O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Projektant v okolí Brna
Sháníme projektanta na rodinný dům, přízemní s obytným podkrovím cca 130 m2 užitné plochy. Doporuči…
lucie00317
Před 6 lety
1
Stresni okna, krytina Tegalit- zapustena nebo klasicka montaz?
Ahoj, mame krytinu tegalit, jsme pred objednanim stresnich oken a nejsme rozhodnuti pro zpusob mont…
jani_ha
Před 6 lety
1
Kam dát parotěsku v sádrokartonovém stropě strop na vazníkové konstrukci?
Ahoj, kdo jste dělali sádrokartonový strop pod vazníky. Dávali jste parotěsku přímo pod vazníky ne…
zubr487
Před 6 lety
5
COV
Dobry den, prosim nejake zkusenosti s cistickou Aquaform? Dekujiiii
jarin1
Před 4 lety
16
Neustálá pěna v ČOV
Zdravím, nemáte prosím někdo zkušenosti s pěnou v ČOV? Máme ČOV necelý rok, zpočátku fungovala bez …
weryk
Před 3 lety
6
Jídelní židle DAGMAR
Dobrý den, nemáte prosím někdo jídelní židle DAGMAR ze Sconta? Zajímá mě jak jsou pohodlné a zda fo…
grace454
Před 6 lety
1
Luxfery - sprchový kout
Ahoj, chtěla bych do koupelny do sprchového koutu jednu stranu z luxfer (podobně jako na obrázku) -…
senkeka
Před 6 lety
1
Existuje celoročně zelený živý plot?
Zdravim, Chteli by jsme na jare zacit s zivym plotem kolem domku. Nechceme thuje ty ma dnes kazdej…
davex
Před 2 lety
1
2
40
sponzor fóra
UNO 3
Jaký máte názor na tento bungalov, co byste změnili, je rozměrově dostačující pro 3 člennou rodinu?…
pettrus1210
Před 6 lety
4
Dům do 3mil. Je to reálný?
Ahoj, chtěl bych se zeptat od jaký firmy si nechat stavět dům na klíč? Původně jsme chtěli ES - E…
pepa89
Před 6 lety
1
2
55
Moc "staří" na bydlení v domečku?
Ve svém okolí vidím hodně mladých páru a rodin (cca do 30 let) , kteří buď staví nebo rekonstruuji …
pavlik74
Před 6 lety
1
2
42
Předzahrádka na obecním pozemku
Mame rodinny dum se zahradou ca 800m2. Dum je rohovy a od silnice ho oddeluje chodnik, coz je vlast…
katkamor
Před 6 lety
5
Výběr střešní krytiny - vaše doporučení
Rozhodujeme se o střešní krytině. Víme, že chceme hladký povrh a máme tedy v hledáčku Figaro Deluxe…
hanlib
Před 6 lety
4
Žaluziové boxy vs. předsazená montáž oken
Ahoj všem, rád bych se zeptal někoho, kdo má na domě kombinaci předsazené montáže oken a podomítko…
shveecko
Před 6 lety
5
Systém Biosuntec, máte zkušenost?
Zdravím, máte někdo zkušenosti se systémem biosuntec? Narazili jsme na firmu v sobotu na veletrhu. …
zubr487
Před 6 lety
6
Koupě bytu, zvláštní postup realitky
Ahoj všem, chtěli bychom koupit byt. Přes malou realitku. Všecko se zdálo v pohodě, ale mám dvě …
kikiwhite
Před 6 lety
25
S.O.S soused a zahradní domeček
Dobry den Prosim o radu.na pozemku zahrady a v územním planu plochy vyznačené jako VES (§ 8 vyhlas…
lada71
Před 6 lety
23
Podle čeho vybírat topení?
Dobrý den, jsme ve fázi projektu RD dvoupatrak 160m2 užitné plochy a rozhodujeme se čím topit. Krb …
zubr487
Před 6 lety
15
Upatlaná vinylová podlaha i po vytření
Zdravím všechny, prosím o radu. Máme nově položenou vinylovou podlahu v naší novostavbě. Zatím vytř…
jituletvoje
Před 4 lety
12
Předsazená montáž oken - praskání
Ahojte, chci se zeptat těch z vás, kdo máte předsazenou montáž oken, jestli vám po čase začalo okol…
1karel1
Před 6 lety
3
Pórobeton vs Porotherm tl. 30cm
Dobrý den, zajímá mě cena m2 za kolik jste pořídili zdivo tl. 30cm. (Ytong, prorfix, Heluz atd)
travas
Před 6 lety
3
S.O.S zahradní domeček a soused
Dobry den Prosim o radu.na pozemku zahrady a v územním planu plochy vyznačené jako VES (§ 8 vyhlas…
panlorenc
Před 6 lety
4
Barva podbití u černé střechy?
Dobrý den, prosím o radu budeme mit černou střechu okna antracit a řešíme barvu podbití které bude …
andik.cz
Před 6 lety
4
Bungalov 4+kk - zhodnocení návrhu
Ahoj stavebníci prosím o zhodnocení poupraveného projektu podle bungalovu Plutos djt,co se týče pra…
jarin1
Před 6 lety
1
2
35
Plastová okna a HS portal v dekoru dub sonoma apod.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zde někdo nemá zkušenost s firmou, která by vyrobila okna a hs por…
mmcvrkovi
Před 6 lety
1
Led pásek pod linku
DD, prosim vas, je lepší nalepit led pásek pod vrchní skříňka uplně ke zdi, doprostřed nebo na kraj…
anarki
Před 6 lety
11
Podlahy RIGID a Vinyl Floor Forever
Nemáte někdo podladhu od Rigid dube bělený https://rigid.cz/dekory-rigid/ nebo od floor Forever 400…
shveecko
Před 5 lety
7
Vnitřní rolety Den a noc - zkušenosti
Ahojky stavebníci! Máte někdo zkušenost s roletami DEN A NOC od firmy Flexi? Rozhoduji se, jestli…
teresh07
Před 4 lety
12
Stavba bez povolení?
Dobrý den,prosím o radu.Naše vina,začali jsme stavět bez povolení ikdyž nám naše projektankta slibo…
milanq
Před 4 lety
23
Věnec
Dobrý den, řešíme zhotovení věnce (obvodové zdivo POROTHERM 38 T Profi P8 výplň z minerální vaty 2…
agataps
Před 6 lety
14
1
2
…
355
356
357
358
359
…