O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kuchyně Ikea - pracovní deska, posuvy na myčku Bosh
Dobré odpoledne, nemáte někdo prosím reálnou fotku pracovní desky Ekbacken se vzorem dub světlý? A…
ivca_ch
Před 6 lety
1
Barva roletek
Zdravím, prosím,kdo máte laděný interier dřevodekor podlaha+ bílá kuchyn a nábytek,jakou barvu za…
pagulka09
Před 6 lety
1
Dřez pod oknem
Zvažuji, zda dát do kuchyně dřez pod okno a nebo tam nechat pouze pracovní plochu. Raději bych tam …
marnikl
Před 6 lety
12
Osvětlení koupelny + chodba
Dobrý den, potřeboval bych poradit jaké osvětlení zvolit a jakou variantu jestli první (1( nebo dr…
milan1965
Před 6 lety
11
Návrh na vklad do KN - doba přepisu
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli má katastr stanoveno do kdy musí udělat přepis? 31.7. Jsme vl…
barub
Před 6 lety
13
Oprava omítky, prosím o radu
Zdravím, prosím o radu ohledně obnovy stěny po sklepání starých (25+) dlaždic. Původně jsem byl (v …
awakened
Před 6 lety
12
Cosmotherm e
Prosím, prosím, kdo má tento kotel pro podlahové vytápění....?
zubr487
Před 6 lety
3
Přepažení místnosti
Dobrý den, budeme se se synem stěhovat do velkého bytu 2+1 a v rámci obýváku si chci část místnosti…
jaroslav1987
Před 6 lety
8
sponzor fóra
U bytu není společenství vlastníku jednotek, komu se platí příspěvek?
Požádali jsme (asi jako jediní) o převod z družstevního bytu do osobka. Bude provedeno na konci rok…
biedronca
Před 6 lety
31
Topeni
Dilema. elektrické nebo teplovodní podlahové vytápění klady a zápory. Děkuji.
travas
Před 6 lety
4
Barva oken k šedé střeše
Dobrý den, budeme mít tmavo šedou plechovou střechu, fasáda něco úplně světlého, buď bílá nebo s…
mardaren
Před 6 lety
1
Umístění baterií - zvuk tekoucí vody ve vedlejší místnosti
Dobrý den, máme koupelnu umístěnou vedle ložnice. Jde mi teď o rozmístění umyvadla a sprchy, a t…
kuba262
Před 6 lety
5
Měření termokamerou podlahové topení
Dobrý den. Máme dům před kolaudací a dle našeho stavebníka ,je naše podlahové topení vodní ,zapnut…
travas
Před 6 lety
13
Návrhy kuchyně
Dobrý den, měla bych na Vás prosbu týkající se návrhu kuchyně. Bude spojena s jídelnou a obývac…
verunky
Před 6 lety
8
Zasypání příkopu na obecní náklady
Zdravím všechny pod modrou střechou! =) Před pozemkem, kde chci stavět, mi vede příkopa, kde půvo…
davex
Před 6 lety
2
Zrekonstruovat cihlový byt o velikosti 55m2 z 2+1 na 3kk ?
Dobrý den, syn přemýšlí nad koupí cihlového bytu 2+1 o velikosti 55m2 určený k úplné rekonstrukci. …
azsinanecovzpomenu
Před 6 lety
15
Dva druhy fasády
Zdravím máte někdo na domě dva druhy fasády ? Můžete nejlíp poslat fotku stačí do zprávy. Máme na d…
smajlik345
Před 6 lety
1
Umisteni skleniku
Zdravim, prosim o radu ohledne umisteni skleniku... nejdriv jsem ho chtela na stranu k sousedum (vi…
gaginaa
Před 6 lety
4
Vzhled zadni strany betonoveho plotu
Zdravim, nemate prosim nekdo tuto zadni stranu betonoveho plotu? Zajima me, jak vypada v realu.. ja…
gaginaa
Před 6 lety
1
Podlaha - lino nebo vinyl
Dobrý den, prosím o radu. Budeme mít podlahové topení. Je lepší vinyl (pokud ano tak jaký? tloušťka…
skunkos
Před 6 lety
7
Dodavatel elektřiny po dobu stavby
Zdravím všechny stavitele, můžete nám prosím poradit dodavatele elektřiny po dobu stavby a samoz…
slabici
Před 6 lety
6
Rozmístění zásuvek a vypínačů
Ahojky, Navrhuji rozmístění zásuvek a vypínačů po domě. Máte nějaké rady kam ještě přidat nebo j…
davex
Před 6 lety
1
2
41
HS portál - jaké žaluzie (rolety)
Zdravím, chtěla jsem se zeptat jaké máte stínění na posuvných oknech HS portal ? Chceme mít všude s…
davex
Před 6 lety
4
Zateplení chatky
Dobry den, dokazal by mi nekdo od oka vystrelit kolik by zhruba stalo zatepleni drevene chaty 31m2 …
urbanovic
Před 6 lety
1
Cena za omitky
Dobrý den, necháváme si dělat omítky - cca 200 metrů čtverečních, jde o přípravu podkladů (oskraba…
panlorenc
Před 6 lety
2
Příjezdová cesta k budoucí stav. parcele - manipulační plocha a aktuálně požadovaná šíře- je to ok?
Dobrý den, mám otázku na kterou se mi aktuálně zatím nepodařilo najít odpověď, tak třeba mi s tí…
andyova
Před 6 lety
13
Vyhovuje vám spíše trouba pod deskou, nebo ve výšce?
Mám nyní troubu ve výšce a zvažuji, jak bych ji měla do budoucna. Dost často připravuji manželovi j…
verunky
Před 6 lety
7
Tip na dřevostavby nebo zděné baráky na klíč ve Zlínském kraji
Určitě už tady takový dotaz byl, ale zajímalo by nás, zdali někdo nemá dobré reference na firmy ve …
petrosi
Před 6 lety
1
Oprava stávající kanalizace na území obce
Dobrý den, budu ráda za každou radu. Víc hlav víc a ví a poradí. Před stavebním povolením si ČEVAK …
ivcamar
Před 6 lety
2
Dispozice bytu a možné změny
Zdravím, koupili jsme byt na papíře, zatím můžeme zasahovat do dispozice. Udělali by jste něco jina…
carpatia
Před 6 lety
18
1
2
…
359
360
361
362
363
…