O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Na koľko odhadujete tento plot?
Uvažujeme o svojpomocne urobenom plote a páčilo by sa nám niečo takéto. Dom sa stavia na klúč a poh…
linee
Před 6 lety
7
Zkušenosti s firmou Jiromount
Dobrý den, stavěli jste někdo s firmou Jiromont? Jak jste byli spokojeny? Jedna se o bungalov- dřev…
ajina200
Před 4 lety
2
Budeme schopní splácet?
Zdravím. Chci se zeptat těch co nějakou dobu splácejí a mají s tím zkušenost. Chci se zeptat, jest…
atilius
Před 6 lety
1
2
...
...
4
5
121
Bílé interierové dvěře Hormann
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s inter. dveřmi od firmy Hormann?
funnym
Před 3 lety
7
Na akú cenu odhadujete tento plot?
Uvažujeme o svojpomocne urobenom plote a páčilo by sa nám niečo takéto. Dom sa stavia na klúč a poh…
nina004
Před 6 lety
1
Jakou barvu granitového dřezu?
Prosím o názory, jakou byste dali barvu granitového dřezu ke kuchyňské lince v bílém lesku s wenge …
bayt
Před 6 lety
18
Monolitický strop/pohledový beton
Monolitický strop/pohledový beton - máte někdo? Minulý týden nám odbednili, výsledek nevypadá špatn…
dave_91
Před 4 lety
9
Akustika v domě/velké místnosti
Ahoj, řešili jste v domě nějaké prvky pro zlepšení akustiky - akustické panely, obrazy apod.? Díky,…
lukoid
Před 6 lety
2
sponzor fóra
Otvor ke stupačkám - jak vyřešit
Zdravím, nechali jsme volný přístup ke stupačkám a k připojení toalety.. Teď toho trochu lituji. Pů…
nnicool
Před 6 lety
1
Napojení na inženýrské sítě přes pozemek developera
Dobrý den. Na zahradě plánuji výstavbu RD. Pod zahradou končí nová asfaltová silnice se všemi inže…
davidpavelek
Před 6 lety
1
Rako Up
Ahoj, máte někdo v koupelně obklady Rako Up? Jak jste spokojeni s údržbou? Nemůžu se rozhodnout jes…
mam2016
Před 6 lety
16
Terenni upravy kolem domu ..Prosím o radu , zkusenost
Prosím pěkně je tady někdo kdo by poradil jak s úpravami kolem domu jde mi hlavně o převýšení. Mám…
bubuskubus
Před 6 lety
8
Drátěná police do sprchového koutu
Dobrý den, chci se zeptat zda máte někdo ve sprchovém koutě drátěnou polici která nerezne.Děkuji
puhelin
Před 6 lety
2
Vytápění RD
CHystáme se na výstabu RD, klasický obdelníkový bungalov. Zdění Ytong tl 300 mm a polystyren 150 m…
r4d3k74
Před 6 lety
28
Žumpa septik????
Prosím o radu a informaci od těch ktěří nemají kanalizaci ani čov. Jme 4 členná rodina. Jaké …
adula000
Před 5 lety
16
Bydlí tu někdo v Doubravčicích?
Bydlí tu někdo v Doubravčicích?
kaatulka
Před 5 lety
25
Projektant, stavební firma Karlovarský kraj
Zdravím všechny, prosím moc o tipy na prověřeného šikovného projektanta případně i stavební firmu…
michellejm
Před 6 lety
1
Výstavba příčky z Ytongu v panelovém bytě
Dobrý den, dnes nám přišel zedník vystavět příčku z Ytongu mezi kuchyní a koupelnou. Použit Ytong …
ytongcz
Před 6 lety
5
Vestavěná lednice+trouby (tzv.komíny)
Ahoj, prosím dokázal by mi někdo poradit, jaká je obvyklá šířka vestavěné lednice společně s vestav…
verunky
Před 6 lety
10
Firma na betonový bazén s folií
Dejte prosím tip na firmu, která staví betonové bazény s fólií. Uvítám konkrétní zkušenosti. Děkuji.
jane_n
Před 6 lety
1
Rozpor mezi projektem a umístěním studny
Zdravím, Konečně mi dorazila veškerá povolení a čeká mě zhotovení vrtu. Ovšem při procházení proj…
skunkos
Před 6 lety
2
Betonový přefabrikovaný sklep - teplota/zapuštění
Plánujeme příští rok udělat sklep z tohoto - https://prefabet-beton.cz/prefabrikovane-sklepni-segme…
viados
Před 6 lety
3
Odvětrávání z WC a koupelny v rámci rekuperace
Hezký den, chtěl bych se zeptat, jak máte řešeno odvětrávání (odtah) z WC a koupelny v rámci rek…
davex
Před 6 lety
9
Betonová stěrka do koupelny a do kuchyně - zkušenosti
Máte někdo zkušenost s apliakcí betonové stěrky do koupelny a do kuchyně svépomoci? Rád bych si dal…
hoskyn
Před 3 lety
15
Mineralni izolace strechy - desky, nebo role? Umisteni parozabrany?
Ahoj, chtela bych poprosit o radu, zda je lepsi na klasicky krov, kde bude izolace mezi a pod krokv…
jani_ha
Před 6 lety
1
Jaké máte nejnovější zkušenosti s dveřmi Prüm?
My řešíme už půl roku reklamaci. První dodávku jsme hned vrátili, protože dveře byly nekvalitní, al…
jajinka121
Před 6 lety
5
Je potřeba hydroizolace na bednici tvárnice?
Prosím o info, jestli je potřeba dat hydroizolaci na bednici tvarnice? Přesah protiradonové lepenk…
jaksestavisen
Před 6 lety
24
Zkušenosti s Nilan Compact (vytápění domu)
Dobrý den, hledáme rekuperaci do rodinného domu, 160 m2, dvě nadzemní podlaží, novostavba. Zamlouv…
zubr487
Před 6 lety
2
Cena parket i s pokládku
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na kolik vás vyšla podlaha z parket i s pokládkou a kolik m2 jste …
jjanabbohmova
Před 6 lety
1
Kuchyně Ikea - pracovní deska, posuvy na myčku Bosh
Dobré odpoledne, nemáte někdo prosím reálnou fotku pracovní desky Ekbacken se vzorem dub světlý? A…
ivca_ch
Před 6 lety
1
1
2
…
358
359
360
361
362
…