O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Spodní stavba
Dobrý den, potřeboval bych poradit nejlépe od nějakého projektanta co je standard a co nadstandard.…
panlorenc
Před 6 lety
2
Odtah digestoře skrz zeď nebo střechou?
Zdravím, je lepší mít odtah digestoře skrz nosnou zeď hned ven nebo nevadí, když půjde stropem na s…
ventilatory
Před 3 lety
3
Zapojení míchačky
Ahoj, dostala se mi do ruky stará míchačka. Co mě zarazilo tak na míchačce je samice a prodlužovací…
dreambox
Před 6 lety
8
Zakončení venkovního obkladu
Ahoj všem. Někde jsem už to tady v diskuzi viděl, ale neumím to najít. Tam se ale jednalo o vstupní…
obkladyrepa
Před 5 lety
4
...akú dlžku Vinylovej podlahy zvoliť?
...zdravim vsetkych.Mal by som pár otázok.Viem že je tu toho popisane na 3zimy,ale každa rada poteš…
radusko01
Před 6 lety
1
Přechodové lišty
Zdravím všechny, minule jste dobře poradili, tak se jdu optat znovu. V patře budeme mít ve všech po…
haryd
Před 6 lety
1
Jaký je správný postup na soklu?
Doporučili by jste správný postup na soklu? Na soklu je Perimetr, nopová fólie. Přemýšlíme, jestli …
walckiers
Před 6 lety
3
Elektrické přímotopy, konvektory - kvalita, design
Zdravím všechny, Neměl by prosím někdo tip na pěkné designové, kvalitní přímotopy/konvektory? N…
fideee
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Plastové palubky ASA profi na podbití střechym ,máte je někdo?
Prosim, mate nekdo podbiti strechy z plastovych palubek? Porizujeme ASA profi P530, jsou UV. Zajima…
roseinka
Před 6 lety
2
Zkušenosti se stavebními firmami - RD na klíč
Dobrý den, už dva měsíce řešíme problémy se stavební firmou, která nám má stavět RD na klíč. Loni j…
cisi_
Před 6 lety
15
Bazén kompletně bez chemie - jde to?
Dobrý den, na dovolené mě zaujal bazén pro děti čištěný UV lampou. Něco jsem načetla i o ionizátoru…
marushkap
Před 4 lety
13
Jímka - jak často je potřeba vyvážet?
Dobrý den, prosím o rady ohledně jímky. VAK nám povolí pouze jímku, plánujeme 10m3, zajímá nás Vaše…
blondys24
Před 4 lety
17
Elektrické podlahové topení - nastavení čidel termostatů
Ahoj chtěl bych se zeptat na zkušenosti s nastavení termostatů u elektrického podlahového vytápění …
honzik75
Před 6 lety
13
Výška geberitu kvůli výšce okna
Potřebovala bych poradit - na WC je okenní otvor od čisté podlahy ve výšce 100 cm, na té stěně jsme…
petrskusil
Před 6 lety
6
Názor na projekt domu obedílníkového tvaru
Dobrý den, máme zatím hrubý náčrt půdorysu domku, bude obdélníkového tvaru, cca 14x9m. Máme úzký po…
barca3979
Před 6 lety
1
2
36
Hliníková okna - normální cena nebo smlouvat ?
Dobrý večer, dostala jsem cenovou nabídku na hliníková okna. Toto je první nabídka. Od koho máte ok…
gabrielaa
Před 6 lety
11
Půdorys domu - nápady na vylepšení
Dobrý den, rád bych vás požádal o názor na půdorys domu, rozmístění nábytku a případné možnosti j…
bamak
Před 6 lety
26
Návrh malé koupelny. Co na něj říkáte?
Co říkáte na návrh koupelny, hlavně mi jde o barevné provedení. Béžová i dekor dřeva se nám líbí, a…
ksarka
Před 6 lety
11
Jaký stůl k této pracovní desce
Ahoj, vybrali jsme si pracovní desku. Celá kuchyň je bílý matný dekor a deska taková tmavě šedá se …
78marcela
Před 6 lety
12
Špatně vyvedený externí přívod vzduchu
Prosím o vaše rady, jak nejlépe vyřešit tento problém. Stavební firma nám vyvedla externí přívod vz…
mirekb
Před 6 lety
8
Canaba- Ideal City
Sháním jakékoliv informace o stavbě-jak to probíhalo , jak se bydlí ,kolik chtějí před zahájením st…
danus2
Před 6 lety
1
Prosba o zhodnocení projektu - roubenka
Dobrý den, prosím o zhodnocení návrhu projektu moderní roubenky. Jedná se o náš první návrh, je…
jakuda
Před 6 lety
29
Spíž na západní stranu.
Ahoj, je tu prosím někdo kdo má spíž s oknem na západ? Vim, není to zrovna šťastná dispozice, ale j…
kopruz
Před 6 lety
5
Schnutí nivelační stěrky
Hezký den, na základě hesla: "Důvěřuj, ale prověřuj" bych se ráda zeptala za jak dlouho po vylití…
akoinac
Před 6 lety
8
Bungalov do L - co byste změnili?
Dobrý den, prosím o radu ohledně tohoto projektu, co byste změnili? Máme úzký pozemek, takže dům…
jaroslav1987
Před 6 lety
1
2
57
Výška soklu
Nějak jsem to tu nenašla, tak zakládám téma. Jaké jsou výhody a nevýhody vyššího/nižšího soklu u do…
doog
Před 6 lety
4
Vodní filtr
Nevíte někdo, prosím, jak správně odvzdušnit vodní filtr na obrázku v příloze? Díky moc
davecom
Před 6 lety
7
Hydrogeologický průzkum před začátkem stavby
Zdravím, mám dotaz, ohledně hydrogeologického průzkumu... když jsme řešili jaké průzkumy bude potře…
bethal
Před 6 lety
19
Dětská postel z maxmax.cz - zkušenosti
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s dětskýma postelema z internetových stránek maxmax.cz? Chceme koupit …
vemira
Před 5 lety
6
Elektrické kabely v anhydritu, jak topit?
Zdravím. Mám v domě elektrické kabely zalité v anhydritu. Vzhledem k celému domu a tloušťce podlahy…
zubr487
Před 6 lety
1
2
37
1
2
…
353
354
355
356