O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
TČ zeme-voda Nibe f1245
Ahoj vsichni, jsme ve fazi projektu a resime jake zvolit TC - puvodne byla myslenka vzduch-voda, …
kubasf
Před 6 lety
5
VESTAVĚNÉ SKŘÍNĚ - 3 posuvné dveře - 3 kolejnice
Moc prosím o tipy, jak vyřešit vestavnou skříň se 3 posuvnými dveřmi, potřebuji, aby se všechny dve…
carbla
Před 3 lety
9
Venkovni zaluzie - rolety
Od koho venkovni zaluzie, jak moc se lisi druhy od vyrobcu, je to pro me zcela nezname. Na co si da…
gepe
Před 6 lety
5
Jak koupit dum v exekuci?
Dlouhodobe v nahledu do katastru nemovitosti sleduji urcite domy v exekuci, ale i prestoze je v kat…
vladimirsvorba
Před 6 lety
2
Řešení pod nastavovacími profily po instalaci vch dveří
Zdravím, potřebovabych vyřešit jeden zapomenutý detail nebo spíš věc, kterou jsem si říkal, jestli …
arnyzn
Před 6 lety
1
Elektrikář zaslal fakturu 2,5 roku po provedení práce.
Dobrý den, prosím o radu. Je to 2,5 roku, co nám elektrikář udělal hrubou práci na domě. Vzal si t…
linee
Před 6 lety
9
Betonová podlaha s podlahovkou na kročejový polystyren.
Ahoj, asi blbý dotaz, ale na jedněch stránkách jsem se dočetl, že podlahové vytápění by nemělo být…
slavek1
Před 6 lety
6
Odhad ceny topení
Zdravím. Mame v planu dělat nové topeni v bytě 2+1. Máme koupený elektrokotel. Díry do podlahy kudy…
zubr487
Před 6 lety
3
sponzor fóra
Okno v půdě - je nutné?
Prosím, kdo má v bungalovu půdu jako odkladací prostor, nikdy nebude obytný... a nemáte tam okno vě…
solveigh
Před 5 lety
5
Cihlový obklad
Prosím nemá někdo nápad kde dát cihlový obklad aby vypadala fasáda zajímavé pořád nevíme kde cihly …
babun123
Před 6 lety
1
Názor na dispozici RD, šířky obvodového zdiva a technologie topení
Zdravím všechny pod modrou střechou. Prosím o názor na dispozici a za případně návrhy na změnu bud…
jaqkes
Před 6 lety
15
ES - Ekonomické Stavby
Zdravím, máte někdo zkušenost s ES? Chtěli bychom od nich dům do 3mil. Jaký máte názor na Ytong? On…
jarin1
Před 6 lety
5
Vytápění el. topnými kabely
Zdravím všechny, už se tady to téma probíralo několikrát, ale je věčné, takže mě zajímá aktuální…
hanlib
Před 6 lety
4
Přehoz/ deka na sedačku - tip kde sehnat?
Dobrý den, nemáte někdo tip na nějaký přehoz či deku na sedačku? Koupila jsem si plédy v IKEA, ale …
tinuskaa1
Před 6 lety
6
Zahradník Zlínsko
Hledám zahradníka mebo firmu k výsadbě a založení zahrady u RD- jaro 2020. Máte nekdo dobrý tip n…
suchos
Před 6 lety
2
Izolace střechy, jakou zvolit?
Zdravím plánuji novostavbu a chtěl bych se tu poptat na izolaci střechy vatou. Jsou li nějáke druhy…
zubr487
Před 6 lety
27
Blikající čidla u posuvné brány
Dobrý den, je v pořádku, že postranní čidla blikají neustále i během doby, kdy brána není v pohybu…
jarin1
Před 6 lety
10
Jaké akustické příčky - Vpc nebo sádrokarton?
Ahoj stavebníci, je tu někdo kdo má akustické příčky z těchto materiálů? Můžete my říct své reálné …
jarin1
Před 6 lety
12
Spona kouřovodu
Prosím o radu, kde na internetu by se dala koupit tato spona pro spojení kouřovodu?V našem okolí ji…
boert
Před 6 lety
1
Tipy na krbová kamna
Doporučíte mi krbová kamna, nejlépe hranatá, myslím, že potřebujeme 8 nebo 9kw. Nepotřebuju nic ext…
vivien1010
Před 5 lety
8
Stavba do 25m2 a do 2m od hranice - je třeba projekt?
dobrý den mám 2 roky postavené stání na auto. 6 dřevěných stojek na závitové tyči + sedlová stře…
mitoma
Před 6 lety
7
Měření termokamerou
Hezky dobry den, prosim zkusene o vysvetleni. Bydlime od 2/ 2018. Drevostavba difuzne uzavrena, rek…
pavel119
Před 5 lety
22
Dekorativní betonová štěrka - http://www.microbond.cz/
Dobrý den, mate někdo zkušenost s dekorativní betonovou sterkou? Uvažují nad ni do koupelny a chodb…
gabrielaa
Před 4 lety
6
Máte TČ vzduch voda s kombinací solárních panelů na ohřev teplé vody?
Budeme mít dům s tepelnou ztrátou do 5 kW. Obytná plocha 95 m2 + podkroví, do kterého bude vyvedeno…
specnaz84
Před 6 lety
7
Vady na terase sibiřský modřín - je to takto normální?
Dobrý den všem, na jaře jsme koupili dům, kde je již cca 3 roky položená terasa ze sibiřského modří…
iveta_89
Před 6 lety
5
Jakou znacku interierovych dveri ? Kvalita vs Cena ? Doporuceni ?
Ahoj, chystame sa do rodinneho domu zakupit interierove dvere. Aku znacku by ste doporucili? Vzhlad…
lukoid
Před 6 lety
3
Návrh kuchyně - objektivní kritika
Hezký den, chtěla bych vás poprosit o objektivní kritiku návrhu kuchyně a případnou pomoc s jeho …
bedna03
Před 6 lety
14
Čtyři děti,velký věkový rozdíl
Pěkný den, ráda bych znala váš názor, budeme stavět bungalov a netušíme kolik udělat ložnic. S part…
nonnni
Před 6 lety
26
Úpravy terénu
Dobrý den přeji, ráda bych zde požádala o radu, jak nejlépe a pokud možno nejlevněji vyřešit pro…
kaatulka
Před 6 lety
1
Prosím o názory na projekt bungalovu 4kk+G
Zdravím,prosím o vaše názory či připomínky k našemu projektu na bungalov.Vchod je z jiho-východu.Př…
luckavra
Před 6 lety
16
1
2
…
356
357
358
359
360
…