O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Fatrafol nebo mapeplan
Zdravím vás. Mám plochou střechu a dostal jsem od firmy dotaz zda chci použít střešní folii fatrafo…
radim83
Před 6 lety
6
Bungalov Monte - GServis
Ahoj, nemáte prosím někdo bungalov Monte od GServisu? Zajímaly by mě reálné fotky a zkušenosti. …
haila
Před 4 lety
2
Obývací pokoj s kuchyní do L, jak uspořádat?
Prosím nemá někdo takto uspořadanou kuchyní s obyvacím pokojem? nevím jak to uložit.... je potřeba …
tinuskaa1
Před 6 lety
15
Kovový plot z HOBBY MARKETU
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s kovovými plotovými díly a bránami z HOB…
makynnkkaa
Před 5 lety
5
Prodej domu se zahradou nebo zvlášť dům a pozemek?
Dobrý den, prosím o radu, co je z finančního hlediska výhodnější, jestli prodat vilu s velkým poze…
luminel
Před 6 lety
6
Postup pokládky dlažby na terasu
Ahoj. Prosím o info jak nejlépe začít s pokládkou betonové dlažby. Dlažba má rozměry 600x300. S pod…
deto_oesya
Před 6 lety
9
Výška parapetu 130cm
Dobrý den, máte někdo výšku parapetu v pokoji ve 130cm (šířka okna 2m, výška 1m). Díky.
agataps
Před 6 lety
1
Bungalov 270 m2, poraďte s půdorysem
Pěkný den, máme v plánu postavit domeček pro asi pět, šest lidí. Já a manžel a čtyři děti. Tudíž ve…
eliskalatalova
Před 6 lety
6
sponzor fóra
Tondach Figaro - zarůstání
Dobrý den, střešní tašky jsme pokládali v únoru 2017. Jak vypadají dnes je zřejmé z fotek níže - ja…
noemi77
Před 5 lety
2
Jak vyřešit zakončení terasy?
Ahoj měl bych dotaz, zdali dát jedno modrinove prkno na fasadu, jako sokl o výšce cca 15 cm. Kvůli …
viados
Před 6 lety
9
Soused nechce podepsat výjimku
Dobry den, mam dotaz. Soused nam pred půl rokem, nez jsme zacali resit projekt RD ústně slíbil, z…
panlorenc
Před 6 lety
22
Altán s ohništěm
Moc zdravím, potřebuji poradit. Na zahradě chceme udělat ohniště s altánem,jaká si myslíte že je ta…
ivule2013
Před 6 lety
1
Tepelné čerpadlo Revel či Samsung
Máte někdo zkušenosti s TČ REVEL LWRb 8kW / LWRc 8kW nebo SAMSUNG EHS Mono 5,0 kW. Nějaké zkušenos…
boletka
Před 6 lety
3
Změna terasy - zvětšení a zastřešení
V papírech /dům byl na ohlášku/ mám terasu jako zpevněnou plochu 4 m *2,3 m. Akorát chtěli bychom u…
marketka_m
Před 6 lety
30
Vyřízení stavebního povolení přes firmu.
Dobrý den, mám prosbu. Jsme ze Středočeského kraje z okresu Nymburk a hledáme firmu která by nám ob…
mirekb
Před 6 lety
7
Zhodnocení návrhu domu prosim
Zdravím vás všechny, mohl by se někdo kouknout na návrh domu, který jsem obdržela dnes od projektan…
travas
Před 6 lety
17
Jak časově sladit demolici chaty (ev.č.) a stavbu nového domu?
Na pozemku, kde chceme stavět, je postavena přízemní chata (32m2), ta má číslo evidenční. Na jiném …
noemi77
Před 6 lety
4
Je vidět výztuž ze základové desky..
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda je vpořádku že z čerstvé základové desky je vidět výztuž? viz fo…
vladimirsvorba
Před 6 lety
9
Cihly maji praskliny
Bohužel dodáné nám cihly maji praskliny (viz. přilozené foto). Prosím o názor jestli jsou přípustn…
ptjj
Před 6 lety
9
Výsev trávníku
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda někdo vyséval osivo, aniž by ho zasypával další malou vrstvou subs…
awakened
Před 6 lety
16
Prosím můžu měřit radon na pozemku?
Prosím můžu měřit radon na pozemku pokud není ještě jako stavební? Sítě se teprve dělají. Moc díky …
ozzy77
Před 6 lety
7
Sedačky z Bonami- zkušenosti
Dobrý den. Má někdo zkušenosti se sedačkami z eshopu Bonami. Moc se mi líbí designově, ale nevím, z…
bayt
Před 5 lety
7
Pracovní deska kronospan.
Zdravím, Má prosím Vás někdo použitou prac.desku od kronospanu k023SQ? Je to bílý mramor a chtěl …
podzi01
Před 6 lety
1
Nátěr v odstínu SIPO
Dobrý den, ahoj, máte prosím někdo něco venku natřeno v odstínu SIPO, nejlepe od Luxolu? Mo…
nufinka88
Před 6 lety
1
Někdo klasické dřevěné dveře v drevostavbe?
Má někdo klasické dřevěné dveře(buk,dub,smrk,borovice...)prosím foto a kde jste nechali dělat,kupov…
viados
Před 6 lety
2
Někdo,kdo by mi navrhl koupelnu?popř.kde mi udělají návrh bez odběru materiálu?
Je tady prosím někdo,kdo by mi udělal návrh(rozvrzeni)koupelny?popř.byl zručný i na detsky pokojík …
kolbik85
Před 6 lety
1
Dispozice koupelny
Prosím poraďte kterou variantu byste dali a proč. Děkuji
mardaren
Před 6 lety
3
Vrácení vratné kauce při předčasném ukončení nájemní smlouvy?
Dobrý den V případě že mám pronájem na dobu určitou - 1 rok a smlouvu se rozhodnu ukončit předčasn…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
12
Jak to chodí v Ikee s navrhnutím kuchyně?
Ahoj, prosím zda někdo nebyl v poslední době teď někdy v Ikee a chtěl si nechat navrhnout kuchyň, t…
pajiji
Před 6 lety
10
Ravak vanová baterie vodopád
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda máte někdo nějakou zkušenost s touto vodovodní baterii. Kdy…
xhex
Před 6 lety
2
1
2
…
357
358
359
360
361
…