vinyl v koupelně - zkušenosti po letech
Zdravím, prosím ty z vás, kteří mají už nějaký rok vinyl koupelně, o vaše zkušenosti. Zajímá mě sta…
sviva
Před 6 lety
4
První výmalba bez penetrace
Dobrý den, chystáme se poprvé malovat. Štuky byly udělány v dubnu. Malíř nám nyní, při prvním ma…
jancu01
Před 6 lety
5
Dřevěná nebo plastová okna do novostavby
Prosím už dlouho řešíme okna - máme 4 m HS portál a ten kvůli splnění technických parametrů NZÚ mus…
jakuda
Před 6 lety
10
Stavební pozemky u Lipna
Dobry den, uvazujeme se zenou koupit stavebni parcelu u Lipna. Uz jsme se u par realitek informo…
panlorenc
Před 6 lety
2
Rekuperace, ano či ne?
Dobrý den, příští rok nám stavební firma bude stavět dřevostavbu 4+kk, jedná se o bungalov cca 98 m…
dana_racko
Před 2 lety
1
2
45
1
2
…
363
364
365
366