O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Profivody
Dobry den, mate nekdo prosim zkusenost s vrtarema kd Profivody?? Nasli jsme si je kvuli vrtu studny…
cloo
Před 2 lety
4
Krbová kamna a bezpečnost
Zdravím, Měla bych dotaz, pořídili jsme dům novostavbu (itong) tak jak seděl a ležel, tzn.nestavel…
emila22
Před 6 lety
13
Jak vypadá oboustranný dekor oken, kde je po otevření profil bilý?
Prosím, jak vypadá oboustranný dekot oken, kde po otevření je profil ale bílý??? chceme nadstardant…
davex
Před 6 lety
15
Jakou minerální vatu?
Ahoj, chystám se zateplovat strop vazníkové střechy a hledám vhodnou vatu. Můžete nějakou doporuč…
panlorenc
Před 6 lety
11
Truhlář/stolař středočeský kraj, Praha-Západ
Ahoj, hezký den, můžete doporučit truhláře/stolaře ideálně v okolí Praha-Západ? Máte zkušenosti nap…
t_makovice
Před 6 lety
1
Sádrokartonové podhledy pro elektroinstalaci v panelovém bytě
Dobrý den, aktuálně řeším rekonstrukci našeho nového bytu v panelovém bytě. Pozval jsem si elektri…
panlorenc
Před 6 lety
13
Databáze obecních pozemků
Vybíráme vhodný pozemek na stavbu domu a už několikrát jsme narazili na to, že v nějaké vesnici je …
katkamor
Před 6 lety
4
Candy nebo Beko
Dobrý den, můžete mi napsat zkušenosti s těmito dvěma značkami?? Máme nabídku na vybavení kuchyně k…
doog
Před 6 lety
23
sponzor fóra
První nástřel architelktonické studie - prosím o názor
Ahoj, prosím o názor na první variantu od architekta, která se bude upravovat, samozřejmě něco …
kvetoslav123
Před 6 lety
1
2
33
Tepelné čerpadlo NORDline + solární trubicový kolektor
Nazdárek stavebníci, dávál jste někdo TČ vzduch - voda NORDline? Zkušenosti, revize, poruchy, oprav…
medunovi
Před 6 lety
1
Vyber robotickeho cistice oken
Dobrý den, máte někdo zkušenost s Robotickým čističem oken? Děkuji
hanjoch
Před 6 lety
3
Minikoupelna
Tentokrat jdu s koupelnou. Mame samostatne wc + mini koupelnu, kde je malicka vana a umyvadlo a pa…
azsinanecovzpomenu
Před 6 lety
13
Lze rezervační poplatek čerpat z hypo?
Ahojky, prosím máte někdo zkušenost jestli, lze rezervační poplatek čerpat z hypo? Hypo řeším…
zofkaaz
Před 6 lety
26
Sprchový žlab - postup prací
Dobrý den, mám prosím dotaz ohledně provedení sprchového žlabu, zdali je vše provedeno správně. …
crouch14
Před 6 lety
1
Rozvržení kuchyně - váš názor
Dobrý den prosím o názor na rozvržení kuchyně pro praváka v těchto 2 provedeních. Kuchyň je průchoz…
verunky
Před 6 lety
3
Neukázněná sousedka
Jak "dokopat" sousedku k tomu,aby uklidila na našem pozemku,který s tím jejím sousedí, ostříhané vě…
asistent
Před 6 lety
1
2
40
Požárně nebezpečný prostor na mém pozemku
Soused plánuje stavbu dřevěného přístřešku, ale podle projektu mu Požárně nebezpečný prostor zasahu…
jakuda
Před 6 lety
17
Bungalov o 200-250 m2 - jaké máte náklady na bydlení?
Prosím všechny, kdo mají novostavbu bungalovů o min. ploše 200m2, kdyby mohli napsat průměrné nákla…
maximsoon
Před 6 lety
8
Vinyl Krono Xonic click - el. topné kabely - zkušenosti
Ahoj, máte někdo zkušenosti s touto podlahou ve které je již integrovaná podložka?? Máme el. topné …
zubr487
Před 6 lety
6
Plastová okna a recenze na firmy
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s firmou Vekra, Winko, Otherm a Bohemia plast? Děkuji za odpověd…
verunkakj
Před 6 lety
1
Fasáda dřevostavby, jak se kotví polystyren?
Dobrý den, mohu se zeptat, jak se kotví polystyren fasády v panelové dřevostavbě? Máte někdo zkušen…
skunkos
Před 6 lety
2
Biosuntec Home - recenze
Zdravím, chtěli bychom se vás zeptat, zda jste slyšeli nebo zda máte někdo zkušenost se systémem o…
iveta1994
Před 6 lety
2
Návrh kuchyně ve tvaru L - vaše připomínky
Zdravím, ráda bych věděla Váš názor na návrh kuchyně ve tvaru L. Je možné to řešit i jiným způs…
verunky
Před 6 lety
7
Okna Salamander bluevolution oboustranný dekor, máte někdo?
Prosím máte někdo tyto okna a oboustrannou barvu? prosím o foto :)
inter71
Před 6 lety
1
Kuchyň - ve tvaru písmene C
Prosím má někdo takovou podobnou kuchyn s barem? nejde mi to v ikei udělat.. takže jenom zástěna...…
verunky
Před 6 lety
9
Směna pozemku s SPU
Nemáte prosím někdo zkušenost se směnou pozemku se státem? Máme k dispozici pole ve stejném katastr…
katkahynk
Před 6 lety
8
Stavební firma - Zlínsko
Ahoj, rád bych se zeptal, zda je tady někdo, kdo v posledních 2 letech stavěl na Zlínsku s něja…
fajfik
Před 6 lety
2
Prasklé drevo
Prosím o radu, objevilo se prasklé dřevo pod střechou prosím o názor zda se něčeho bát nebo co s tí…
boert
Před 6 lety
1
Vinyl sovereign click (adore regent) versus Disano by Haro
Dobrý den, budu ráda, pokud se mnou budete sdílet zkušenosti s těmito podlahami. Jedná se mi o kval…
verunky
Před 6 lety
2
Firma po podepsání smlouvy navýšila cenu - je to ok?
Dobrý den, prosila bych o radu, jak se zachovat v situaci, kterou nyní řešíme. V září 2018 jsme pod…
saruskas
Před 6 lety
16
1
2
…
361
362
363
364
365
…