O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Pod omítkové baterie
Dobrý den, může někdo poradit jakou značku vybrat pod omítkových baterii...?(vana,sprcháč) A hlav…
alexandra123456
Před 6 lety
3
Námitky ~ upravený projekt bungalov L
Dobrý den, prosím o vaše názory na tento projekt. Velikost pozemku je 800m 20x40m, vchod je sev…
davex
Před 6 lety
1
2
39
Vinylová podlaha dekor dub pálený
Prosím máte máte někdo v domě položen vinyl v dekoru dub pálený?
tomulka4
Před 5 lety
3
TČ Vaillant a zelená úsporám
Máte někdo TČ Vaillant? a řešil někdo zelenou úsporám skrz TČ na novostavbu?
medunovi
Před 6 lety
1
Ruuki falcovana strecha
Je nutne u falcovane strechy se sklonem 15°provadet zaklop prkny nebo staci pokladat na stresni lat…
zubr487
Před 6 lety
2
Sádrokartony vs omítky
Dobrý den, máte někdo zkušenost? Rekonstrujeme starší RD a díky úřadům a dělníkům, kdy mají všichni…
zubr487
Před 6 lety
5
Zahradni architekt
Dobry den, poptavam zahradniho architekta na navrh zahrady rodinneho domku. Pozemek ve svahu. Nevit…
linee
Před 6 lety
3
Izolace rozvodů vody
Zdravím všechny stavebníky, dávám diskusi do podkategorie Podlahy, protože jsem nenašla žádné téma …
milan1965
Před 6 lety
14
sponzor fóra
Dub Hamilton - barva dřezu Franke
Dobrý den, poradíte, jakou barvu dřezu máte k pracovní desce Dub Hamilton/Arlington? Děkuji
kocanda123
Před 6 lety
7
Odvětrání kanalizace
Zdravím, chystáme se na montáž izolace ploché střechy a já řeším dilema. Rád bych měl celou střech…
renatka_k
Před 6 lety
9
Dispozice rd
Dobry den, Napadaji nekoho upravy dispozice rd cca 115m2 podlahova plocha Rd musi byt bohuzel nav…
tom1249
Před 6 lety
13
Martinice Group
Chystame se stavet drevostavbu s f.Martinice Group Najde se tady nekdo kdo s nemi stavel a napise …
teriij
Před 4 lety
2
Tepelne cepradlo iba na TUV - KALIKO
Dobry den, skurat riesime vykurovanie a pripravu TUV v novostavbe kde je iba elektrika …
jaroslav1987
Před 6 lety
16
Projektant Zlín a okolí
Hezký den, je tady prosím nějaký projektant Zlín a okolí? Jedná se mi o projekt na kanalizační …
lenca.levandulka
Před 6 lety
1
Masérna v projektu
Řešili jste někdo masérnu v domě? Právě projektujeme dům a zajímalo by mě, jestli to někdo řešil s …
pedrop
Před 6 lety
7
Oplechování střechy
Zdravím stavaři. Potřebuji radu ohledně možného oplechování přesahu sedlové střechy. Máme na bungal…
jirijozak
Před 6 lety
5
Ze staré koupelny novou koupelnu :)
Ahoj koupili jsme dům 30let starý jsou tady dvě koupelny jednu používali pak jako prádelnu tak znič…
milan1965
Před 5 lety
22
Cena projektu na přípojky
Dobrý den, mohl by mi prosím někdo říct, na kolik vás vyšel projekt přípojek (voda, kanal, plyn)? …
esmeralda2
Před 6 lety
3
Cena kuchyně DanKüchen
Ahoj všichni, chtěla jsem se zeptat, jestli si někdo v poslední době nenechal dělat návrh kuchyně o…
lto007
Před 6 lety
3
Podlahové topení a regulace pruhlednych ventilu
zdravim, bydlim rok v novostavbe a nevim zda ventily na rozdelovaci podlahoveho vytapeni funguji t…
zubr487
Před 6 lety
22
Dveře dekor dub halifax přírodní
Jsem rozhodnutá pro kuchyň v tomto dekoru a ráda bych tomu přizpůsobila všechny dveře v bytě. Nemát…
fajfik
Před 6 lety
7
Baterie, dřez
Máte prosím někdo tuto baterii, jste spokojení? Nebo jakou byste doporučili aby moc nefíkala při um…
vess
Před 6 lety
2
Advokátní úschova
Dobrý den, jaký máte názor na advokátní úschovu peněz při koup pozemku? Budeme podepisovat předkup…
kvetoslav123
Před 6 lety
6
Společnost Pila Martinice - recenze
Dobry den, Najde se tady nekdo kdo stavel drevostavbu s fimou PILA MARTINICE dekuji za prispevky
tom1249
Před 3 lety
27
Kuchyn Ikea - dvierka Ringhult
Ahoj, nemá prosím doma niekto kuchyňu Ikea a dvierka Ringhult - světle šedá + biela/béžová? Rada b…
cuky_ducky
Před 6 lety
1
Radiator na "zed" z osb desek?
Zdravim. Potrebujeme pridat radiator do mistnosti na fotce-nejidealnejsi je ta barevna zed ale je …
luckylee
Před 6 lety
1
Kamerové zabezpečení domu
Dobrý den, chtěl bych poradit sestavu pro kamerové zabezpečení domu. Zcela jistě nebudu potřebovat …
everything
Před 5 lety
13
Dub halifax nebo dub nebraska
Dobrý den , chtěla bych vás poprosit jestli byste mi poslali fotky vašich pracovních desek dub ha…
jeslan
Před 3 lety
1
2
54
Soused - bungalov/patro - z patra vidí do pokojíčků
Tak to vypadá, že 7 m od hranice bude stát jednopatrový domek... Ale je v takovém místě, že z patra…
akoinac
Před 6 lety
28
Větrák s hydrostatem
Dobrý den, doporučil by jste mi někdo nějaký větrák do koupelny na spínání hydrostatem. Děkuji
ventilatory
Před 3 lety
4
1
2
…
351
352
353
354
355
…